Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-24@04:38:38 GMT

تغییرات در مسابقه پربیننده «رضا گلزار»!

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۵۴۹۸۶

هاشم رضایت یکی از تهیه کنندگان مسابقه «برنده باش» از تغییر شرایط حضور در برنامه و پیش بینی قوانین جدید برای جلوگیری از تکرار شدن حضور شرکت کنندگان خبر داد.

رضایت با ارائه توضیحی درباره‌ی شیوه بازی در اپلیکیشن «برنده باش»، گفت: در طراحی اولیه اپلیکیشن مسابقه، پیش بینی لازم برای جلوگیری از شرکت مجدد افراد در برنامه نشده و حضور آزاد بود؛ اما در برنامه‌های اخیر شاهد شرکت کننده‌های تکراری در مسابقه بودیم که این مسئله اعتراض مخاطبان را به دنبال داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در جلسه‌ای که با اسپانسر برنامه داشتیم، مقرر شد در اپلیکیشن برنامه تغییراتی ایجاد شود تا از این پس افراد پس از وارد کردن کد ملی امکان شرکت در مسابقه «برنده باش» با اجرای محمدرضا گلزار را داشته باشند و با این کار ضمن جلوگیری از چهره‌های تکراری، جذابیت برنامه نیز بیشتر خواهد شد. البته لازم به گفتن است هر شخصی هر چند بار که بخواهد می‌تواند در مسابقه از طریق اپلیکیشن شرکت کند، اما با اصلاح اپلیکیشن، تنها یک بار شانس قرار گرفتن جزو هشت نفری که هر هفته در پنجشنبه و جمعه رودروی آقای گلزار مسابقه می‌دهند را خواهند داشت.

وی تصریح کرد: این تغییر در اپلیکیشن اکنون اعمال شده، اما برنامه‌هایی با حضور تعدادی شرکت کننده تکراری از سری‌های قبل ضبط شده و پخش خواهد شد.

او درباره میزان استقبال از مسابقه «برنده باش» گفت: با توجه به اینکه طبق نظر سنجی‌ها این مسابقه بهترین مسابقه تلویزیونی و رتبه اول در بین مسابقات از جهت بیننده است، ما تهیه کنندگان برنامه دوست داریم که روز به روز برنامه بهتر بشود و مردم بیشتر از آن راضی باشند که تلاشمان در این راه ادامه دارد. «برنده باش» توانسته در مدت پخش خود کمک شایانی به افزایش مطالعه و اطلاعات عمومی مردم کند و آمار ۲ میلیون و ۵۰۰ نفری که تاکنون در این مسابقه شرکت کرده اند، نشان از استقبال مخاطبان از این مسابقه تلویزیونی است. لازم است این نکته را بگویم که برنامه تا زمانی که با استقبال روبرو باشد ادامه دارد.

گفتنی است مسابقه «برنده باش» به تهیه کنندگی هاشم رضایت و حمید رحیمی‌نادی با اجرای محمدرضا گلزار هر هفته پنج شنبه و جمعه بعد از خبر ٢٢ از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بازی محمدرضا گلزار مسابقه تلویزیونی رضا گلزار برنده باش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۴۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اپلیکیشن AirChat: آینده‌ای روشن یا سرنوشتی مشابه کلاب‌هاوس؟

ایتنا - AirChat برنامه اجتماعی جدید پر سر و صدایی است که می‌تواند عالی باشد و یا به سرنوشتی مشابه Clubhouse دچار شود.
این برنامه مانند ترکیبی از ایکس (توییتر سابق) و کلاب‌هاوس است. به جای اینکه یک پست را تایپ کنید، آن را بیان می‌کنید. این برنامه به سرعت آنچه را که می‌گویید رونویسی می‌کند، و وقتی دنبال‌کنندگان شما در فید خود حرکت می‌کنند، صدای شما را در کنار رونویسی می‌شنوند.

به گزارش ایتنا، Airchat که توسط بنیانگذار AngelList ناوال راویکانت و مدیر سابق تیندر، برایان نورگارد ساخته شده است، رویکردی صمیمی و جدید به رسانه‌های اجتماعی دارد. افرادی هستند که سال‌ها به صورت آنلاین آنها را می‌شناسید، و تنها پس از دنبال کردن‌شان در AirChat متوجه می‌شوید که هرگز صدای واقعی آنها را نشنیده‌اید.

Airchat این احساس را ایجاد می‌کند که واقعاً در حال گفتگو با یکدیگر هستیم، اما از آنجایی که AirChat غیر همزمان است، به اندازه پیوستن به اتاقی در Clubhouse و گفتگوی زنده با غریبه‌ها دلهره‌آور نیست.

پست کردن با صدا ممکن است ترسناک به نظر برسد، اما نگران نباشید. اگر اشتباه صحبت کنید می‌توانید پست خود را دوباره ضبط کنید. اگر دوست دارید به جای تایپ کردن یادداشت‌های صوتی سه دقیقه‌ای برای دوستانتان بفرستید، AirChat  عالی به نظر می‌رسد.

این اپ تقریباً همیشه نوشتار انگلیسی را به درستی رعایت می‌کند، حتی علائم نگارشی را نیز درست اجرا می‌کند. همچنین در زبان‌های دیگر  نیز به خوبی کار می‌کند.. گاهی اوقات، برنامه گفتار را مستقیماً به انگلیسی ترجمه می‌کند، و در حالی که ترجمه‌ها به طور کلی در آزمایش‌ها درست بودند، مشخص نیست چرا یا چه زمانی برنامه به جای رونویسی متن آن را ترجمه می‌کند.

بحث نظارت و Moderator مبحث دیگری است که در آن AirChat به موازات Clubhouse است. رویکرد کلاب‌هاوس به مادریتور (moderator) محدودتر بود، زیرا هیچ راهی برای مسدود کردن افراد برای ماه‌ها پس از راه‌اندازی وجود نداشت – خوشبختانه AirChat از قبل دارای ویژگی‌های مسدود و بی‌صدا کردن است. کلاب هاوس بارها بستر مکالمات یهودی ستیزانه و زن ستیزانه بدون پیامد بود.

به گزارش ایتنا، با این رویکرد مینیمالیستی برای تعدیل محتوا، چه اتفاقی می‌افتد اگر شخصی صدای دارای حق کپی‌رایت را در پلتفرم به اشتراک بگذارد؟  بدون برنامه ریزی برای به وقوع پیوستن این موقعیت ها، چه اتفاقی برای AirChat می‌افتد؟
 

دیگر خبرها

  • داوران معروف UWW محروم شدند، برنده کشتی جنجالی عوض نشد
  • پربیننده‌ترین شبکه تلویزیون مشخص شد
  • شوخی گلزار با مردم
  • شوخی محمدرضا گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی
  • شوخی گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی
  • اپل مجبور به حذف اپلیکیشن‌های محبوب در چین شد
  • محمدرضا گلزار و «پانتومیم» نمره قبولی می‌گیرند؟
  • ماموریت دشوار تیم ملی جوانان: مسابقه با زمان!
  • اپلیکیشن AirChat: آینده‌ای روشن یا سرنوشتی مشابه کلاب‌هاوس؟
  • ۷ اپلیکیشن انحصاری اندروید که آیفون از آن‌ها محروم است