Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اشتغال‌ و خودکفایی کمیته امداد از ایجاد یک‌پنجم از اشتغال‌زایی کشور، توسط این نهاد خبر داد و گفت: در طول دوران خدمت کمیته‌امداد، ۷۰۰ هزار خانوار به خودکفایی رسیده‌اند.

به گزارش ایسنا، دکتر حجت الله عبدالملکی معاون اشتغال و خودکفایی این نهاد، در سفر به استان کردستان و جلسه با مدیران این نهاد عنوان کرد: افتخار کمیته ‌امداد این است که در طول ۴۰ سال گذشته به این موفقیت دست یافته که قشر محروم جامعه را به افرادی مولد و خودکفا تبدیل کند و این دستاورد مهمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در طول سه سال گذشته 5500 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه اشتغال از طریق این نهاد به خانوارهای تحت حمایت پرداخت شده است، افزود: سال گذشته ۱۷۳ هزار شغل در سطح کشور برای مددجویان کمیته‌امداد ایجاد شد که این عدد در ۹ ماهه نخست امسال به ۸۲ هزار شغل رسیده است.

عبدالملکی با اشاره به اینکه در طول دوران خدمت این نهاد،  ۷۰۰ هزار خانوار نیازمند به خودکفایی کامل رسیده‌اند، ادامه داد: سخت‌ترین کار در حوزه اقتصاد، اشتغال زایی است و سختی این کار در رابطه با محرومین دو برابر می شود چون این افراد با محدودیت های زیادی در زندگی مواجه بوده اند ولی با این وجود این نهاد با بهره گیری از علم و دانش روز و با تلاش شبانه روزی توانسته است در کنار سایر خدمات در حوزه اشتغال زایی موفق عمل کند.

وی افزود: یک پنجم از تعداد شغل‌های ایجاد شده در سطح کشور توسط کمیته امداد صورت گرفته است که این شغل‌ها از نظر کیفیت یک چهارم شغل های کل کشور را شامل می شود و این موفقیت نتیجه یک کار تیمی و فرایند کاری است که از طریق استعداد سنجی، آموزش، مشاوره و نظارت دقیق بر شغل های ایجاد شده افراد تحت حمایت حاصل شده است.

به گزارش سایت خبری کمیته امداد، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با بیان اینکه این نهاد مدلی مناسب برای حل اشتغال کشور ارائه داده است، عنوان کرد: دانش، خلاقیت و نوآوری نخستین عنصر و ارتقاء انگیزه ها و توسعه ذی نفعان دو عنصر دیگر در زمینه توسعه اشتغال نیازمندان هستند.

وی با اشاره به اینکه کارآفرینان، متخصصان اشتغال زایی در جامعه هستند که باید از علم و تجربه آنها بهره برد گفت: راهبران شغلی، خیران کارآفرین و جهادگران کارآفرین سه گروه از اقشار جامعه هستند که کمیته‌امداد با ایجاد تعامل با آنها و با استفاده از ظرفیت های هر یک از این افراد در جهت اشتغال زایی برای مددجویان این نهاد استفاده خواهد کرد.

انتهای پیام

دبیرخبر: سولماز خوان

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اشتغالزايي کمیته امداد امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۷۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یاس، طرحی برای توانمندی دختران در مناطق کم برخوردار

همشهری آنلاین_ فاطمه عسگری نیا:به جرات می توان گفت یکی از طرح های موفقی که این جمعیت بشردوست چند سالی است که در سراسر کشور اجرا می کند و اتفاقا نتایج مثبت و خوبی هم در بر داشته است طرح یاس است. قصه این طرح هم از این قراراست که در آن دختران مجرد تحت پوشش کمیته امداد بعد از این که به سن و سال جوانی می رسند زیر چتر حمایتی هلال احمر قرار می گیرند تا آموزشهای لازم را برای کمک به زنان و دختران نیازمند همنوع خود فرابگیرند هدفشان هم کاهش آسیب های اجتماعی است که سر راه این دختران و زنان قرار دارد دختران داوطلب هلال احمری نامشان می شود یاران اسیب و از وقتی این نام و نشان را بر سینه می زنند می شوند سنگ صبور دخترک های همجنس خود. مددکاران اجتماعی معتقدند اجرای این طرح حتی اگر باعث نشاندن لبخندی بر لب یکی از هموطنان شود، مایه آرامش و نشاط خواهد بود. طرح یاس در راستای توانمندسازی جامعه هدف کمیته امداد در ابعاد فرهنگی، روان‌شناختی و اجتماعی با همکاری جمعیت هلال‌احمر و کمیته امداد، با هدف افزایش عزت‌نفس و پذیرش مسئولیت اجتماعی بین خانواده‌های تحت حمایت و همچنین ایجاد شبکه فعال مدیریت بحران در سراسر کشور در حال اجراست. به گفته سید علی منیری معاون جوانان و دانشجویی جمعیت هلال احمر طرح یاس یک طرح اجتماعی محور است طرحی که در آن سعی مردم از توان مردمی برای رفع مشکل مردم کمک بگیریم. البته هلال احمری ها برای اجرای این طرح داوطلبانه و اجتماعی نیاز به بانک اطلاعات کمیته امداد داشت منیری می گوید:“ ما با بهره گیری از این بانک اطلاعاتی دختران جوان و مجرد ساکن در مناطق و محله های کم برخوردار را شناسایی کردیم .از میان این دختران تیم های یاس در کشور شکل گرفت و آموزشها حول چند محور آغاز شد تاب اوری در امداد و امادگی همگانی، آشنایی دختران با حقوق اجتماعی و کار افرینی اجتماعی ا زجمله این محورهای اموزشی بود.

منیری معاون جوانان و دانشجویی جمعیت هلال احمر می گویدهم‌اکنون طرح یاس در ۹۰۰ خانه هلال در سراسر کشور راه‌اندازی شده و قرار است این تعداد به ۴ هزار خانه هلال افزایش یابد تا ضمن اینکه شاهد خودکفایی اعضای تیم‌های یاس باشیم شاهد توانمندشدن و آموزش سایر مددجویان کمیته امداد امام خمینی هم باشیم.

کد خبر 845319 برچسب‌ها هلال احمر کمیته امداد

دیگر خبرها

  • سقف‌های مهربانی، سرپناه مددجویان کمیته امداد لرستان
  • اولویت کمیته امداد، توانمندسازی مددجویان در حوزه اشتغال و مسکن است
  • ایجاد ۴۲۳۵ فرصت شغلی برای نیازمندان خراسان‌جنوبی
  • پرداخت ۷۳ درصد تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل
  • توانمندسازی مددجویان کمیته امداد در سه محور اشتغال، مسکن و فرهنگی
  • یاس، طرحی برای توانمندی دختران در مناطق کم برخوردار
  • ارائه تسهیلات اشتغال به مددجویان اردستانی
  • کارآفرین اردبیلی مهمان برنامه «کار خونه»
  • تحقق ۱۱۸ درصدی تعهد اشتغال‌زایی استان همدان در سال ۱۴۰۲
  • استفاده از ظرفیت های مردمی در پروژه های اشتغال زایی با همت بنیاد برکت در سال جهش تولید با مشارکت مردم