Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-25@07:33:37 GMT

توزيع برق اصفهان

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۵۳۳۰۵

توزيع برق اصفهان

نام شخص حقوقی شرکت توزيع برق شهرستان اصفهان  

کد فراخوان ۳,۱۸۹,۳۲۹ - سه ميليون و صد و هشتاد و نه هزار و سيصد و بيست و نه   تاریخ آخرین به روز رسانی ۱ / ۱۱ / ۱۳۹۷ - يکم بهمن ماه يک هزار و سيصد و نود و هفت   تعداد دفعات بازدید ۰ - صفر   نوع انتشار فراخوان   نوع فراخوان آگهی مناقصه   حوزه فعالیت فراخوان
  امور خريد يا تامين کالا

  نوع برگزاری يک مرحله ای   واحد پولی برآورد مالی ريال   برآورد مالی 0   نام روزنامه منتشر کننده آگهی دعوت‌نامه   تاریخ درج آگهی در روزنامه ۱ / ۱۱ / ۱۳۹۷ - يکم بهمن ماه يک هزار و سيصد و نود و هفت   بين المللی است   احتمال تمديد مهلت دارد   لغو شده   تجدید شده   تاريخ بازگشايی پاکات ۹ / ۱۱ / ۱۳۹۷ - نهم بهمن ماه يک هزار و سيصد و نود و هفت   مهلت ارسال پيشنهاد ۸ / ۱۱ / ۱۳۹۷ - هشتم بهمن ماه يک هزار و سيصد و نود و هفت   مهلت دریافت اسناد ۸ / ۱۱ / ۱۳۹۷ - هشتم بهمن ماه يک هزار و سيصد و نود و هفت   تاريخ اعتبار پيشنهاد ۹ / ۲ / ۱۳۹۸ - نهم ارديبهشت ماه يک هزار و سيصد و نود و هشت   کشور | استان | شهر جمهوری اسلامی ايران - اصفهان - اصفهان   موضوع تجديد استعلام خريد يک دستگاه توربين بادی ۲ و يا ۳ کيلو وات   دستگاه مناقصه گزار شرکت توزيع برق شهرستان اصفهان   محل دریافت اسناد از طريق ذيل:
۱- مراجعه حضوری به امور تدارکات
۲-مراجعه به سايت توزيع برق شهرستان اصفهان
۳-سايت توانير
۴-سايت ملی مناقصات   طبقه بندی موضوعی
  ابزارآلات

  توضيحات    

.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: توزيع برق اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۳۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای تخریب رادار اس ۳۰۰ پایگاه شکاری اصفهان واقعیت دارد؟

خبرگزاری ایسنا در مطلبی به ادعای تخریب رادار اس ۳۰۰ پایگاه هشتم شکاری اصفهان پرداخته است. این رسانه ضمن تکذیب این موضوع تصاویری که در رسانه‌های خارجی در این رابطه منتشر شده است را بازنشر داده است.

این خبرگزاری نوشته است: علیرغم داغ شدن بازار اخبار کذب رسانه‌های معاند درباره «تخریب گستره» رادار اس ۳۰۰ پایگاه هشتم شکاری اصفهان و ربط دادن این موضوع به پیدا شدن بقایای دو موشک در خاک عراق، تصاویر ماهواره‌ای که اخیرا منتشر شده، حاکی از سلامت کامل پایگاه هشتم شکاری اصفهان و رادار اس ۳۰۰ دارد.

به گزارش ایسنا، در حالی طی یک هفته اخیر و مشخصا سه روز گذشته برخی رسانه‌های غربی مدعی انهدام یا ایجاد خسارت به بخش مهمی از پدافند هوایی اس-۳۰۰ پایگاه هشتم شکاری اصفهان از سوی اسرائیل هستند و رسانه‌های معاند فارسی زبان خارج از کشور نیز ادعا‌های مطرح شده را با آب و تاب فراوان پمپاژ می‌کنند که تصاویر ماهواره‌ای چیز دیگری را بیان می‌کند.

گرچه رویت ریزپرنده‌ها طی صبح جمعه ۳۱ فروردین ماه در اطراف پایگاه هوایی هشتم شکاری اصفهان و متقابلا فعال شدن پدافند هوایی در آن منطقه برای از بین بردن تهدیدات، بر تصور غلط حمله اسرائیل به ایران دامن زد؛ اما مقامات نظامی ایرانی از همان ابتدا اعلام کردند که شنیده شدن صدای نسبتا شدید در شرق اصفهان، مربوط به شلیک پدافند هوایی به «اشیای مشکوک» بوده که هیچ خسارت و حادثه‌ای نداشته و مشخص نیست این تهدید از سوی اسرائیل انجام شده است یا خیر؟

اما؛ در مقابل از همان ساعات اولیه صبح جمعه، رسانه‌های غربی شروع به ارائه تحلیل در خصوص ابعاد این قضیه کردند. تحلیل‌هایی که بر مبنای پیش فرض مد نظر آن‌ها و در راستای آنچه منافعشان ایجاب می‌کند، ارائه و نهایتا منجر به انتشار اخبار ضد و نقیضی درباره حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان شد.

هرچند این دستاوردسازی برای رژیم صهیونیستی و تزریق حس حمله اسرائیل به ایران در ابتدا از سوی مقامات ارشد رژیم صهونیستی نیز تایید نمی‌شد؛ اما گویا رفته رفته اسرائیل نیز خود باور کرد که می‌تواند حمله ریزپرنده‌ها را به اسم خود ثبت کند و با گردن گرفتن این اتفاق، افتخاری پوشالی را به پای خود بنویسد.

با این حال شواهدی مبنی بر ارتباط ریزپرنده‌های رویت شده در آسمان اصفهان با اسرائیل وجود ندارد و سناریوی دلخواه رژیم صهیونیستی و کشور‌های حامی آن اعم از آمریکا یعنی «حمله اسرائیل به ایران» از طریق ریزپرنده‌ها، همچنان اثبات نشده باقی ماند. شاید همین امر باعث شد رژیم صهیونیستی و شرکای آن به سراغ سناریویی جدید بروند و با ارجاع به نشانه‌هایی از جمله کشف بوستر دو موشک بالستیک هواپرتاب در خاک عراق اعلام کنند حمله اسرائیل به ایران فراتر از چند ریزپرنده بوده و جمهوری اسلامی درصدد مخفی کردن آن است.

به طوری که رسانه‌های معاند فارسی زبان خارج از کشور و برخی از رسانه‌های غربی اصرار بیهوده‌ای برای القای این موضوع دارند که اتفاق صبح جمعه ۳۱ فروردین ماه به یک حمله «ریزپرنده‌ای» محدود نمی‌شود؛ چراکه طبق تصاویر ماهواره در اختیار این رسانه‌ها، تخریب گسترده‌ای در بخش مرکزی سیستم پدافندی اس-۳۰۰ ایجاد شده و این امر ناشی از برخورد یک پرتابه هدایت‌شونده مشابه خانواده موشک‌های هوا به زمین اسپارو/راکس است.

پافشاری رسانه‌های معاند بر روی «حمله اسرائیل به ایران» و «آسیب گسترده به سایت اس ۳۰۰ اصفهان» که ناشی از برخورد یک پرتابه هدایت‌شونده است، نه تنها بی‌پایه و اساس و بدون هیچ مدرک و تصویر هوایی بیان و پمپاژ می‌شود؛ بلکه تطبیق برد موشک‌هایی که رژیم صهیونیستی از مبدا پرتاب تا اصفهان نشان می‌دهد که امکان برخورد کلاهک این موشک‌ها با سایت اس ۳۰۰ اصفهان وجود ندارد؛ بنابراین پیدا شدن بقایای موشک‌های یافت شده در منطقه لطیفیه و عزیزیه عراق را نمی‌توان به سناریو ایجاد خسارت در سایت اصفهان گره زد.

ادعای تخریب سایت اس ۳۰۰ اصفهان درحالی از سوی رسانه‌های معاند و با استناد به تصاویر ماهواره‌ای ثبت شده از این سایت و همزمان کشف چند بوستر موشک بالستیک هواپرتاب در خاک عراق، به حمله اسرائیل به ایران در صبح جمعه ۳۱ فروردین ماه منتسب می‌شود که نه تنها تصاویر ماهواره‌ای منتشر شده همان روز چنین گزاره‌ای را اثبات نمی‌کنند؛ بلکه تصاویر ماهواره‌ای که اخیرا منتشر شد نیز گویای حقیقتی خلاف ادعای یاد شده است.

جمعه ۳۱ فروردین، شبکه سی‌ان‌ان در خبری اختصاصی اعلام کرد که مطابق با تصاویر ماهواره‌ای به دست آمده، پایگاه هوایی اصفهان هیچ آسیبی ندیده است.

از طرف دیگر به تازگی تصاویر ماهواره‌ای تهیه شده در شرکت Planet Lab از خبرگزاری آسوشیتدپرس منتشر شد که نشان می‌دهد به سایت S ۳۰۰ پایگاه اصفهان هیچ صدمه یا خسارتی وارد نشده است. در این بین باید دید داستان سرایی و تخیل قوی رسانه‌های معاند درباره آنچه صبح جمعه ۳۱ فروردین رخ داده است تا کجا ادامه پیدا می‌کند و درحالی تمام شواهد بر سلامت سایت اصفهان مهر تایید می‌زند، اینبار برای تحت تاثیر قرار دادن افکار عمومی از چه سناریویی استفاده خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • قیمت لیفان در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • حمله به سایت اس ۳۰۰ اصفهان؛ از ادعا تا واقعیت
  • ثبت سفارش کتاب‌های درسی برای این پایه‌ها آغاز شد | دانش آموزان به این سایت مراجعه کنند
  • ادعای تخریب رادار اس ۳۰۰ پایگاه شکاری اصفهان واقعیت دارد؟
  • پرداخت وام فرزند آوری ترفند کلاهبرداران سایبری
  • خسارت در «اس-۳۰۰»؛ مدرکی که نیست و افتخاری که به نام اسرائیل می سازند
  • تجهیز تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری
  • جهیز تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری
  • جزئیات حمله اسرائیل به سایت اس۳۰۰ اصفهان
  • حمله به سایت اس ۳۰۰ اصفهان؛ از ادعا تا واقعیت/ تصاویر ماهواره‌ای چه می‌گوید؟ (+عکس)