Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، کیومرث کلانتری در این نشست خبری با اشاره به اینکه ما برای اطلاع‌رسانی به مردم در زمینه محیط زیست نیازمند همراهی و همدلی خبرنگاران هستیم در خصوص وضعیت کیفیت هوای تهران گفت: تا به امروز ۳۲ روز سالم نسبت به سال گذشته بیشتر داشتیم و در همین مدت ۶ روز هوای پاک نسبت به سال گذشته نیز افزایش یافته است و این در حالی است که در سال گذشته   ۷۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۵ روز ناسالم برای همه گروهها داشتیم اما امسال ۵۰ روز ناسالم برای گروه‌های حساس داشتیم و روز ناسالم برای همه گروهها  نداشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سال های قبل قوانین آلودگی هوا و مصوبه های دولت را در خصوص کاهش آلودگی های هوا داشته ایم ولی از سال ۹۶ به بعد قانون هوای پاک به تصویب رسید، افزود: در قانون هوای پاک  ۲۶ دستگاه اجرایی دارای مسئولیت هستند و سازمان حفاظت محیط زیست نیز به عنوان بازرس بر عملکرد آنها نظارت می کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران، برگزاری جلسه های کارگروه آلودگی هوا، جلسات شرایط اضطراری، طرح ترافیک، معاینه های فنی، رسیدگی به وضعیت واحدهای صنعتی آلاینده، ساماندهی پسماندها و نخاله های شهری و نظارت بر توزیع سوخت را از جمله مهمترین اقدامات در حوزه کاهش آلودگی های جوی پایتخت عنوان کرد.

کلانتری در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه شهرداری در راستای شناسایی و مدیریت خودروهای حامل پسماند اقدام ارزشمندی داشت، گفت: طرح ترافیک هم موضوع دیگری بود که با نصب دوربین‌ها و نظارت های بیشتر امسال از وضعیت بهتری برخوردار بود.

وی نظارت بر توزیع سوخت استاندارد در استان تهران را هم از جمله اقدامات خوب عنوان کرد و اظهار داشت: البته در کنار همه این‌ها ناپایداری‌های جوی هم تأثیر داشت چرا که تهران بین ارتفاعات در شمال و شرق محاط است و از انباشت آلاینده‌ها رنج می‌برد.

کلانتری با اشاره به اینکه در حوزه کانون‌های ایجاد بوی بد منطقه فرودگاه امام دارای سه کانون عمده از جمله سیستم های فاضلاب های اسلامشهر و واوان، پسماندهای آرادکوه و یک واحد دامداری بوده است که در حال بررسی وضعیت موجود هستیم، افزود: مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه کهریزک نیز در کیلومتر ۲۳ جاده قدیم تهران- قم و در جنوب کهریزک واقع شده است.

وی ادامه داد: همچنین نیازمند مدیریت پساب های جنوب شهر هستیم که در همین زمینه با پیگیری ها مجوزهای احداث روان آب های سطحی صادر شده است تا اقدامات لازم صورت گیرد.

کلانتری ادامه داد: نمایندگی محیط زیست شهر ری در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی هم با توجه به زیرساختی که ایجاد شده در حال شکل گرفتن است که تا پایان امسال آنجا هم به دلیل مسائل مربوط به گمرک راه‌اندازی خواهد شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه در بخش طبیعی نیز تا پایان امسال منطقه کاوه ده در شهرستان فیروزکوه به منطقه حفاظت شده ارتقاء خواهد یافت، گفت: این منطقه شکار ممنوع و حفاظت شده است که قابلیت ارتقا به یکی از مناطق چهارگانه حفاظت شده استان را نیز دارد.

وی ادامه داد: امسال این موضوع در شورای عالی محیط زیست کشور به تصویب خواهد رسید که حایز اهمیت است.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان تهران در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه به منظور نظارت بیشتر بر مناطق حفاظت شده استان، امسال ۹ واحد محیط بانی را در دست احداث داشته ایم، افزود: از این تعداد پنج محیط بانی به بهره برداری رسیده است و چهار واحد دیگر در پیشرفت فیزیکی میانگین ۸۰ درصد قرار دارد.

کلانتری  به تصویب سند پنج ساله محیط زیست در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اشاره داشت و گفت: امروز سازمان حفاظت محیط زیست در استان تهران برنامه‌ محور است و در همه شهرستان‌ها هم برش شهرستانی این سند به تصویب شورای برنامه‌ریزی که در شهرستان‌ها حضور پیدا می‌کردند رسیده است.

وی در ادامه گفت: نظارت و پایش بر واحدهای صنعتی نیز دارای اهمیت است و در همین زمینه تا پایان سه ماهه سوم امسال ۴۵۸ واحد صنعتی آلاینده را شناسایی کرده ایم و در فهرست صنایع آلاینده استان قرار داده ایم.

