Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@23:06:44 GMT

اقدامات آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان اوتیسمی

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۵۵۵۲۴

اقدامات آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان اوتیسمی

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: بودجه این سازمان معادل ۱۰ هزار میلیارد ریال است در حالی که برای هر دانش‌آموز معلول رقمی بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون ریال با توجه به نوع معلولیت مورد نیاز است.

به گزارش ایسنا، مجید قدمی عصر روز گذشته (یکشنبه) در حاشیه بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های کودکان توانخواه کاشان، اظهار کرد: بنابر آمارهای جهانی از هر ۶۵ نوزاد یک نفر به اوتسیم متبلا می‌شود و در ایران نیز ۲۸۰۰ دانش‌آموز طیف اوتیسم در ۴۸ مرکز آموزشی به تحصیل اشتغال دارند که ۳۰ مرکز دولتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بودجه این سازمان معادل ۱۰ هزار میلیارد ریال است در حالی که برای هر دانش‌آموز معلول رقمی بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون ریال با توجه به نوع معلولیت  مورد نیاز است.

وی افزود: نسبت دانش آموزان مبتلا به اوتیسم چهار پسر به ازای یک دختر است و بر اساس ابزارهای تشخیصی این سازمان، دانش‌آموزانی که مجوز ورود به این مدرسه را دریافت نکنند باید خدمات توانبخشی از سوی سازمان بهزیستی برای آن‌ها در نظر گرفته شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش، تصریح کرد: سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور باید معلم متخصص را از دانشگاه تحویل بگیرد که بتواند دانش آموزان اوتیسم را تربیت کند، اما به دلیل اینکه دانشگاه‌ها به وظیفه خود عمل نکردند، سازمان اقدام به تولید کتاب‌هایی درباره آموزش دانش آموزان اوتیسم کرده است.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: قلم زدن، تولید محتوا، طراحی و برنامه‌ریزی آموزشی در این زمینه کار آسانی نیست، اما تا کنون در سه پایه تحصیلی کتاب تولید شده و انتشار کتاب‌های سه‌پایه دیگر نیز در حال انجام است.

قدمی تصریح کرد: آموزش و پرورش استثنایی در جهان مرهون پیگیری پدران و مادران این گروه از شهروندان است که از حقوق فرزندان خود دفاع می‌کنند که آموزش یکی از حقوق معلولان است و باید مسائل مالی و اشتغال نیز از سوی انجمن اوتیسم دنبال شود.

وی با اشاره به ساخت ۱۹۰ مدرسه از سوی افراد نیکوکار برای دانش آموزان استثنایی در کشور افزود: در سال جاری ۱۵۲ هزار نفر از معلولان در مدارس استثنایی شاغل به تحصیل هستند و هرچند که برنامه‌ریزی‌های سازمان آموزش و پرورش استثنایی در جهت اشتغال‌زایی و حرفه‌آموزی است، اما خانواده‌ها باید همواره پیگیر باشند تا مسئولان نیز بتوانند با هم‌افزایی از آن‌ها حمایت کنند.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: راه‌اندازی یک مدرسه اوتیسم در هر استان، دارای پیچیدگی‌های ویژه‌ای است و نیازمند نیروی انسانی، فضای آموزشی و نیروی توانبخشی است.

به گزارش ایسنا، گشایش نمایشگاه و فروشگاه عکس بهنام اعتمادی به نفع کودکان اوتیسم، دیدار از چند مدرسه آموزش کودکان استثنایی و نمایشگاه توانمندی‌های کودکان توانخواه  شهرستان کاشان از جمله برنامه‌های رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در سفر به کاشان بود.

انتهای پیام

دبیر خبر: سولماز خوان

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اوتيسم منطقه اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۵۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیرجان فاتح مسابقات فوتسال دانش آموزان پسر استان کرمان

مسابقات فوتسال دانش آموزان پسر دوره اول متوسطه استان کرمان از ۲۶ تا ۲۹ فروردین ماه به مدت چهار روز در کرمان برگزار شد و تیم دانش آموزان سیرجانی بر سکوی قهرمانی ایستاد و تیم‌های نرماشیر و ماهان به ترتیب دوم و سوم شدند.

 رضا رضایی در آیین اختتامیه این مسابقات گفت: توجه به ورزش و فعالیت‌های تربیت بدنی لازمه تربیت نسلی سالم و توانمند برای آینده کشور است.

وی با اشاره به کسب رتبه اول کشوری آموزش و پرورش استان کرمان در زمینه حضور دانش آموزان و فرهنگیان در مسابقات ورزشی از رشد ۶۹ درصدی سرانه فضای ورزشی درون مدرسه‌ای مدارس استان در دو سال اخیر خبر داد.

رضایی با اشاره به ساخت و بهره برداری از بیش از ۸۰ زمین چمن مصنوعی در مدارس استان افزود: استفاده بهینه از فضای‌های ورزشی درون مدرسه‌ای در قالب طرح آزاد سازی فضای‌های ورزشی برای استفاده دانش آموزان و اولیای آنها رویکرد اصلی آموزش و پرورش استان کرمان است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه امام علی علیه السلام مقتدا و الگوی ورزشکاران است، تاکید کرد: ورزشکاران باید منش پهلوانی را علاوه بر قهرمانی در دستور کار خود قرار دهند.

 رضایی با اشاره به شرکت دانش آموزان برگزیده این مسابقات در مسابقات کشوری دانش آموزان سراسر کشور بر آماده سازی این تیم‌ها برای حضور موفق در مسابقات کشوری تاکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • سیرجان فاتح مسابقات فوتسال دانش آموزان پسر استان کرمان
  • آزمون‌های نهایی دانش آموزان به سازمان جدید سنجش واگذار می شود
  • تاثیر ۵۰ درصدی امتحانات نهایی در کنکور سراسری
  • دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند
  • چرا دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند؟
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • شرایط استفاده دانش آموزان از " تک ماده " امتحانات نهایی
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • شرایط استفاده دانش‌آموزان از "تک‌ماده" امتحانات نهایی
  • امکان استفاده از تک‌ماده در ۴ امتحان نهایی