Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-24@19:27:23 GMT

7 برنامه ارتقای معیشت عشایر اجرا می شود

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۶۱۰۳۱

7 برنامه ارتقای معیشت عشایر اجرا می شود

به گزارش ایرنا شاپور علایی مقدم روز دوشنبه در حاشیه آیین تکریم و معارفه مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی در جمع خبرنگاران افزود: علیرغم اینکه زندگی عشایر وابسته به دام و مرتع است، در راستای ارتقای معیشت و رفاه جامعه عشایری کشور و براساس تاکید وزارت جهاد کشاورزی، سازمان امور عشایر برای ایجاد اشتغال و صیانت از آن و تغییر معیشت و ارتقای وضعیت اقتصادی هفت برنامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: نخستین برنامه تکمیل زنجیره تولید گوشت قرمز تا سفره مصرف کننده است که می تواند منفعت اقتصادی پس از تولید را برای عشایر داشته باشد.
قائم مقام سازمان امور عشایر تکمیل زنجیره تولید لبنیات و فرآورده های لبنی را از دیگر برنامه ها ذکر کرد و گفت: بسته بندی، حمل و نقل و عرضه لبنیات و فرآورده های لبنی از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی جمع آوری، کشت و بسته بندی گیاهان دارویی را از دیگر برنامه های سازمان عشایر برای ایجاد اشتغال عنوان کرد و افزود: بیش از 34 میلیون هکتار از مراتع در اختیار عشایر قرار دارد که در فاز نخست تحولات عظیمی در جمع آوری، کشت و بسته بندی گیاهان دارویی ایجاد خواهد شد.
علایی مقدم اظهار داشت: یکی دیگر از برنامه های سازمان امور عشایر، بوم گردی و گردشگری است که به دلیل تنوع اقلیم کشور ارزآوری خوبی برای ما خواهد داشت و ورود گردشگر از خارج کشور در ارتقای معیشت و اقتصاد عشایر با تاکید بر حفظ زندگی عرفی عشایر تاثیرگذار خواهد بود.
وی توسعه باغات در اراضی شیب دار را از دیگر برنامه های سازمان امور عشایر اعلام کرد و گفت: ضمن اینکه عشایر مشغول کار دامداری هستند می توانند با توسعه باغات در اراضی شیب دار به درآمد نیز برسند.
وی بر ایجاد شرکت های فنی مهندسی و خدماتی عشایری تاکید کرد و گفت: سازمان با پرداخت تسهیلات به فرزندان عشایر برای ایجاد این شرکت ها از قشر عشایر حمایت می کند تا با پشتیبانی ما تمام مسایل فنی و خدماتی جامعه عشایری را در تمام مناطق کشور انجام دهند.
قائم مقام سازمان امور عشایر کشور افزود: مطابق اصل 44 قانون اساسی تلاش داریم تصدی های دولتی را واگذار و تشکل های دانش بنیان را تقویت کنیم.
وی گفت: با اجرای این هفت برنامه تلاش داریم میانگین درآمد خالص عشایر تا پایان برنامه ششم توسعه به 2 برابر افزایش یابد.
علایی مقدم بیان کرد: در این راستا از ظرفیت قانون استفاده و در برنامه ششم توسعه 17 ظرفیت قانونی برای عشایر ایجاد شده است.
وی پرداخت تسهیلات کم بهره را از دیگر ظرفیت های ارتقای معیشت خانوار عشایر برشمرد و اظهار داشت: در این زمینه از ورودی صندوق توسعه ملی یک واحد درصد توسط مجلس شورای اسلامی به عشایر اختصاص یافت.
وی گفت: با اجرای هفت برنامه مذکور به طور میانگین سالانه 400 میلیارد تومان تسهیلات به عشایر پرداخت خواهد شد.
قائم مقام سازمان امور عشایر کشور ادامه داد: در برنامه ششم توسعه تا 100 هزار خانوار عشایر کشور مطابق با مسایل زیست محیطی و مراتع کشور صاحب پنل خورشیدی می شوند.
وی نصب پنل های خورشیدی را از سیاست های سازمان امور عشایر اعلام کرد و گفت: در حال حاضر از 230 هزار خانوار عشایر 18 هزار خانوار از این مهم برخوردار شده اند.
علایی مقدم اظهار داشت: برای نصب پنل های خورشیدی 85 درصد تسهیلات توسط دولت و 15 درصد توسط عشایر تامین می شود و در سال های اخیر اختلافی بین سازمان استاندارد و معاونت توزیع برق در خصوص استاندارد پنل ها وجود داشت که این مشکل اخیرا حل شد و نصب پنل ها در دستور کار قرار گرفته است.
7557*3028
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها استاندارد حمل و نقل قانون مجلس شورای اسلامی وزارت جهاد کشاورزی جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۱۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم مقام‌های عالی تهران - اسلام‌آباد برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی

رئیس‌جمهوری بر بر عزم مقام‌های عالی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان بر توسعه و ارتقای سطح روابط تجاری و اقتصادی تأکید کرد و حفظ ثبات و امنیت پایدار را از جمله زمینه‌ها و ملزومات تحقق اهداف اقتصادی دانست.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، سیدابراهیم رئیسی عصر امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت) در ادامه برنامه‌های سفر رسمی به پاکستان با «آصف علی زرداری»، رئیس‌جمهوری این کشور، اشتراکات مذهبی، فرهنگی و تمدنی دو ملت ایران و پاکستان را از جمله عوامل مهم در تحکیم پیوندها و زمینه‌ساز توسعه و تعمیق روابط میان دو کشور دانست.

