Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@02:25:37 GMT

بازار هنری که قابل اندازه‌گیری نیست

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۵۹۴۵۲

بازار هنری که قابل اندازه‌گیری نیست

جلسه شورای مدیران بنیاد رودکی با حضور مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل بنیاد رودکی، هوشمندسازی، موضوع جلسه خسرو  طالب‌زاده (مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، علی اکبر صفی‌پور (مدیرعامل و مدیران بخش‌های مختلف بنیاد رودکی) بود.

طالب‌زاده در این نشست با اشاره به جایگاه هوشمندسازی در برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دو تلقی از هوشمندسازی می‌توان داشت؛ اول اینکه هر آنچه که هست را می‌خواهیم الکترونیکی و دیجیتال و هوشمند کنیم؛ یعنی آنچه در روابط و مناسباتی که با ارباب رجوع داریم یا با افراد ذینفعان خودمان داریم را می‌خواهیم به اصطلاح بدون حضور و بدون کاغذ انجام بدهیم که این تلقی حداقلی است و تنها وضع گذشته را سامان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تبدیل میز کار به موبایل

وی ادامه داد: مدیریت هوشمند یا هوشمندسازی فرآیندها امکانی را فراهم می‌کند که تا به حال شناخته شده برای خیلی از افراد نبوده است؛ آینده تحولات به سمتی می‌رود که همه با تلفن همراه کار می‌کنیم‌. احتمالا کامپیوترهای شخصی تا چند سال دیگر از دور خارج خواهند شد و دیگر اتکای ما و میز کار ما تلفن همراهمان خواهد بود. یعنی میز کار و کتابخانه و کار شخصی‌مان را با تلفن همراه انجام می دهیم. هر آن چیزی که در زندگی به آن احتیاج داریم بایستی به این ابزار سرکار داشته باشیم؛ سوال و پرسش اصلی این است که آیا می توانیم کاری انجام بدهیم که خودمان را با این آخرین نسل از ابزارهای ارتباطی هماهنگ کنیم؟ باید به سمت فرآیندی برویم که کارهایمان با تلفن همراه انجام شود؛ یعنی آنچه خودمان و مخصوصا طرف مقابل انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: در موضوع هوشمندسازی فرآیند دیگر، نظم دادن به نظام اطلاعاتی خودمان است؛ یعنی ما بتوانیم اطلاعات را به شیوه‌ای مدیریت کنیم که گردآوری و پردازش شده و به سیستم برگردانده شود؛ در این صورت یک سرمایه ارزشمند خواهیم داشت که می‌توانیم از آن بیش از کارهایی که تا امروزه انجام می دادیم، استفاده کنیم. در این صورت یک بازار بزرگتر به وجود می‌آید که یکی از برنامه‌های وزیر هم هست؛ بازاری که اصلا قابل اندازه گیری نیست چون به اندازه تک تک همه افراد می‌تواند بازاری برای کسب و کار بین‌المللی باشد. در این بازار می‌توان به اندازه همه افراد کشور کسب و کار فرهنگی هنری داشته باشیم‌.

بسترسازی نکنیم، عقب می‌مانیم

طالب زاده افزود: ما برای کوچ کردن از فضای فیزیکی و فضای سنتی به یک فضای دیگر باید خودمان را آماده کنیم؛ شعار ما در بحث هوشمندسازی این بود که هوشمند سازی یا دولت الکترونیک یا مدیریت هوشمند انتخاب نیست؛ این چنین نیست که در این فرآیند حق انتخاب داشته باشیم بلکه قراین و شواهد نشان می‌دهد که این امر دارد تحمیل می‌شود و ما چاره‌ای نداریم جز اینکه به این سمت برویم؛ اگر زمینه ها را برای خودمان فراهم نکرده و آمادگی را در خودمان ایجاد نکنیم عقب می‌مانیم.

وی ادامه داد: تلاش‌ها در سال گذشته این بوده که تمام فرآیندهای ممکن را در وزارتخانه الکترونیکی و هوشمند بکنیم؛ در فاز اول به بحث مجوزها پرداختیم. در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حدود ۱۱۴ مجوز صادر می‌شود که در یک بازخوانی به ۳۷ مورد دسته‌بندی شده است. تا به امروز، بجز بحث کنسرت‌ها تمامی مجوزهایی که وزارتخانه می‌دهد از طریق سایت ممکن شده است.

پنجره واحد وزارتخانه از دهه فجر

 مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: همزمان با دهه فجر موضوع پنجره واحد در وزارتخانه آغاز می‌شود که هر کس از هر درگاهی وارد شود می‌تواند همه اطلاعات لازم را ببیند؛  یک پروژه دیگر این است که ما در کل وزارتخانه یکپارچگی ایجاد کنیم. هر اتفاقی در هر بخش وزارتخانه می‌افتد در لحظه منعکس  می‌شود و برای همه در دسترس هست و همه بتوانند از آن استفاده کنند. پروژه بعدی پروژه پایش رخداد هنری و فرهنگی در شبکه‌های اجتماعی است.

طالب‌زاده در مورد داده کاوی هم گفت: در داده کاوی، همه دیتاها ذخیره شده و امکان پردازش و تحلیل فراهم می‌شود و در نهایت روندها نشان داده می‌شود؛ مثلا با توجه به اطلاعاتی که وجود دارد می توانیم ببینیم که در چند سال آینده موسیقی ما به کجا می‌رسد. همچنین متناسب با هر منطقه برنامه‌ریزی لازم را انجام داد.

وی در مورد بنیاد رودکی و بحث هوشمندسازی گفت‌: بنیاد رودکی به عنوان قطب فرهنگی هنری در سطح جهانی باید عمل کند؛ این بنیاد برای اینکه پیشتاز بودن خود را حفظ کند باید به «ای بنیاد رودکی» تبدیل شود و کارها، فرآیندها و فعالیت‌ها از فضای فیزیکی خارج شده و به فضای مجازی برود.

