Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه های خبرگزاری تقریب، «برنی سندرز» قانونگذار دموکرات منتقد «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا دوشنبه در مراسم یادبود «مارتین لوتر کینگ» (رهبر جنبش حقوق مدنی آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار)  گفت که ترامپ در حال تفرقه افکنی در کشور است.

 به نوشته وبگاه «هیل» سناتور برنی سندرز در سخنان خود در تجمعی در ایالت کارولینای جنوبی  گفت: «امروز به ترامپ می‌گوییم که به سوی تعصب، تبعیض و اختلاف بیشتر پیش نخواهیم رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما به سوی یک جامعه غیر تبعیض آمیز همانطور که دکتر کینگ یادآوری کرد، پیش رفته و مردم را نه بر اساس رنگ پوست، بلکه نوع شخصیت آن‌ها قضاوت می‌کنیم.»

برنی سندرز در ادامه سخنان خود  در حالی که ترامپ را  «نژاد پرست» خواند، اظهار داشت: «ترامپ اقدامی کرده که هیچ رئیس جمهور دیگری در تاریخ معاصر آن را انجام نداده است. وی به جای این‌که آمریکایی‌ها را کنار هم آورد، به طور هدفمند و مشتاق تلاش کرده ما را بر اساس رنگ پوست، جنسیت، ملیت، دین و گرایش جنسی جدا کند.»

 وی در سخنان خود همچنین از ساخت دیوار مرزی بین آمریکا و مکزیک که به دستور ترامپ و بر اساس شعارهای انتخاباتی او ساخته شده انتقاد کرد و گفت که پول این دیوار باید در کشور و برای ساخت منازل ارزان‌قیمت که سخت به آن‌ها نیاز داریم استفاده می‌شد.

برنی سندرز از جمله مخالفان ائتلاف سعودی و کمک نظامی آمریکا به رژیم آل سعود نیز محسوب می‌شود. پیش بینی می شود که وی برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نامزد شود.

 انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۵۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نابرابری‌های نژادی درون اتاق‌های اعدام در آمریکا

بررسی‌ها درباره اجرای احکام اعدام در آمریکا نشان‌دهنده سیطره نابرابری نژادی در این موضوع است، اما گزارش‌های جدید نشان می‌دهند که این نابرابری تا داخل اتاق‌های اعدام این کشور نیز اعمال می‌شود.

به گزارش wamu، براساس تجزیه و تحلیل بیش از هزار و ۴۰۰ اعدام با تزریق مرگ‌بار که از سال ۱۹۸۲ در آمریکا انجام شد، ایالت‌های این کشور هنگام اجرای اعدام سیاه‌پوستان محکوم به اعدام اشتباه‌های بیشتری را در قیاس با محکومان دیگر نژاد‌ها مرتکب شدند.

گزارش‌ها در عین حال نشان می‌دهند که نیمی از اعدام‌های ناموفق با تزریق کشنده در سراسر آمریکا مربوط به زندانیان سیاه‌پوست بوده است؛ این در حالی است که یک سوم زندانیان اعدام شده با این روش در آمریکا سیاه‌پوست هستند.

این الگو در برخی از ایالت‌های جنوبی آمریکا با شدت بیشتری تکرار شده است؛ در آرکانزاس، اوکلاهما و جورجیا سه چهارم اعدام‌های ناموفق با تزریق کشنده یا رقمی بیشتر از آن مربوط به سیاه‌پوستان بود، اگرچه آنها فقط یک سوم یا کمتر از این میزان، در تعداد اعدام‌های اجرا شده در این ایالت‌ها سهم داشتند.

در اعدام با روش تزریق کشنده در آمریکا، کارکنان زندان دارو را به‌صورت وریدی به بدن زندانی تزریق می‌کنند تا عملکرد قلب وی متوقف شود؛ این روش اگرچه تاکنون با شمار زیادی از اشتباه‌ها همراه بوده، اما متداول‌ترین روش اجرای احکام اعدام در سراسر آمریکا است.

در عین حال، هیچ تعریف استانداردی از اجرای ناموفق حکم اعدام با تزریق کشنده در آمریکا وجود ندارد؛ با وجود این، شواهدی مانند هوشیاری زندانی پس از تزریق دارو، ناتوانی ماموران اجرای اعدام در یافتن رگ، ابراز درد زندانی پس از تزریق دارو، ... به‌عنوان دلایل ناموفق بودن اجرای حکم اعدام با تزریق کشنده معرفی می‌شوند.

در سال ۲۰۲۲ کارکنان زندان ایالت آلاباما سه ساعت برای یافتن رگ یک زندانی سیاه‌پوست محکوم به اعدام تلاش کردند؛ کالبدشکافی جو جاناتان جیمز جونیور نشان داد که بریدگی‌های زیادی در دست‌ها، پاها، مچ دست و بازو‌های وی وجود داشت.

