Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی علیرضا رحیمی در جریان بررسی تأسیس مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا با بیان اینکه از همکارانم در مجلس و اعضای دولت تشکر می‌کنم که روی این لایحه مهم کارکردند، گفت: از رویه‌ای که در مجلس باب شده است تعجب می‌کنم؛ این چه رویه‌ای است که در مجلس ایجاد می‌شود، هر کنوانسیونی می‌آید دوستان سریع به آن صبغه سیاسی می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با یک شعار «لاشرقی و لاغربی» می‌خواهند سریع آن را به نفوذ و جاسوسی وصل کنند. کنواسیون‌هایی که ما در سازمان و مجامع بین‌المللی عضو هستیم در جاهای مختلف خودشان را نشان داده‌اند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این لایحه یک لایحه بین‌المللی است. ما شاهد اتفاقات طبیعی و سونامی‌ها در اقیانوس‌ها بوده‌ایم حال اگر این اتفاق در خلیج فاس و اقیانوس عمان رخ دهد ما چقدر زمان داریم که با کشورهای همسایه برای برون رفت از یک بحران همکاری داشته باشیم.

وی تاکید کرد: این کنواسیون زیر مجموعه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی آسیا و اقیانوسه و ارتباطی به بحث‌های مستقل منطقه‌ای ندارد، دفتری که در تهران تاسیس میشود مربوط به سازمان ملل و قرار است این دفتر در تهران تأسیس شود و این یک افتخار برای ماست.

این عضو هیأت رئیسه مجلس شورای تاکید کرد: این برای ما به عنوان عضو سازمان ملل سربلندی است تا ما بتوانیم با جوامع بین‌الملل همکاری داشته باشیم.

وی یادآور شد: مخالفان این طرح اعلام می‌کنند که این کنواسیون ما را خدمه سازمان ملل معرفی کرده است این چه تعبیری است که ما به کار می‌بریم؟ اگر واقعا قرار است در هر کنواسیون عضو هستیم خدمه باشیم خب استعفاء دهیم و از آن خارج شویم اینکه منطق لاشرقی و لاغربی مطرح می‌کنند و می‌گویند کاپیتالاسیون است که درست نیست.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اقیانوس جاسوسی رئیسه مجلس شورای اسلامی لایحه مردم تهران در مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۵۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: بانک مرکزی در تخصیص ارز به دارو در سال گذشته اشکالاتی داشت، اما در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسینعلی حاجی‌دلیگانی، در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد، اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است.

وی متذکر شد: آخرین جلسه مجلس در این مورد در ۱۹ دی ماه سال گذشته برگزار شد که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد. همچنین مقرر شد ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیماران بپردازند که این اتفاق رخ نداده و تقریباً پرداختی از بیمه و بیمار به صورت برابر است.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیشترین اشکال در این زمینه به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بازمی‌گردد، گفت: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تأمین نکرده است.

حاجی‌دلیگانی تاکید کرد: همچنین سازمان برنامه و بودجه ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده و سازمان تأمین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است که باید این موارد رسیدگی شود.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر، گفت: علاوه بر جلسات صحن مجلس، بنده نیز برای بررسی علل کمبود دارو جلسات جداگانه‌ای با مسؤولان بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسؤولیت دارند، تصریح کرد: بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد، اما در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

دیگر خبرها

  • برتری استان یزد در کسب جایگاه بالاترین ضریب نفوذ بیمه در کشور
  • دکتر جبلی: پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است
  • جبلی: پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است
  • بانک مرکزی به تعهدات خود درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • قالیباف: بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • بانک مرکزی به تعهدات خود در حوزه دارو عمل کرد
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد
  • هفته بعد گزارش جلسه ارزی مجلس و دولت در صحن مطرح می‌شود
  • فیلم/ اژه‌ای: اگر یک نماینده مجلس موضوعی را پیگیری می‌کند نباید حمل بر نفوذ شود
  • اجرای طرح «نفوذ دانش در واحدهای تولیدی کشاورزی» در استان فارس