Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، ابراهیم محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی، شب گذشته، ۳۰ دی ماه، در پنجمین اجلاس روسای ادارات و مناطق 24 گانه آموزش و پرورش استان افزود: مدیران مناطق، باید رسالت خود را به شکل صحیح در این زمینه انجام دهند و این کتاب‌های کمک‌درسی را از سیستم آموزشی حذف کنند.
وی خاطرنشان کرد: اولویت ارزشیابی در مدارس، فقط درصد قبولی نیست و باید مدارس را شاداب‌سازی کرد و اجازه داد تا دانش‌آموزان شاداب باشند و جست‌وخیز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: آموزش و پرورش، متولی تعلیم و تربیت و متولی کم و کیف فضای آموزشی است، اما متولی استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس، اداره کل توسعه تجهیز و نوسازی مدارس بوده و در مناطق و نواحی، مدیران مناطق و نواحی موظف به پیگیری هر دو مورد هستند.
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی اظهار کرد: همه مدیران مناطق، جزو مسئولان در نظام جمهوری اسلامی بوده وخدمت به مردم وظیفه آنان است.
وی ادامه داد: وجود 220 هزار شهید در جامعه اسلامی که پنج‌هزار تن از این شهدا معلم بودند و 36 هزار دانش‌آموز و 500 هزار جانباز مسئولیت فرهنگیان را در جامعه و دانش‌آموزان دو برابر می‌کنند.
محمدی افزود: بازدید از پروژه‌هایی که در حال ساخت است، در اولویت برنامه مدیران مناطق باشد، کلنگ‌زنی نیازی به آیین ندارد و جایی کلنگ‌زنی شود که حتما اعتبار ساخت آن تامین است.
وی درباره استراتژی آموزش و پرورش در زمینه استقرار سند تحول بنیادین آموزش و پروش گفت: اقدامات زمینه‌ای و اجرایی بسیاری در این زمینه تدوین شده که با برنامه‌های تدارک دیده شده اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به اقدامات زمینه افزود: استقرار سند تحول بنیادین، پایش شاخص‌های استقرار سند، تهیه برنامه اجرایی سند، تصویب و تدوین زیرنظام‌ها و تدوین اهداف دوره‌های تحصیلی از جمله این اقدامات است.
محمدی تصریح کرد: مدرسه‌محوری و واگذاری اختیارات به مدرسه جهت تقویت ارکان مدرسه، از جمله اقدامات اجرایی است و برنامه‌های آن نیز تدوین شده است که شامل موارد زیر است.
وی بیان کرد: نظام سنجش صلاحیت حرفه‌ای مدیران و ارتقاء شایستگی‌ها، استقرار گام اول شایسته‌سالاری مدیران واحدهای آموزشی، نظام سنجش و تضمین کیفیت مدارس، اصلاح ساختار تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی در مدرسه و برنامه ویژه مدرسه «بوم» از جمله آنهاست.
وی درباره برنامه‌ها هم گفت: گسترش مهارت‌آموزی، کاهش موانع یادگیری فعال در مدارس با تاکید بر ترویج شادابی و نشاط در مدارس، ترویج فعالیت‌های گروهی به جای رقابت‌های فردی، ترویج و گسترش برنامه‌های دینی و تربیتی بارویکرد ترویج فرهنگ نماز، عترت و قرآن و طرح بازی یادگیری، کلاس‌های آموزشی مبتنی بر اسباب‌بازی از جمله این برنامه‌هاست.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن آموزش و پرورش قرآن و عترت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۴۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جدید آموزش و پرورش ؛ کدام مدارس از 10 شهریور باز می شوند ؟

به گزارش  پارس نیوز ،  دولت و مجلس در طرحی به دنبال تغییر زمان بازگشایی مدارس هستند و بر این اساس ممکن است زمان آغاز سال تحصیلی از ۱۰ شهریور باشد.

 تغییر تقویم آموزشی مدارس در دستور کار دولت و مجلس قرار دارد.

این طرح با پیشنهاد 26 نماینده تدوین شده و در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مصوب شده است و هم اکنون در نوبت بررسی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

طبق گفته‌های مهدی یزدان‌پناه؛ معاون حقوقی و مجلس سازمان اداری و استخدامی قرار است با توجه به شرایط اقلیمی و البته مجوز مجلس، تقویم آموزشی مدارس در اختیار دولت قرار بگیرد بر این اساس برای استان‌های سردسیر همچون آذربایجان غربی و شرقی، کردستان و زنجان آغاز سال تحصیلی از 10 شهریور و برای مناطق گرمسیر کشور از 10 مهر باشد.

به اذعان کارشناسان یکی از نگرانی‌ها این است که طبق این طرح، تقویم آموزشی در تمام مناطق کشور دستخوش تغییر شود و در استان‌هایی همچون تهران، البرز، مازندران و ... سال تحصیلی از 10 شهریور آغاز شود، این موضوع دهه 70 هم تجربه شد که با موفقیت همراه نبود و در نهایت با ورود مجلس، آغاز سال تحصیلی از اول مهر به عنوان قانون مصوب شد.

 

بر اساس این گزارش، موسی‌الرضا کفاش؛ معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره این طرح گفته است: طرحی که نمایندگان مجلس ارائه کردند و در شورای‌عالی آموزش و پرورش بررسی و تأیید شد، چندین بند دارد که در یک بند به زمان آغاز و پایان سال تحصیلی اشاره می‌کند همچنین اختیاراتی به شورای‌عالی آموزش و پرورش استان‌ها، مناطق آموزش و پرورش و مدارس برای تصمیم‌گیری درباره شناور شدن آغاز و پایان سال تحصیلی، برنامه هفتگی و تعطیلات فصلی ارائه می‌کند.

امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟

وی در پاسخ به این پرسش که «آیا در 1403 زمان آغاز سال تحصیلی از شهریورماه است؟» افزود: این طرح فعلاً در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شده است و باید در صحن علنی مجلس نیز تصویب شود بنابراین فعلاً نمی‌توانیم بگویم که زمان بازگشایی مدارس تغییر کرده است.

منبع : عرشه آنلاین

 

دیگر خبرها

  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود
  • تعطیلات مدارس در تابستان باشد یا بین دو نیمسال تحصیلی؟
  • طرح جدید آموزش و پرورش ؛ کدام مدارس از 10 شهریور باز می شوند ؟
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است