چند ماه پس از این حادثه نیز آلاباما در اجرای حکم اعدام یک زندانی سفیدپوست با تزریق کشنده ناکام ماند و در نهایت کنت اسمیت را با روش هیپوکسی نیتروژن اعدام کرد.

مدیر اجرایی سازمان حقوق بشری ریپریو Reprieve با اشاره به اینکه اعدام‌های نادرست در آمریکا وجود دارند، گفت: بسیاری از آنها به دلیل بی‌توجهی به دارو‌های مورد استفاده رخ می‌دهند.

براساس بررسی سازمان یاد شده، ۷۳ اعدام با تزریق کشنده در آمریکا از سال ۱۹۸۲ ناموفق بوده است؛ منتقدان این رقم را بسیار محافظه کارانه می‌دانند.

بررسی‌های پیشین درباره تبعیض نژادی در مورد حکم اعدام در آمریکا نشان می‌دهد که این تبعیض در مراحل مختلف از زمان صدور حکم یعنی از انتخاب هیئت منصفه تا فرایند صدور حکم و تجدیدنظر، وجود دارد.

گزارش سال ۲۰۲۰ مرکز اطلاعات مجازات اعدام آمریکا نشان داد که رنگین‌پوستان بیش از حد در جمعیت محکومان اعدام آمریکا حضور دارند و قاتلان افراد سیاه‌پوست نسبت به کسانی که سفیدپوستان را می‌کشند، کمتر با مجازات اعدام روبرو می‌شوند.

اما تحلیل ریپریو، یکی از نخستین بررسی‌هایی است که نشان می‌دهد نژادپرستی حتی تا مرحله نهایی مجازات اعدام در آمریکا گسترش می‌یابد؛ این تحلیل بدون اشاره به اینکه چگونه یا چرا ایالت‌های آمریکا هنگام اعدام زندانیان سیاه‌پوست اشتباه‌های بیشتری را مرتکب می‌شوند، اعلام کرد که این واقعیت که سیاه‌پوستان از میزان مرگ‌و‌میر بالاتری رنج می‌برند و درمان‌های پزشکی ضعیف‌تری در آمریکا دریافت می‌کنند، سرنخ‌های جدی را درباره این موضوع ارائه می‌دهد.

یک استاد حقوق سلامت در دانشگاه ایالتی اوهایو که نژادپرستی را در مراقبت‌های بهداشتی مطالعه می‌کند، این موضوع را تایید و اظهار کرد: افراط‌های نژادپرستانه که می‌توانند سیاه‌پوستان را از دسترسی عادلانه به مراقبت‌های پزشکی محدود کنند، مانند این تصور غلط که سیاه‌پوستان تحمل بیشتری برای درد دارند، می‌توانند در تجویز دارو در اتاق مرگ نیز دخیل باشند؛ بررسی‌ها نشان می‌دهند که در سراسر کشور، بیماران سیاه‌پوست مبتلا به سرطان دوز کمتری از دارو‌های ضد درد را نسبت به بیماران سرطانی سفیدپوست دریافت کردند.

در حالی که برخی مقام‌ها و کارکنان مسئول اجرای احکام اعدام با تزریق کشنده در ایالت‌های مختلف آمریکا، منکر تبعیض در انجام این فرایند اعدام شدند، برخی دیگر این موضوع را تایید می‌کنند.

مشاور معنوی که طی اجرای احکام اعدام سه سیاه‌پوست و سه سفیدپوست در ایالت‌های اوکلاهما، تگزاس و آلاباما حضور داشت، گفت که در جریان این رویدادها، شاهد تفاوت‌هایی در رفتار با زندانیان سیاه‌پوست نسبت به زندانیان سفیدپوست بوده است.

منبع: میزان

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: قضاوت ما بر مبنای رفتار دولتمردان آمریکاست/ ایده‌های منطقی حماس روی میز است
  • آغاز اردیبهشت با هوای «قابل قبول»
  • حماس: سخنان بلینکن تحریف واقعیت ها است
  • نابرابری‌های نژادی درون اتاق‌های اعدام در آمریکا
  • قیمت فیله مرغ ۱۰۲ هزار تومان شد!
  • بی‌توجهی بلینکن به سخنان کارکنان وزارت خارجه آمریکا مبنی بر مجازات سربازان صهیونیستی ناقض حقوق بشر
  • احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته سال‌های اصلاح شد
  • اعتراف ترامپ درباره هزینه‌های آمریکا برای جنگ در خاورمیانه (فیلم)
  • حقابه هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها
  • حق‌آب هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها