Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، "مرتضی آبدار" مدیرکل میراث فرهنگی استان، در این نشست ضمن تقدیر از فعالیت های مستمر و بی شائبه اصحاب رسانه در اطلاع رسانی و پیگیری اخبار حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، رویداد تبریز 2018 را آغازی برای توسعه صنعت گردشگری آذربایجان شرقی و منطقه شمال غرب کشور عنوان کرد و گفت: اقدامات صورت گرفته در راستای تبریز 2018  ثمرات ارزشمندی داشته است که قابل انکار نیست، اگرچه بر اطلاع رسانی مناسب در این حوزه نقدهایی وارد است اما این مطلب نافی اقدامات  و تلاش های صورت گرفته نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آبدار ادامه داد: یکی از مهم ترین دستاوردهای رویداد تبریز 2018  تبدیل شدن گردشگری به یک مطالبه عمومی بود با این حال ایجاد انتظارات کاذب در این امر یکی از  مهم ترین نقدهای وارد در حوزه اجرایی این رویداد محسوب می شود. توسعه گردشگری در کنار رویداد مبتنی بر توسعه زیرساخت ها است که در کوتاه مدت قابل دسترسی صد در صدی نیست.

 

وی در ادامه ضمن ارائه گزارش عملکرد این اداره کل در راستای تحقق اهداف مرمتی و توسعه زیرساخت های گردشگری، رویداد تبریز 2018 را ویترین گردشگری کشور طی سال میلادی گذشته عنوان کرد و گفت: با توجه به ظرفیت های غنی فرهنگی و تاریخی آذربایجان و کهن شهر تبریز و طرح نام آن در تریبون های ملی و بین المللی، این رویداد را به نقطه ی آغازین برای معرفی و توسعه گسترده صنعت گردشگری آذربایجان تبدیل کرد.

 

مدیرکل میراث فرهنگی استان تدوین و برنامه ریزی به منظور ایجاد یک رویداد دائم، تلاش در راستای بستر سازی عمومی و تبیین اهمیت جایگاه گردشگری در سطوح مختلف افکار عمومی، از جمله راهکارهای توسعه گردشگری استان در سال‌های آتی عنوان کرد.

 

وی با اشاره به  پروژه های زیرساختی و مرمتی تعریف شده از اعتبارات تبریز 2018 گفت: در حال حاضر با تامین اعتبار 50 میلیارد تومانی که 50  درصد آن تخصیص یافته است، 140 پروژه زیرساختی گردشگری و مرمتی از سوی اداره کل میراث فرهنگی استان در حال اجرا است.

 

مدیرکل میراث فرهنگی استان ادامه داد: 18 میلیارد تومان اعتبار مصوب هزینه ای 2018 نیز با تخصیص اعتبار 50 درصد به برنامه های مصوب دستگاه های عضو ستاد برنامه ریزی و اجرایی تبریز 2018 تخصیص یافته است که دستگاه ها باید بر اساس برنامه های تدوین شده تا پایان سال مالی جاری برای اجرای برنامه ها اقدام نمایند.

 

آبدار در پایان با اشاره به همکاری ۲۳ دستگاه اجرایی در اجرای رویداد تبریز ۲۰۱۸، اظهار داشت: اداره کل میراث فرهنگی استان در راستای تبریز 2018 با تعریف برنامه های خود در قالب اجرای رویداد ها، تامین زیرساخت ها و تقویت ظرفیت های موجود پیگیر رسالت های ذاتی خود بوده و طی سال های آتی نیز سیاست های خود را بر این اساس استوار خواهد ساخت تا شاهد روند رو به رشد توسعه گردشگری باشیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی رشد صنایع دستی و گردشگری گردشگری گردشگری استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۷۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران

عطا حسن‌پور در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی لرستان در سالن جلسات این مجموعه با اشاره به اینکه فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در همه زمینه‌ها در حال توسعه و گسترش است و ما شاهد ارتباطات خوب این نهاد انقلابی با مسئولان و مدیریت استان هستیم، ادامه داد: مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان، مرکز امیدی برای کسانی که از داشتن فرزند ناامید هستند.
وی با یادآوری اینکه در وزارت میراث فرهنگی۳۰ میز تخصصی تشکیل شده که در این راستا چندین میز گردشگری ازجمله ژتوتوریسم، اگروتوریسم یا گردشگری کشاورزی در لرستان تشکیل شده است، افزود: میز‌های تخصصی گردشگری در هر استان به تناسب پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای صورت می‌گیرد و در هر منطقه چند میز تخصصی گردشگری، تشکیل می‌شود.
وی تصریح کرد: در این راستا همایش سراسری گردشگری کشاورزی با هدف آموزش گردشگری کشاورزی، معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی لرستان، با حضور مسئولان عالی وزارت گردشگری به مدت سه روز در استان برگزار شد.
حسن‌پور با اشاره به اینکه بزرگترین بانک ژن گیاهان دارویی در مناطقی از لرستان ازقبیل اشترانکوه، تمندر، گله بادوش و خلیل آباد لرستان وجود دارد، افزود: گردشگری کشاورزی علاوه بر آشنا کردن مردم با محصولات کشاورزی می‌تواند در جهت اقتصادی کردن کشاورزی نیز موثر باشد کمااینکه فقط یک نمونه گیاهان دارویی لرستان به نام کرفس‌کوهی به قیمت ۵ میلیون تومان است.
وی با اشاره به ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری توسط میراث‌فرهنگی لرستان گفت: این بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری مانند سد ایوشان، سد شهید بروجردی، کاروانسرای چمشک، گوشه شهنشاه و… را شامل می‌شوند.
حسن‌پور با بیان اینکه جشنواره‌ها، برنامه‌ها و نمایشگاه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان از زمینه‌های همکاری این اداره‌کل با جهاد دانشگاهی خواهد بود، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت انتشارات جهاد دانشگاهی و از طرفی کتاب‌هایی از قبیل معماری‌های لرستان، پل‌های تاریخی لرستان و جاذبه‌های گردشگری لرستان آماده چاپ هستند می‌توان در این راستا از ظرفیت انتشارات این نهاد انقلابی استفاده کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان استفاده از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه آموزش و برگزاری دوره‌های آموزشی هتل داری را از دیگر زمینه‌های همکاری مشترک این اداره‌کل و جهاد دانشگاهی برشمرد و گفت: یکی از اولویت‌های کاری ما تلاش در جهت ثبت ملی و جهانی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بود که در این راستا غذای محلی «جگروز» و «چزنک» در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور ثبت شد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • توسعه گردشگری نیازمند توجه به آموزش اصولی است/نبود برنامه ریزی چالش بزرگ گردشگری
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • اجرای ۳ پروژه پیشران در حوزه فناوری های نرم
  • مانوین؛ حل مسائل جامعه با فناوری‌های فرهنگی و نوآور
  • برگزاری مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای در تبریز
  • توجه به گردشگری غذا در جشنواره‌های فرهنگی تبریز
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • توجه به گردشگری غذا در جشنواره های فرهنگی تبریز
  • مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید» در تبریز
  • سعدی؛ میزبان رویداد هنری گل، مرغ و خوشنویسی شد