کلانتری با اشاره به اینکه  عمده این واحدها در شهرستان های پاکدشت و ری قراردارند و بیشترین آلایندگی ها در واحدهای ریخته گری با ۱۲ درصد و واحدهای آبکاری با ۱۵ درصد است، خاطرنشان کرد: در استان تهران ۱۷ هزار و ۷۰۰ واحد صنعتی کوچک و بزرگ و ۴۵۰ هزار واحد صنفی وجود دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران همچنین از انجام پایش  ۸۶۲۸ مورد در ۹ ماه امسال خبر داد و گفت: از این تعداد ۲ هزار و ۹۷۹ واحد اخطاریه دریافت کرده اند و از ادامه فعالیت ۴۶ واحد به دلیل بی توجهی به مقررات محیط زیستی جلوگیری شده و ۲۱۳ واحد نیز به محل های مجاز انتقال یافته اند.

وی اظهار داشت: ۳۸۸۸ مورد خوداظهاری توسط صنایع تکمیل شده که نشانگر احساس مسئولیت سازمان حفاظت  محیط زیست است و به واحدها واگذار شده تا وضعیت خویش را اعلام کنند.

مدیرکل محیط زیست استان تهران پس از ارائه گزارشی از برخورد با واحدهای متخلف متعدد گفت: حدود ۱۷۷۶ پرونده حقوقی در ۹ ماهه گذشته برای واحدهای آلاینده و مخربان محیط زیست و متخلفان تشکیل شده و به مراجع قضایی تحویل شده است.

کلانتری با اشاره به اینکه حدود پرونده‌هایی که در بخش محیط زیست انسانی در حوزه استقرار، توسعه،‌ افزایش ظرفیت و تغییر خط تولید بررسی کردیم ۱۴۴۴ واحد صنعتی خدماتی در زمینه استقرار و بهره‌برداری بررسی شده است، اظهار داشت: از این تعداد ۶۷ درصد موافقتنامه دریافت کردند، با ۲۷ درصد مخالفت شد و وضعیت ۶ درصد پرونده ها نیز در دست بررسی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران پس از ارائه گزارشی از تعداد ارزیابی‌های زیست محیطی بررسی شده گفت: مجموعاً ۱۱۳۰ مورد هم به شکایت‌های مردمی رسیدگی شده است که این یعنی سازمان حفاظت محیط زیست به سمت این می‌رود که به یک مرکز تظلم‌خواهی بدل شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۰۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانور اطفای حریق هنرجویان محیط بانی در منطقه حفاظت شده کرایی

مهدی زمانپور رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شوشتر از اجرای برنامه آموزشی - عملیاتی مانور اطفا حریق مراتع در منطقه حفاظت شده کرایی خبر داد.

زمانپور گفت: وقوع آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع از مخرب‌ترین حوادثی است که آثار و پیامد‌های زیاد و گاهی جبران‌ناپذیری در ابعاد اقتصادی، اجتماعی، محیط‌زیستی و انسانی به دنبال دارد. از جمله این پیامد‌ها می‌توان به از بین رفتن بخشی از عرصه‌های جنگلی و مرتعی کشور، از بین رفتن حیات وحش و کاهش تنوع زیستی گیاهی و جانوری، آلودگی هوا و گرم شدن کره زمین و تشدید فرسایش خاک اشاره کرد.

وی افزود: آموزش و آماده باش نیرو‌های یگان حفاظت محیط زیست به صورت دوره‌ای و مستمر از طریق انجام مانور، تجهیز و به روز رسانی وسایل و تجهیزات آتش نشانی، برگزاری کارگاه آموزشی ویژه محیط بانان با همکاری نیرو‌های آتش نشانی و ... در شهرستان انجام می‌گیرد.

زمانپور بیان داشت: در راستای آموزش‌های میدانی هنرجویان رشته محیط بانی براساس استاندارد کنترل سوانح، برنامه آموزشی کار با وسایل خاموش کردن آتش، اقدامات امداد‌ی و اورژانسی در برخورد با فردی که دچار سوختگی شده است و... از جمله موارد آموزشی بود که در این برنامه ارائه گردید.

منطقه کرایی در سال ۱۳۷۶ به عنوان منطقه شکار ممنوع تحت حفاظت قرار گرفت و تا سال ۱۳۸۶ که طی مصوبه شماره ۲۸۸ شورای عالی محیط زیست مورخ ۱۲/۱۱/۱۳۸۶ بعنوان منطقه حفاظت شده، معرفی و به مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست پیوست گردید.

طرح پایلوت دیپلم محیط بانی در هنرستان کشاورزی شهید باهنر شوشتر در حال اجرا می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری
  • افتتاح دو خانه محیط زیست جدید در تهران
  • مدیریت اجتماعی پسماند در ۱۵ شهر و روستای چهارمحال وبختیاری
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • کشف لاشه دو قوچ وحشی از شکارچیان غیرمجاز در قوچان
  • (عکس) زنده‌گیری یک راس بره میش وحشی در پردیس تهران
  • علی سلاجقه: مالچ‌پاشی نفتی را برای همیشه از دستور کار خارج کرده‌ایم
  • مالچ‌پاشی نفتی را از دستور کار خارج کرده‌ایم
  • مانور اطفای حریق هنرجویان محیط بانی در منطقه حفاظت شده کرایی
  • گشت و کنترل شبانه روزی در منطقه حفاظت شده گدار