Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-24@02:14:33 GMT

کفش ملی دیگر زیان ده نیست

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۶۵۶۸۸

به گزارش تسنیم، نادر صادقی با بیان اینکه خروج کفش ملی از زیان آغاز مسیر توسعه این گروه صنعتی بود، گفت:  هدف بعدی ما  این بود که  نباید حتی یک فروشگاه زیان ده در  زنجیره فروشگاهی کفش ملی  وجود داشته باشد.

وی با اشاره به موقعیت بسیار مناسب  فروشگاهها در سراسر کشور، افزود: در شش ماهه ابتدایی سال  96   تنها دو فروشگاه از زنجیره فروشگاهی کفش ملی سود آور بودند که رقم سود آنها نیز بسیار ناچیز و برای یک فروشگاه 600 هزار تومان و دیگری 800 هزار تومان ثبت شد ، اما در شش ماه ابتدایی سال 97 پنجاه درصد  فروشگاه ها از نقطه سر به سر عبور کرده و به سود آوری رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نائب رییس هیات مدیره گروه صنعتی ملی تصریح کرد: در پایان نه ماهه سال 96 ، فروش کفش ملی 73٫5 میلیارد تومان بوده است درحالیکه امسال خوشبختانه  با رسیدن به رقم فروش 95٫3 میلیارد تومان ، توانستیم 22 میلیارد تومان افزایش فروش را  برای کفش ملی رقم بزنیم.

به گفته وی،  در پایان آذرماه 96 ،به عنوان نمونه  فروشگاه فاطمی کفش ملی به عنوان پر فروشترین فروشگاه کفش ملی در کشور ، تنها 5 میلیون تومان سود آوری داشت  اما همین فروشگاه  امسال توانست رکورد سود 200 میلیون تومانی را برای کفش ملی ثبت کند.

صادقی همچنین تاکید کرد: در یک سال مالی ،پایان آذر ماه  به هیچ عنوان زمان مناسبی برای استخراج سود و زیان  شرکتهای بازرگانی نیست و به ویژه در بازار کفش،  اسفند ماه،  مقطع بسیار تاثیر گذاری خواهد بود.

وی با بیان اینکه انتهای اسفند بیشترین رقم فروش برای شرکت به ثبت می رسد ، گفت: پیش بینی می کنیم سود نهایی که برای سال مالی منتهی به اسفند 97 به ثبت می رسد،  متورم تر خواهد شد.

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۵۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد از سیاست‌های تحمیلی شرکت کنترل ترافیک تهران

اعضای شورای شهر تهران گزارش حسابرسی سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ شرکت کنترل ترافیک تهران را تصویب کردند.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر تهران صبح امروز در بررسی لایحه حسابرسی شرکت کنترل ترافیک شهر تهران برای سال‌های مالی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را روی میز بررسی قرار دادند که اعضای شورای شهر پس از استماع نظرات حسابرس به بیان نظرات خود پرداختند، به گونه‌ای که سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به گزارش حسابرسی شرکت کنترل ترافیک تهران، گفت: در حالی که اساسنامه در انتصاب مدیر عامل شرکت رعایت نشده و شرکت از سود عملیاتی در سال ۹۹ به زیان عملیاتی رسیده است، مطالبات پیمانکاران پرداخت نشده، دعاوی مختلف در محاکم قضایی دارد، پرونده مالیاتی و سایر حقوق دولتی در محاکم مربوطه مطرح می‌باشد، پس چگونه حسابرسان وضعیت را مطلوب اعلام کرده‌اند، دیگر چه اقدامی باید صورت می‌گرفت تا وضعیت این شرکت مشروط اعلام شود؟.

وی ادامه داد: شرکت کنترل ترافیک بین ۲.۶۷ تا ۳ درصد هزینه کارگزاری دریافت می‌کند و به هیچ وجه حقوق‌بگیر شهرداری نیست.

تشکری هاشمی با تاکید بر اینکه حداقل باید شرکت نسبت به تجدید ارزیابی اقدام می‌کرد که مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت نشود، گفت: مسئولان شرکت به فکر چاره بیفتند، شواهد نشان می‌دهد وضعیت شرکت کنترل ترافیک به شکل ساماندهی شده‌ای در حالت اضمحلال است و در حالی که اگر به سوابق سال‌های پیش نگاه کنیم هیچ کدام از این مشکلات وجود نداشتند.

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: مگر می‌شود یک ساختمان چند ده هزار متری که در مالکیت شرکت است ۱۲ میلیارد تومان قیمت داشته باشد؟ مشخص است که این ساختمان به تجدید ارزیابی نرفته و فارغ از گزارش حسابرسی به نظر می‌رسد اراده‌ای وجود دارد که می‌خواهد این شرکت را در اصطلاح عامیانه به خاک سیاه بنشاند.

وی تصریح کرد: تقاضای من این است که در شرکت فوق، تخصصی که از بین رفته است را بار دیگر احیا کنند و به جای اینکه هر روز برای حل و فصل دعاوی خود در دادگاه‌ها باشند فعالیت‌های تخصصی خود را انجام دهند. سیاست‌های تحمیلی که به شرکت کنترل ترافیک وارد می‌شود وضعیت شرکت را به این شکل رسانده است.

همچنین مهدی اقراریان نیز گفت: در گزارش حسابرسی مشخص شد که حدود ۲۰۰ میلیارد تومان پیمانکار از شرکت طلب دارد و همچنین شرکت کنترل ترافیک زیان‌ده شده است که امیدواریم پاسخی در این خصوص ارائه شود.

همچنین ناصر امانی با بیان این‌که وضعیت شرکت مطلوب نیست و در دوره ما چند مدیرعامل عوض کرده است، تصریح کرد: این در حالی است که در انتخاب مدیرعامل موارد قانونی رعایت نشده است و جالب است که این شرکت به پیمانکاران بدهکار است و زیان انباشته دارد و باید اقدام و فکر اساسی برای حال و روز شرکت کنترل ترافیک کرد.

محمد آخوندی اظهار کرد: ما در بودجه به شرکت کمک زیان، می‌دهیم پس مفهوم سود برای این شرکت بی‌معنا است مگر این‌که اقدامی در راستای درآمدزایی داشته باشد تا نیازی به کمک شهرداری نداشته باشد.

میثم مظفر نیز با بیان اینکه عین تکالیف در حسابررسی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ تکرار شده است، تصریح کرد: این شرکت باید پیگیر دعاوی قضاوی‌اش باشد و این در حالی است که زیان انباشته این شرکت بیشتر از سرمایه‌اش است و باید ظرف مدت یک ماه اقدام عاجل در این شرکت انجام گیرد.

اعضای شورای شهر تهران نهایتا گزارش حسابرس برای شرکت کنترل ترافیک در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را به تصویب رساندند.

دیگر خبرها

  • زیان خالص پرسپولیس کاهش یافت
  • اعلام عناوین شغل‌های سخت و زیان‌آور در خراسان جنوبی
  • چرا مدیریت خودروسازان دولتی محکوم به واگذاری به بخش خصوصی است؟
  • متوسط سن بازنشستگی به چند سال رسید؟
  • متوسط سن بازنشستگی به چند سال رسیده است؟
  • متوسط سن بازنشستگی به ۴۰ سال رسید
  • پرسپولیس زیان‌ده شد، استقلال سربه‌سر!
  • انتقاد از سیاست‌های تحمیلی شرکت کنترل ترافیک تهران
  • منظور از صورت سود و زیان چیست؟
  • رکود در بازار برخی اقلام غذایی با تخفیف‌ هم شکسته نشد