Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-25@11:41:04 GMT

کلاهبرداری به بهانه فروش قرص لاغری

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۵۳۸۹۰

کلاهبرداری به بهانه فروش قرص لاغری

زن میانسالی که از چاقی نگران بود می گفت: برای خلاصی از این رنج مدت ها به دنبال راهی ساده برای کاهش وزن بودم تا اینکه تبلیغات «لاغری آسان در چند روز» در یکی از سایت های اینترنتی در فضای مجازی توجه ام را جلب کرد.

 این زن میانسال خودش را مهری و متولد 1349 معرفی می کند و می گوید: با شماره تلفنی که در این سامانه اینترنی بود تماس گرفتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با شنیدن پاسخ او که با برخوردی مناسب درباره قرص های لاغری خود، آثار استفاده از آن و کاهش وزن به دست آمده ظرف چند روز توضیح داد، بسیار خوشحال شدم.
وی می افزاید: پاسخگوی تلفن در همان ساعات اولیه و برای جلب اعتماد بیشتر، با عضویت من در یکی از کانال های تلگرامی مبنی بر فروش انواع قرص های کاهش و افزایش وزن اعتماد من را هر چه بیشتر جلب کرد و طی تماس تلفنی از من خواست دیگر افرادی را که به دنبال کاهش یا افزایش وزن هستند به وی معرفی کنم.
مهری تصریح می کند: من نیز که از پیگیری و تبلیغات او خوشحال شده بودم به درخواست وی مبلغ 5 میلیون تومان برای خرید قرص های لاغری به شماره عابر بانک او که از طریق پیامک برایم ارسال کرده بود، واریز کردم.
مهری می گوید: قرار بود پس از واریز وجه ظرف مدت چهار روز قرص های لاغری به دستم برسد اما پس از گذشت 10 روز علاوه بر اینکه از قرص های لاغری خبری نبود فروشنده قرص ها نیز خط تلفن خود را از دسترس خارج و ارتباط من با او قطع شد. تازه متوجه شدم که در دام کلاهبرداران اینترنتی گرفتار شده ام.

---

آرزو خاکپور، کارشناس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی (فتا) با هشدار به کاربران اینترنتی برای مراقبت از اطلاعات شخصی خود، می گوید: پس از مراجعه این خانم به پلیس فتا و مطرح کردن شکایت خود، پرونده کلاهبرداری تشکیل و اقدامات پلیسی برای شناسایی و دستگیری فرد یا افراد کلاهبردار به انجام رسید.
او با بیان اینکه هرگونه فروش دارو یا ابزار پزشکی غیر مجاز به‌ صورت اینترنتی‌ و همچنین میزبانی خدمات اینترنتی و واگذاری‌ درگاه بانکی‌ به فروشندگان داروهای غیر مجاز در فضای مجازی ممنوع است و پیگرد قانونی دارد، می افزاید: پس از انجام اقدامات ویژه پلیسی فرد متهم که جوانی 25 ساله و فاقد هرگونه شغل بود و در فضای مجازی با تبلیغات دروغین از کاربران خود به عناوین مختلف کلاهبرداری می کرد شناسایی، دستگیر و پس از تشکیل پرونده تحویل مقامات قضایی شد.
این کارشناس پلیس می افزاید: اگر داروهای مورد نیاز از داروخانه خریداری شود، در صورت بروز هر نوع مشکل برای دارو می توان به طور قانونی به موضوع رسیدگی کرد، اما از آنجا که در داروهای تقلبی و ماهواره ای هیچ نام و نشانی از محل تولید آنها وجود ندارند، از این رو مصرف کنندگان پس از بروز مشکل نمی توانند به هیچ وجه شکایت خود را پیگیری کنند.
خاکپور اضافه می کند: خرید و فروش داروهای تقلبی و داروهای غیرمجاز به یک تجارت جهانی و برنامه ریزی شده تبدیل است. راه دیگر سودجویان، استفاده از فضای مجازی برای فروش داروهای تقلبی است، به نظر می‌رسد این روزها شبکه‌های اجتماعی‌ اینستاگرام و تلگرام به بستری محبوب برای‌ فروشندگان داروهای‌ تقلبی‌ و غیرمجاز تبدیل شده و کلاهبرداران و سودجویان فضای‌ سایبری‌، به فروش داروهای جعلی، تقلبی و تاریخ گذشته و داروهای فاقد کیفیت لازم در بستر اینترنت و فروش آنلاین دارو اقدام می‌کنند.
مسئول اطلاع رسانی اداره اجتماعی پلیس فتا ادامه می دهد: همواره پلیس فتا در این زمینه و به صورت مکرر هشدارهای لازم را بارها اعلام داشته و تاکید دارد هر گونه فروش دارو یا ابزار پزشکی غیر مجاز به‌ این روال در فضای مجازی ممنوع و پیگرد قانونی دارد.
خاکپور می گوید: استفاده از داروهای غیرمجاز و تقلبی که خارج از شبکه دارویی کشور توزیع می‌شود می‌تواند اثرات جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد. به شهروندان توصیه می‌شود هرگز اقدام به خرید داروهایی که از طریق سایت‌های اینترنتی تبلیغ و عرضه می‌شوند، نکنند و حتماً برای تهیه دارو حتی از مبادی مجاز و قانونی با پزشک خود مشورت کنند./ ایرنا 
 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۳۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنکوری‌ها مراقب شگردهای کلاهبرداران باشند

