Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس بنیاد توانمندی سازی گندمکاران گفت: با توجه به جمعیت ۳۰ میلیونی قبل از انقلاب و واردات ۱.۵ میلیون تن گندم به کشور پیشرفت قابل توجهی در این زمینه صورت گرفته به طوری که در حال حاضر با وجود ۸۰ میلیون جمعیت یک کیلوگرم گندم هم به کشور وارد نمی‌شود و مایحتاج کشور در داخل تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، تولید گندم قبل از انقلاب به اندازه ای بود که کفاف تامین نیاز افراد را نمی‌داد از طرفی بخشی از نیاز کشور با وجود جمعیت پایین از طریق واردات تامین می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که با وجود افزیش جمعیت کشور و رسیدن آن به بیش از ۸۰ میلیون نفر امروزه کشورمان در تولید گندم به خود کفایی رسیده و حتی یک کیلوگرم واردات این محصول به کشور انجام نمی‌شود.

در همین راستا علیقلی ایمانی رئیس بنیاد توانمندی سازی گندمکاران در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان در خصوص دستاورد‌های ۴۰ ساله در حوزه کشاورزی و تولید گندم اظهار کرد: قبل از انقلاب، کشاورزی در کشور به صورت معیشتی انجام می‌شد و کشاورزان تنها به دنبال تولید غذای خود بودند و قادر به تولید بخشی از نیاز خود بودند.

وی افزود: قبل از انقلاب قطعات بزرگ زمین برای استفاده شخصی و تفریح در دست وابستگان حکومت بود و از طرفی در آن دوران بیشتر نفت خام فروخته می‌شد و کالا وارد می‌شد و تولید محصولات از اهمیت بالایی برخوردار نبود.

رئیس بنیاد توانمندی سازی گندمکاران در ادامه به مقایسه میزان تولید گندم قبل و بعد از انقلاب پرداخت و خاظرنشان کرد: قبل از انقلاب تولید گندم در مجموع حدود ۵.۵ میلیون تن بود که در این بین ۱.۵ میلیون تن از طریق واردات تامین می‌شد، اما در سال‌های اخیر تولید گندم به حدود ۱۴.۵ میلیون تن رسیده که رقم قابل توجهی است.

ایمانی گفت: در ابتدای انقلاب با ورود به بحث کشاورزی قرار بر این بود که زیرساخت‌های تولید پیشرفت کند و بهره وری در تولید محصولات کشاورزی بالا رود که خوشبختانه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته و زندگی کشاورزان در روستا‌ها ارتقا پیدا کرده است به طوری که روستا‌های قبل از انقلاب با روستا‌های بعد از انقلاب قابل مقایسه نیست و این امر توجه به کشاورزی را بعد از انقلاب نشان می‌دهد.

وی افزود: با توجه به جمعیت ۳۰ میلیونی قبل از انقلاب و واردات ۱.۵ میلیون تن گندم به کشور به جرأت می‌توان گفت که پیشرفت قابل توجهی در این زمینه صورت گرفته است به طوری که در حال حاضر با وجود ۸۰ میلیون جمعیت یک کیلوگرم گندم هم به کشور وارد نمی‌شود و مایحتاج کشور در داخل تولید می‌شود.

رئیس بنیاد توانمندی سازی گندمکاران با بیان اینکه بیش از نود درصد از نیاز غذایی کشور در داخل تولید می‌شود عنوان کرد: به طور میانگین تولید مواد خام و فرآورده‌های غذایی با رشد متوازنی همراه بوده است و اگر بتوان در بخش کشاورزی بیشتر سرمایه گذاری کرد و به اصطلاح اعتبارات بخش کشاورزی را ارتقا داد می‌توان با آموزش بهره برداران واستفاده بهینه از تکنولوژی‌های روز جهان نیاز به واردات هیچ برای هیچ یک از محصولات کشاورزی نیاز به واردات احساس نشود.

ایمانی به تجهیز ادوات کشاورزی در سال‌های بعد از انقلاب اشاره کرد و گفت: درگذشته به طور مثال در یک روستا با سه هزار هکتار زمین کشاورزی شاید سه تا چهار تراکتور عملیات زراعی را انجام می‌دادند که متاسفانه هیچ وقت این عملیات به موقع انجام نمی‌شد

وی افزود: تجهیزات مورد استفاده قبل از انقلاب در مزارع کافی نبود به همین خاطر کشاورز با محدودیت‌هایی روبرو بود و با تاخیر اقدامات مربوط به کاشت، داشت و برداشت را انجام می‌داد.

رئیس بنیاد توانمندی سازی گندمکاران با اشاره به بالا رفتن سطح درآمد کشاورزان گفت: خوشبختانه درآمد کشاورزان در سال‌های اخیر روند روبه رشدی داشته به طوریکه خرید ادوات کشاورزی برای آن‌ها فراهم و کشاورزی راحت‌تر شده است.

