Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی درودیان رئیس اتحادیه فروشندگان پیراهن فروشان در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضع پیراهن در بازار اظهار کرد: با توجه به آنکه واردات پارچه به کشور به میزان محدودی صورت می گیرد به همین دلیل تولیدکنندگان به تولید پارچه‌های داخلی روی آورده‌اند.

درودیان با بیان اینکه وضع پیراهن در بازار مناسب نیست، تصریح کرد: هم اکنون کسب و کار تولیدکنندگان بسیار ضعیف است و باید چاره‌ای برای آن اندیشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: آغاز نمایشگاه بهاره از 11 اسفند/ فروش تولیدات قیمت گذاری نشده، جرم است 

رئیس اتحادیه فروشندگان پیراهن فروشان، با اشاره به اینکه ۵۰ درصد تولیدکنندگان در تهران تنها در زمینه تولید پیراهن به فعالیت‌ مشغولند، اظهار کرد: این در حالی است که بیش از هزار واحد صنفی در تهران مشغول به فعالیت اند.

درودیان با بیان اینکه هم اکنون قدرت خرید مردم برای خرید کاهش یافته است، تصریح کرد: دولت باید راهکاری مناسب برای صادرات تولیدکنندگان  در نظر گیرد چرا که اگر این مهم، محقق شود صادرات در کشور چشمگیر خواهد شد.

این مقام مسئول با بیان اینکه برای شب عید ممکن است تنها افزایش ۲۵ تا ۳۰ درصدی داشته باشیم، تصریح کرد: این درحالی است که این افزایش قیمت نسبت به سال گذشته چندان چشمگیر نیست.

رئیس اتحادیه فروشندگان پیراهن فروشان در پایان تصریح کرد: اگر خواهان تولید، اشتغالزایی، حمایت از کالای ایرانی، استقلال کشور و رسیدن به اهداف بلندمدت هستیم، تنها راه حل آن، حمایت از تولیدکنندگان  داخلی است.

انتهای پیام/

فعالیت بیش از هزار واحد صنفی در تهران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اصناف اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۲۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ استاندار همدان در دومین نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان افزود: در سال ۱۴۰۲ با برگزاری ۹۶ جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان و به همت دولت مردمی و انقلابی ایران قوی یک‌هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی در بخش‌های مختلف از مصوبات این ستاد برخوردار شدند.

علیرضا قاسمی فرزاد تأکید کرد: با پیگیری‌های انجام شده بیش از ۹۰ درصد مصوبات این ستاد نیز تاکنون به مرحله اجرا رسیده است.

او تصریح کرد: در دومین نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سه پرونده مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

استاندار همدان گفت: ۲ پرونده درخواست امهال در پرداخت بدهی تسهیلات بانکی را داشتند که مقرر شد در فرصت مناسب بدهی بانکی را تسویه کنند.

قاسمی فرزاد افزود: یک پرونده مربوط به بازبینی فنی و تعمیرات اساسی واحد تولیدی اسید بود که برای این اقدام نیاز به سوخت جایگزین داشت و مصوب شد سوخت جایگزین تحویل این واحد تولیدی شود.

 

 

دیگر خبرها

  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حضور واحد‌های تولیدی اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان