Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیدحبیبیان توانا روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ساخت بیس پلیت الکتروپمپ جدید آبرسانی سردشت، هشت عدد دیسپلیسر ادوات ابزار دقیق ،30 عدد صفحه کاهنده استیل چاههای گازی‌، ساخت و جوشکاری چهار عدد تبدیل 12 اینچ استیل جهت مبدل های حرارتی، ساخت 80 عدد اسپید در سایزهای مختلف برای پالایشگاه گاز و گاز مایع 900 پازنان از مهمترین فعالیت های این کارگاه در سال جاری بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: تراشکاری پنج عدد ایمپلر با حلقه‌های فرسایشی روتور مجموعه 167بهره برداری یک گچساران، تعمیر 20 دستگاه بال ولو بخش‌های مختلف، تعمیر و تنظیم مجدد 30 دستگاه شیر تخلیه فشار، جوشکاری 2 عدد رادیاتور خنک کننده هوا واحد گاز و گاز مایع 1200 از دیگر اقدامات انجام شده در این شرکت در سال جاری بوده است.
حبیبیان توانا اظهار داشت: این صنعت در ساخت لایبرینت سیل، اورفیس پلیت، صفحه کاهنده فشار، رلیف ولو ،تعمیر تنوره آتش جوش آورگلیکول واحد تقویت گاز فشار ضعیف یک، تعمیر و تنظیم انواع شیر آلات، تجهیز مینی بوس بحران، ساخت استرینر(صافی) به خود کفایی رسیده است.
وی بیان کرد: ساخت قطعات اساسی این صنعت از سوی متخصصان داخلی این شرکت برای مقابله با تحریم ها و جلوگیری از وابستگی به شرکت های خارجی صورت گرفته است.
حبیبیان توانا افزود: استفاده از خدمات متخصصان داخلی از افتخارات شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران است.
وی اظهار داشت: کارگاه مرکزی این شرکت شامل بخش های جوشکاری، تولید سازهای فلزی، تراشکاری و نجاری است.
حبیبیان توانا ابراز کرد: این کارگاه همچنین ساخت پکیج و بسته بندی و ارسال قطعات به بخش ها مختلف این شرکت را بر عهده دارد.
وی ادامه داد: حصول اطمینان از کنترل کیفی و انجام معاینات کارهای ارجاعی، حصول اطمینان از سفارش و تامین به موقع وسایل ، ابزار کار و قطعات یدکی، بررسی و مطالعه وضعیت کارگاه ها، نصب ماشین آلات، بازسازی و تعمیر قطعات مورد نیاز توربین‌های احتراقی گاز، زانوها، لوله های شیپوری ، فلنج با آلیاژ مختلف از دیگر وظایف کارگاه مرکزی شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران است.
وی گفت: بخش تعمیر شیرآلات و شیرهای ایمنی نیز از سوی دو بخش مجزا در این کارگاه صورت می گیرد.
رئیس کارگاه مرکزی شرکت بهره برداری نفت وگاز گچساران گفت: کارگاه مرکزی نفت گچساران نقش مهمی در عرصه نوآوری‌های مرتبط با قطعات ، مهندسی معکوس و همچنین ساخت تولید قطعات ارجاعی از واحدهای مختلف عملیاتی و بازسازی سیستم های پیچیده این شرکت تاکنون داشته است.
منطقه نفت خیز گچساران در سال 1302 هجری شمسی مورد مطالعه قرار گرفت و در سال 1318 تولید نفت از مخزن گچساران با چاه شماره 13 آغاز شد.
میدان نفتی گچساران در فاصله 220 کیلومتری جنوب شرقی اهواز قرار گرفته است .
تاریخچه بهره برداری از مخزن نشان می دهد که بجز یک دوره کوتاه بین سال های 1330 تا 1332 ، تولید از مخزن گچساران همواره ادامه داشته و میزان تولید نیز همیشه سیر صعودی داشته است.
شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران یکی از شرکت های تابعه شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب است که با تولید متوسط 640هزار بشکه نفت در روز، سهم عمده ای در تامین درآمدهای اقتصادی ایران دارد.
این شرکت وظیفه استخراج و بهره برداری از 18 میدان نفتی را بر عهده دارد که بخش اعظم آن مربوط به میدان نفتی گچساران است.
این شهرستان دومین شرکت تولید کننده نفت در منطقه جنوب است و افزون بر 20 درصد نفت کشور در حوزه نفتی گچساران تولید می شود.
2082/1662
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها شیر صرفه جویی گاز نفت نفت و گاز جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۵۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شتاب ابرقدرت‌های میکروالکترونیک در ساخت ریزتراشه‌های ۲ نانومتر

به گزارش خبرنگار مهر، موج گسترش و پیشرفت در زمینه هوش مصنوعی، اهمیت ریزتراشه‌های پیشرفته را افزایش داده است. ریزتراشه‌های ۳ نانومتر اکنون پیشرفته‌ترین نسل ریزتراشه‌ها می‌باشند در حالی‌که شرکت‌های بزرگ صنعت میکروالکترونیک مانندTSMC، یک شرکت بزرگ فناوری کره ای، اینتل و رپیدوس ساخت کارخانه‌های تولید ریزتراشه ۲ نانومتر را آغاز کرده‌اند.

برخی شرکت های بزرگ به دنبال تولید انبوه ریزتراشه های ۲نانومتر تا ۲۰۲۵

براساس گزارش تهیه شده در تحریریه برنامه ملی میکروالکترونیک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، TSMC و یک شرکت فناوری کره ای قصد دارند تولید انبوه ریزتراشه‌های ۲ نانومتر را تا سال ۲۰۲۵ شروع کرده و رپیدوس شرکتی که با حمایت غول‌های فناوری ژاپنی تأسیس شده است تا ۲۰۲۵ عرضه آزمایشی ریزتراشه‌های ۲ نانومتر خود را آغاز می‌کند.

احتمالا اینتل اولین شرکتی باشد که به تجاری سازی ریزتراشه ۲ نانومتری دست یابد

انتظار می‌رود TSMC و اینتل تا پایان امسال پروژه ساخت کارخانه‌های ریزتراشه با فناوری ۲ نانومتر را به اتمام برسانند. همچنین پیش‌بینی می‌شود اینتل اولین شرکتی باشد که تجاری‌سازی ریزتراشه‌های ۲ نانومتر را انجام می‌دهد. CPU‌های Arrow Lake این شرکت از فناوری ۲ نانومتر استفاده خواهد کرد و ریزتراشه‌های ۲ نانومتر TSMC نیز در تلفن‌های هوشمند نسل بعد شرکت اپل به کار گرفته خواهند شد.

تولید ازمایشی ریزتراشه ها توسط یک شرکت تایوانی تا پایان ۲۰۲۴

راه‌اندازی تجهیزات تولید ریزتراشه با فناوری ۲ نانومتر شرکت تایوانی TSMC نیز شتاب گرفته است و کارخانه Fab ۲۰ P۱ این شرکت تجهیزات را در ماه جاری(آپریل) راه‌اندازی می‌کند و تولید آزمایشی ریزتراشه ۲ نانومتر آن تا پایان نیمه دوم سال ۲۰۲۴ و تولید ریزتراشه در مقیاس پایین تا چهارماهه دوم سال ۲۰۲۵ کلید خواهد خورد. اینتل نیز ماشین لیتوگرافی جدید خود را از ASML تحویل گرفته و فرایند تولید ریزتراشه ۲ نانومتر این شرکت نیز تسریع شده است.

استفاده از ریزتراشه های ۲ نانومتر در تلفن های هوشمند در ۲۰۲۵

یکی از بزرگترین شرکت های فناوری کره ای در زمینه تولید ریزتراشه، نقشه راه فناوری خود را منتشر کرده که نشان می‌دهد ریزتراشه ۲ نانومتر این شرکت برای تلفن‌های هوشمند در سال ۲۰۲۵ و برای رایانه‌های HPC در سال ۲۰۲۶ به‌صورت انبوه عرضه خواهد شد. این شرکت بازار خودرو را نیز برای سال ۲۰۲۷ هدف قرار داده است.

تولیدکنندگان ژاپنی کارخانه تولید ریزتراشه را می سازند

شرکت ژاپنی رپیدوس نیز در استان هوکایدو ژاپن اولین کارخانه تولید ریزتراشه ۲ نانومتر خود را می‌سازد. خط تولید آزمایشی این کارخانه قرار است در ماه آپریل ۲۰۲۵ آغاز به کار کند و در سال ۲۰۲۷ به تولید انبوه برسد. گزارش‌های اخیر نشان می‌دهد برخی تولیدکنندگان ژاپنی محصولات و مواد اولیه برای تولید ریزتراشه، به‌منظور توسعه و تسریع تولید ریزتراشه با فناوری پیشرفته با رپیدوس همکاری می‌کنند.

به‌طور مثال شرکت باسابقه DNP که در زمینه چاپ مدار و تولید ماسک فعالیت دارد، تولید انبوه ماسک برای ریزتراشه ۲ نانومتر را به‌منظور تأمین کارخانه‌های رپیدوس در سال ۲۰۲۷ کلید می‌زند. علاوه بر DNP، هلدینگ توپان نیز با همکاری IBM ماسکی برای ریزتراشه‌های ۲ نانومتر رپیدوس را توسعه می‌دهد که تا سال ۲۰۲۶ به تولید انبوه خواهد رسید. از دیگر شرکت‌های ژاپنی که قرار است به‌عنوان تأمین‌کننده رپیدوس فعالیت کنند می‌توان از JSR، Tokyo Ohka Kogyo (TOK) و Shin-Etsu Chemicalنام برد.

ساخت ریزتراشه های ۱ نانو متر هدف بعدی سازندگان بزرگ

پس از ریزتراشه‌های ۲ نانومتر، ریزتراشه‌های ۱ نانومتر نیز هدف بعدی سازندگان بزرگ ریزتراشه می‌باشد. انتظار می‌رود صنعت میکروالکترونیک شاهد تولید انبوه ریزتراشه‌های ۱ نانومتری در بازه زمانی ۲۰۲۷ تا ۲۰۳۰ باشد.

برنامه TSMC رسیدن به فناوری ۱.۴ نانومتر تا سال ۲۰۲۷ و ۱ نانومتر تا سال ۲۰۳۰ می‌باشد. گزارش‌های اخیر نشان می‌دهد این شرکت قصد دارد کارخانه تولید ریزتراشه ۱ نانومتری خود را در استان چیایی در مرکز تایوان احداث کند.

پیش‌بینی می‌شود یک شرکت فناوری کره ای در اواخر ۲۰۲۷ به فناوری ۱.۴ نانومتر دست یابد. فناوری ۱.۴ نانومتر این شرکت می‌تواند تعداد نانولایه‌های ریزتراشه را از ۳ به ۴ عدد برساند، موضوعی که انتظار می‌رود عملکرد ریزتراشه را بهبود و مصرف برق را کاهش دهد.

نقشه راه فناوری شرکت اینتل برای ریزتراشه ها

نقشه راه فناوری اخیر شرکت اینتل نیز نشان‌ می‌دهد ریزتراشه ۱.۴ نانومتر اینتل در سال ۲۰۲۶ تولید می‌شود و ریزتراشه‌های ۱ نانومتری این شرکت در اواخر ۲۰۲۷ توسعه داده شده یا تولید خواهند شد.

نقشه راه تولید ریزتراشه سازندگان بزرگ صنعت میکروالکترونیک

کد خبر 6081378

دیگر خبرها

  • شتاب ابرقدرت‌های میکروالکترونیک در ساخت ریزتراشه‌های ۲ نانومتر
  • صرفه‌جویی ۲۹۱ میلیون لیتر بنزین در پارسال
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • صرفه‌جویی ۵۰۰ میلیارد تومانی حوزه آرد و نان در لرستان
  • کشف ۲۰۲ میلیارد ریال کالای قاچاق در گچساران
  • ۲۰۲ میلیارد ریال کالای قاچاق در گچساران کشف شد
  • اختصاص اعتبار ویژه به روستاهای فاقد دهیاری گچساران
  • ۲۹۱ میلیون لیتر بنزین در استان کرمانشاه صرفه‌جویی شد
  • محکومیت ۲۳ میلیارد ریالی یک شرکت تولید شیشه در زاهدان
  • صرفه جویی بیش از ۴۷ میلیون لیتر بنزین در ایلام