ایمانی خاطرنشان کرد: خوشبختانه امروز ادوات کشاورزی به اندازه نیاز در بین کشاورزان وجود دارد و حتی در برخی موارد کشاورز با داشتن زمین زراعی وسیع خرید اوات کشاورزی را به راحتی انجام می‌دهد و هر زمانی که اراده کند می‌تواند زمین‌های کشاورزی خود را آماده و مراحل کاشت، داشت و برداشت را انجام دهند.

وی در انتها خاطرنشان کرد: نگاهی به روستا‌های قبل و بعد از انقلاب نشان می‌دهد که شاید ما از تکنولوژی‌های روز جهان کمی عقب باشیم، ولی تتجهیزاتی که درداخل کشور تولید می‌شود علی رغم انتقاد‌هایی بر کیفیت این تجهیزات وجود دارد نیاز‌های بخش کشاورزی را تامین می‌کند و نسبت به گذشته پیشرفت چشمگیری داشته است و کشاورزی سنتی به کشاورزی پیشرفته تبدیل شده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گندم تولید انقلاب خودکفایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۲۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز ارتش در عرصه های دفاعی- امنیتی به نماد خودکفایی و خودباوری تبدیل شده است

به گزارش قدس آنلاین، متن این پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم

۲۹ فروردین یاد آور حماسه آفرینی ارتش قهرمان و دلاور جمهوری اسلامی ایران است، که با حکمت ،ژرف نگری و درایت بنیان گذار کبیر جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در یکی از مقاطع حساس تاریخی انقلاب و کشور نامگذاری گردید.
از همان آغاز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، ارتش غیور و مکتبی به عنوان بازویی نیرومند برای دفاع از کیان میهن عزیزمان همراه با مردم سلحشور ایران در بزنگاه های مهم، تاریخ ساز گردید. مبارزه با بحران آفرینی منافقین ،اشرار و ضد انقلاب ، حضور مستمر ، کوبنده و غرور آمیز در دوران هشت سال دفاع مقدس و همچنین تلاش خستگی ناپذیر برای آبادانی کشور پس از دفاع مقدس و امداد و کمک رسانی به مردم آسیب دیده از بلایای طبیعی و دفاع از حدود و ثغور مرزها تنها گوشه ای از فعالیت های مجاهدانه ارتش مقتدر جمهوری اسلامی ایران است که در حقیقت تبلور و مصداق بارز شجره طیبه است.
امروز، ارتش پرتوان و کارآمد ایران با اتکا به فناوری های نوظهور و دستاوردهای بزرگ ،در عرصه های دفاعی- امنیتی تبدیل به نماد خودکفایی و خودباوری گردیده است و سهم بزرگی از قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی در منطقه و جهان مرهون تلاش های بی وقفه و شبانه روزی دلاورمردان ارتش در نیروهای چهارگانه زمینی ، هوایی، دریایی و پدافند هوایی می باشد که با نقش آفرینی های سرنوشت ساز و راهبردی خود تمامیت ارضی کشور را از گزند دشمنان و بدخواهان حفظ نموده اند.
همکاری و مشارکت ارتش با سایر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی به ویژه تعامل مثال زدنی با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منجر به خلق صحنه های بدیع و با شکوهی گشت که نمونه بارز و موفق آن در اجرای کامل و بی نقص عملیات"وعده صادق" محقق گردید.
اینجانب با ادای احترام به ساحت پاک شهیدان گرانقدر ، جانبازان و ایثارگران عزیز انقلاب اسلامی و تقدیر و گرامی داشت مقام ایشان ،روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و حماسه آفرینی های نیروی زمینی را به ارتشیان و آحاد نیروهای مسلح سرافراز و  ملت شریف ، فهیم و بصیر ایران تبریک و تهنیت عرض نموده ، توفیقات بیشتر در روند پیشرفت های نظامی و تقویت بنیه بازدارندگی کشور را در سایه عنایات حضرت امام عصر ارواحنا له الفدا و تحت زعامت داهیانه و فرامین و منویات رهبر معظم انقلاب و فرماندهی معزز کل قوا حضرت امام خامنه ای مد ظله العالی از خداوند بزرگ مسئلت دارم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پیش بینی تولید بیش از ۹۳ هزار تن محصول گندم در شهرستان میاندوآب
  • خودکفایی ایران در تولید بذر اصلاح شده گندم دیم
  • ۹۸ درصد گندم کشور با کمباین برداشت می‌شود
  • اجرای طرح استانداردسازی و ارتقای کمی و کیفی نان‌های مسطح در کشور
  • تحریم ها باعث قطع وابستگی‌های کشور به بیگانگان شد
  • تولید ۱۲۰ هزار تن گندم و ۵۰ هزار تن جو در ورامین
  • نوسازی ناوگان مکانیزاسیون راه‌حلی مناسب برای تحقق خودکفایی محصولات استراتژیک
  • اعلام برنامه‌های روز ملی گندم و نان در استان آذربایجان شرقی
  • اعلام برنامه های روز ملی گندم و نان در آذربایجان شرقی
  • امروز ارتش در عرصه های دفاعی- امنیتی به نماد خودکفایی و خودباوری تبدیل شده است