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: افرادی که سال جاری در کنکور سراسری آزمون خواهند داد مراقب باشند در دام کلاهبرداران اینترنتی گرفتار نشوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سیدمصطفی مرتضوی اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن به تاریخ برگزاری مرحله اول کنکور سراسری، مجرمان سایبری با استفاده از ترفندهای کلاهبرداری خود با تبلیغات اغوا کننده در فضای مجازی مبنی بر فروش سوالات کنکور اقدام به کلاهبرداری از دانشجویان و دانش آموزان می‌کنند.

وی افزود: به هیچ عنوان سوالات کنکورها قبل از زمان برگزاری و آغاز کنکور، جایی درج و افشاء نشده است و تبلیغات فروش سوالات در فضای مجازی در اصل به دو صورت است که یا سوالی در اختیار فرد نیست، تبلیغ دروغین است و با هدف اخذ وجه اتفاق می‌افتد یا سؤالاتی که در قبال دریافت پول به متقاضی ارائه می‌شود مربوط به کنکور سنوات گذشته است که به دروغ به عنوان سوالات جدید ارسال می‌شود.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: با توجه به بالا بودن امنیت طراحی، تکثیر و توزیع سوالات کنکور دانشجویان و دانش آموزان فریب این نوع تبلیغات جعلی را در فضای مجازی نخورند و از اعتماد کردن به کاربران در فضای مجازی و واریز کردن مبالغی مبنی بر دریافت سوالات خودداری کنند چراکه این نوع تبلیغات تنها جهت کلاهبرداری صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: شهروندان هشدارهای پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرسwww.cyberpolice.gov.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند و در صورتی که در هر ساعت از شبانه روز با کلاهبرداری اینترنتی و یا برداشت‌های غیر مجاز از حساب‌های بانکی خود مواجه شدند، موضوع را به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا به شماره ۰۹۶۳۸۰ گزارش دهند.

کد خبر 747693

دیگر خبرها

  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند
  • کنکوری‌ها مراقب شگردهای کلاهبرداران باشند
  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • هشدار تند به دو پلتفرم فعال در خرید، فروش مسکن
  • کاظم موسوی نماینده مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است
  • فروش نوکیای تقلبی حرام است!
  • دیوار کلاهبرداری فرو ریخت
  • وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود
  • از کلاهبرداری به بهانه فروش سوالات کنکور تا مرگ ۳ نفر در حادثه رانندگی در فارس
  • با آگهی‌های اجارهٔ ارزان خانه گول نخورید!