Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا گیلان؛ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گفت: تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی هیچ یک از روستا‌های این استان از آب آشامیدنی تصفیه شده و بهداشتی برخوردار نبودند.

محب علی رنج ور افزود: اکنون هزار و ۷۹۰ روستای گیلان با ۷۶۰ هزار نفر جمعیت از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در ۴۰ سال گذشته برای آبرسانی به این روستا‌ها بیش از ۲۱ هزار و ۸۰۰ کیلومتر خطوط انتقال و توزیع آب اجرا شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی، منبع تامین آب شرب این روستا‌ها را ۸۲۷ دهنه چشمه و ۴۷۲ حلقه چاه عنوان کرد و گفت: برای ذخیره سازی و تامین فشار مناسب آب این روستا‌ها ۱۳۱ هزار مترمکعب مخزن زمینی و هوایی و ۵۸۸ باب ایستگاه پمپاژ نیز ساخته شده است.

 رنج ور افزود: هم اکنون شاخص بهره مندی روستا‌های گیلان از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بیش از ۷۶ درصد است.

وی بابیان اینکه ۱۵ واحد آزمایشگاهی کار سنجش سلامت آب روستاییان را انجام می‌دهند گفت: برای تامین کیفیت مناسب آب آشامیدنی روستا‌های گیلان ۶۸ باب تصفیه خانه در حال بهره برداری است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان در بخش دیگری از سخنانش افزود: هم اکنون از محل تسهیلات بانک توسعه اسلامی ۵ پروژه با بیش از ۵۰۳ میلیارد ریال اعتبار برای جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب روستا‌های لیجارکی انزلی، نوخاله جعفری صومعه سرا، کیسُم آستانه اشرفیه، قاسم آباد علیاء رودسر و امامزاده هاشم رشت در دست اجراست.

رنج ور گفت: با بهره برداری از این طرح‌ها بیش از ۱۹ هزار نفر از شبکه مدرن فاضلاب بهره مند می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه طرح جمع آوری و تصفیه فاضلاب روستا‌های ویرمونی آستارا و پاشاکی لاهیجان در دهه فجر امسال به بهره برداری می‌رسد، گفت: شبکه فاضلاب مسکن مهر شهرستان‌های تالش، فومن، لاهیجان و آستانه اشرفیه نیز بزودی به بهره برداری می‌رسد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان افزود: برای احیای تالاب بین المللی انزلی، طرح نمونه جمع آوری فاضلاب روستای مبارک آباد شهرستان رشت با همکاری اداره کل محیط زیست گیلان و شرکت جایکای ژاپن اجرا شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انقلاب اسلامی پیروزی انقلاب اسلامی ژاپن شاخص شرکت آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۵۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورداری روستا‌های بالای ۵۰ خانوار از راه روستایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ اخترشناس گفت: در استان بوشهر ۱۰ نقطه پرحادثه توسط وزارت کشور در شناسایی شده اند که ۷ نقطه آن برطرف و تنها سه نقطه دیگر در محور دالکی، کنارتخته باقی مانده که هم اکنون در حال اجراست و تا پایان مرداد امسال تکمیل و برطرف می‌شود.

وی افزود: ۱۶ نقطه پرحادثه هم توسط اداره کل راهداری استان شناساسی و رفع نقص شده که تاثیر آن را در کاهش حوادث جاده‌ای در نوروز امسال شاهد بودیم.

اخترشناس اضافه کرد: محور‌های پرحادثه استان محور بوشهر، شیف، گناوه و محور بوشهر، دیر است که محور شیف – گناوه یک قطعه ۴۰ کیل. متری توسط اداره کل راه و شهرسازی در حال ساخت باند دوم است که ۵ کیلومتر اول آن از طریق اداره کل راهداری در حال تعریض و بهسازی است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بیان کرد: ۹۷ درصد راه‌های روستایی بالای ۲۰ خانوار از راه روستایی مناسب بهره‌مند شده اند و ۷ روستای بالای ۲۰ خانوار هنوز از راه روستایی مناسب برخوردار نشده اند که این روستا‌ها هم بهره‌مند خواهند شد.

اخترشناس از مجهز شدن ۸۰ درصد محور‌های استان به سامانه هوشمند (دوربین) برخوردار هستند، اما شماری از سامانه‌ها فعال نیستند که به فوریت برای فعال شدن آنها اقدام می‌کنیم که وجود آنها موجب کاهش حوادث جاده‌ای خواهد شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به اینکه در محور جدید بوشهر گناوه نیز دوربین‌هایی نصب است افزود: به زودی ۱۰ دوربین دیگر نیز در این مسیر اضافه خواهد شد.

اخترشناس در زمینه مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور در سال گذشته هم اشاره کرد و گفت: نزدیک به هزار میلیارد تومان مصوبه داشتیم که بیشتر در زمینه ایمن سازی راه روستایی و تعریض محور‌ها بوده که ازطریق استان، محل پتروشیمی‌ها و مسئولیت‌های اجتماعی نفت بوده و همه طرح‌هایی که در سفر مصوب شده بود در حال حاضر عملیات اجرایی آن آغاز شده یا پیمانکار آن مشخص شده است.

وی گفت: اعتباراتی هم که از محل استان مشخص شده ۶۰ درصد پرداخت و بقیه در حال پرداخت است.

دیگر خبرها

  • برگزاری جلسه تحویل خط انتقال آب روستای آغبلاغ ولدیان شهرستان خوی
  • هزینه‌کرد ۷۰۰ میلیارد تومانی برای آبرسانی به روستاهای کردستان
  • هزینه‌کرد ۷۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاهای کردستان
  • برخورداری ۱۲۱ روستای آذربایجان شرقی از آب پایدار در خردادماه
  • بهره‌برداری از مخزن‌ ذخیره ۱۰هزارمترمکعبی آب آشامیدنی شهر مهرگان
  • بررسي تخصصي طرح هوشمند سازي كنتورهاي آب مشتركين آذربایجان غربی
  • برخورداری روستا‌های بالای ۵۰ خانوار از راه روستایی
  • جلسه بررسی تخصصی هوشمند سازی کنتور‌های آب مشترکین آذربایجان غربی
  • ارایه خدمت پزشکی و بهداشتی ارتش در گچساران
  • برخورداری ۲۶ شهر و ۵۸۷ روستای استان از نعمت گاز طبیعی