حرکت بنیاد رودکی به سمت برنامه محوری

در این رویداد، صفی‌پور با تشریح ماموریت‌های بنیاد رودکی به مهمترین برنامه‌های اخیر این بنیاد پرداخت و افزود: تلاش کردیم با تفکیک جایگاه بنیاد در کنار سازمان‌های مشابه به ترسیم جایگاه آن در آینده بپردازیم؛ بر این اساس با همکاری بخش خصوصی یک مطالعه خوب اتفاق افتاد و نتیجه آن منجر به تدوین سند برنامه استراتژیک بنیاد رودکی شد.

وی افزود: محور دوم کار ما این بود که بتوانیم در یک برنامه ریزی مشخص، شان و جایگاه و موقعیتی که بنیاد باید در کنار سایر سازمانهای فرهنگی به ویژه در نزد هنرمندان داشته باشد را به آن برگردانیم و این کار رخ نمی‌داد مگر با یک کار شبانه روزی و تغییر نگاه از سالن محوری به برنامه محوری.

صفی پور ادامه داد: در فرآیند کاریمان سعی کردیم از توان بخش خصوصی و حمایت این بخش استفاده کنیم و در این راه زیر ساخت‌های مجموعه را توسعه بدهیم.

وی همچنین به جایگاه فعلی ارکسترهای تحت مدیریت بنیاد رودکی، اشاره کرد و گفت: در اجرای برنامه ها، سیاست‌های ابلاغی ۹ گانه وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی مد نظر ما بوده است.

در این جلسه گزارشی از اقدامات عملی بنیاد رودکی در فرآیند هوشمند سازی ارایه شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بنیاد رودکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۹۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه‌های فرهنگی برای امیدافزایی در کردستان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت: اجرای برنامه‌های فرهنگی هنری به منظور امیدافزایی در سطح استان دنبال می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، علی اصغر دریایی صبح امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در کردستان برگزار شد، با اشاره به فرموده رهبری، بر ضرورت جهاد تبیین و بیان عوامل امیدزا تاکید کرد و اظهار داشت: امپراطوری رسانه‌‌ای غرب در حال وارونه و کمرنگ نشان دادن دستاوردهای انقلاب هستند.

وی با اشاره به عنوان شعار سال‌، اتحاد، انسجام و مشارکت مردمی در جهت تحقق این شعار ضروری دانست و گفت: تحقق شعار سال در استان فرهنگی کردستان با تولیدات فرهنگی، هنری و رسانه‌ای دنبال شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان تصریح کرد: در سال گذشته بارش برنامه‌های فرهنگی، هنری، قرآنی و دینی مواجه بودیم به طوری‌که به اذعان فعالان این عرصه تعدد و تنوع برنامه‌ها در طول یک دهه اخیر در استان بی‌سابقه بوده است.

وی افزود: در کنار این برنامه‌ها، از اتمام پروژه‌های عمرانی غفلت نکردیم به طوری‌که افتتاح و بازگشایی سه طرح و پروژه عمرانی عرصه‌ فرهنگ و هنر استان از جمله نگارخانه هنر شهر سنندج، پلاتوهای سقز و دیواندره با مجهز شدن به آخرین ابزار و سیستم‌های صوتی و نورپردازی از جمله شاخصه دیگر این بارش‌های فرهنگی و هنری در عرصه توسعه فضاهای فرهنگی و هنری همه جانبه بود و پروژه‌های دولت قبل در حال اتمام است.

دریایی بیان کرد: در سال گذشته به واسطه تلاش‌های شبانه‌روزی همکارانم، درجه اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان از درجه 3 به 2 ارتقا یافت.

وی با بیان اینکه همه این برنامه‌ها در سایه امنیت پایدار برگزار می‌شود، اظهار کرد: امنیت کنونی را قدردان خون شهدا و تلاش‌های شبانه‌روزی متولیان امنیت برقرار است که همه ما و هنرمندان و فعالان عرصه فرهنگ، هنر و اصحاب رسانه قدردان این وضعیت هستند.

مدیرکل ارشاد استان کردستان خاطر نشان کرد: دیدار رئیس جمهور در سفر سال گذشته با اهالی فرهنگ و هنر استان و سفر مقامات وزارتخانه از جمله شخص وزیر و معاونین به استان فرهنگی کردستان و دیدار با هنرمندان و شنیدن دغدغه‌ها و مسائل و مشکلات این قشر تأثیرگذاری از شاخصه‌های بارز عرصه فرهنگ و هنر استان در سال گذشته بود.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • هنر ظرفیت تحول یک جامعه را دارد
  • رمزگشایی از مولفه‌های کاهش قیمت دلار
  • رمز گشایی از مولفه‌های کاهش قیمت دلار
  • از توجه ویژه وزارت فرهنگ به هنرمندان اصیل موسیقی تا حضور دیگر کشورها در نمایشگاه کتاب
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی برای امیدافزایی در کردستان
  • ۲ هزار و ۵٠٠ برنامه فرهنگی طی کنگره ملی شهدای استان اجرا می شود
  • پیش‌بینی قیمت مسکن تا پایان سال ۱۴۰۳ | برای خرید مسکن در ارزان‌ترین نقظه تهران باید این مقدار هزینه کنید
  • وضعیت قابل قبول هوای ۷ شهر خوزستان
  • سقف حمایت‌های بنیاد ملی علم به ۴ و نیم میلیارد تومان افزایش یافت
  • اجرای برنامه های متنوع فرهنگی،هنری در بهارستان