وی با تأکید بر عزم مقام‌های عالی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان بر توسعه و ارتقای سطح روابط تجاری و اقتصادی، حفظ ثبات و امنیت پایدار را از جمله زمینه‌ها و ملزومات تحقق اهداف اقتصادی اعلام کرد و با بیان اینکه ایران اسلامی امنیت پاکستان را امنیت خود می داند، بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت و فرصت مرزهای مشترک میان دو کشور برای انتفاع دو ملت تأکید کرد.

آصف علی زرداری، رئیس‌جمهوری پاکستان هم در این دیدار عشق و دلدادگی دو ملت ایران و پاکستان به اهل بیت علیهم‌السلام به‌ویژه حضرت رضا (ع) را سبب تعمیق برادری میان دو کشور دانست و با تأکید بر علاقمندی کشورش به توسعه و ارتقای روابط با جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌ها، بر اراده مسئولان پاکستان برای گشودن فصل تازه‌ای از روابط با ایران تأکید کرد.

اعلام آمادگی ایران برای به اشتراک گذاشتن توانمندی‌های خود در حوزه‌های مختلف

رئیسی همچنین در ادامه برنامه‌های سفر خود در دیدار با «سردار ایاز صادق»، رئیس مجلس ملی پاکستان که در محل اقامت رئیس‌جمهوری این کشور انجام شد، با اظهار امیدواری نسبت به اینکه این سفر گامی برای توسعه روابط باشد، نقش مجالس دو کشور در تسهیل و تسریع ارتقای روابط فیمابین  را مهم و موثر دانست.

وی با بیان اینکه در برابر دشمنی‌های دشمنان دو راه تسلیم یا مقاومت وجود دارد، افزود: در فلسطین نیز عده‌ای راه سازش را در پیش گرفتند و عده‌ای راه مقاومت که هزینه سازش به مراتب از مقاومت بیشتر است. جمهوری اسلامی ایران از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر در برابر فشارها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد، در نتیجه امروز شاهد رشد ۶ درصدی اقتصاد ایران هستیم و مقام‌های رسمی آمریکایی اعتراف می‌کنند که سیاست فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است.

رئیس‌جمهوری با برشمردن برخی توانمندی‌های کشورمان از جمله در حوزه تولید خودرو، فعالیت بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان و نظایر آن، از آمادگی ایران برای به اشتراک گذاشتن توانمندی‌ها و دستاوردهای خود در حوزه‌های مختلف با کشور دوست و برادر پاکستان و ارتقای روابط در عرصه‌های مختلف خبر داد.

«سردار ایاز صادق» نیز در این دیدار از طرف خود و احزاب مختلف پاکستانی به رئیسی خوش‌آمد گفت و بیان کرد: هیچ‌کدام از احزاب پاکستانی چه احزاب همسوی دولت، چه احزاب اپوزیسیون، مخالف روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران نیستند.

وی همکاری، تفاهم و اشتراک نظر میان مقام‌های دو کشور را کم‌نظیر توصیف و با بیان اینکه گروه دوستی ایران بیشترین عضو را در مجلس پاکستان دارد، تصریح کرد: پاکستان هم علاقمند به گسترش روابط و هم نیازمند توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های انرژی، توسعه بازارچه‌های مرزی، همکاری‌های اقتصادی و تعاملات تجاری با جمهوری اسلامی ایران است و مجلس پاکستان آمادگی دارد به‌منظور رفع هرگونه مانع یا مشکلی در مسیر تقویت روابط فیمابین گام‌های عملی و موثر بردارد.

دیگر خبرها

  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران
  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان
  • اجرای ۲۱ پروژه زیرساختی و توسعه‌ای در حوزه لجستیک ایران‌خودرو در سال۱۴۰۳
  • استفاده حداکثری از ظرفیت «اسکاپ» برای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای کشور
  • عزم مقام‌های عالی تهران - اسلام‌آباد برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی
  • عزم مقام‌های عالی ایران و پاکستان برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی
  • جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون برگزار می‌شود
  • اولویت‌دهی به بهبود معیشت محیط بانان و نیرو‌های یگان حفاظت
  • سال جدید برنامه‌های خوبی را برای توسعه و عمران شهر ایلام داریم