Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت موسس و امنای دانشگاه آزاد گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده، برخی اعضای هیئت علمی صلاحیت‌های علمی یا عمومی مورد نیاز را ندارند و این موضوع باید اصلاح می‌شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، علی اکبر ولایتی در جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی فرآیند جذب هیأت علمی دانشگاه آزاد گفت: جذب اساتید از مهم‌ترین اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی است، چراکه افرادی باید به عنوان عضو هیأت علمی جذب این دانشگاه شوند که به معنای واقعی دارای صلاحیت‌های تخصصی و عمومی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: بر اساس بررسی‌های انجام شده، برخی اعضای هیأت علمی صلاحیت‌های علمی یا عمومی مورد نیاز را ندارند و این موضوع باید اصلاح می‌شد و باید تصریح کرد دانشگاه زمانی می‌تواند به اهداف متعالی خود دست یابد که اساتیدی خبره، متعهد و متدین در اختیار داشته باشد.

رئیس هیأت موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: جذب اعضای هیأت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی باید براساس قواعد و ضوابط دقیقی باشد که در شورای عالی انقلاب فرهنگی و مرکز جذب این شورا تصویب شده است.

ولایتی ادامه داد: افرادی که قرار است به عنوان اعضای هیأت علمی جذب شوند، باید به مبانی اسلام و نظام پایبند باشند.

وی گفت: این دانشگاه باید به لحاظ فرهنگی و اعتقادی در کشور الگو و نمونه باشد، در غیر این صورت، معلوم است که به وظایف خود عمل نکرده‌ایم و قراینی که وجود دارد، حکایت از این دارد که دانشگاه در حال حرکت به سمت رشد و تعالی فرهنگی در کشور است.

رئیس هیأت موسس و هیات امنا تاکید کرد: جذب هیأت علمی در استان‌ها باید متصل به هیأت مرکزی جذب باشد و دفتر مرکزی گزینش دانشگاه آزاد اسلامی زیر نظر مرکز جذب و امور هیأت علمی، بر روند جذب اعضا نظارت دارند تا فرآیند جذب براساس سلایق استان‌ها انجام نشود و اساتید دانشگاه براساس ضوابط شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب شوند و پس از انتخاب هم بر نحوه فعالیت آن‌ها نظارت صورت گیرد.

ولایتی با اشاره به تشکیل هیأت مرکزی جذب از یک سال گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: روال پیچیده اداری که در گذشته متقاضیان عضویت در هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی باید به تایید وزارت علوم می‌رسیدند، تغییر کرد و هیأت مرکزی جذب دانشگاه آزاد اسلامی با حضور اعضای موثر شورای عالی انقلاب فرهنگی، تاییدکننده وضعیت نهایی متقاضیان است.

وی با تاکید بر اینکه باید افرادی که به لحاظ صلاحیت‌های علمی و عمومی دارای بالاترین سطح هستند، به عضویت هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی درآیند، اظهار داشت: خوشبختانه افراد دارای صلاحیت‌های تخصصی و عمومی در کشور کم نیستند و می‌توانیم با استفاده از این ظرفیت ها، جوانان را در بدنه هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به کار گیریم.

رئیس هیأت موسس و هیأت امنا دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به وظایف هیأت امنای مرکزی و استان‌ها در دوره جدید، گفت: توقع این است که هیأت‌های امنای استانی بر اجرای بخشنامه‌ها و مقررات در استان‌ها نظارت داشته باشند و از بروز مشکلات در واحد‌های استانی جلوگیری کنند.

ولایتی از روسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها خواست دفتری در اختیار نمایندگان هیأت امنای مرکزی در استان‌ها قرار دهند تا به صورت مستمر از وضعیت استان اطلاع داشته باشند و اعضای حقیقی هیأت امنا در طول هفته در این دفتر حضور داشته باشند تا دانشجویان و اساتید برای رفع مشکلات خود به آن‌ها مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: ما به عنوان مدیران دانشگاه آزاد اسلامی، در قبال دانشجویان مسئول هستیم و با توجه به اینکه این دانشگاه پسوند «اسلامی» دارد، نباید به وضعیت فرهنگی و اعتقادی آن‌ها خدشه‌ای وارد شود. این خط ممنوعه ماست که کاری خلاف مبانی اسلام و نظام در دانشگاه آزاد اسلامی صورت نگیرد چرا که پسوند «اسلامی» این دانشگاه باید بامسمی باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بررسی صلاحیت اعضای هیأت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۷۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانشجویان در برگزاری انتخابات نمادی از مشارکت اجتماعی فعال نسل جوان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست تجلیل از ۸۰ دانشجوی فعال دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و استان فارس در همکاری با حوزه‌های برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، برگزار شد.

محمدرضا قائدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در این نشست اظهار کرد: به‌کارگیری جوانان و دانشجویان برای همکاری در برگزاری انتخابات در این سطح وسیع و خاص، کاری بدیع و بسیار بزرگ بود. در دوره‌های قبل نیز گرایش به‌سوی جوانان در قالب شعار مطرح می‌شد؛ اما به دلیل ریسک خاصی که این به‌کارگیری داشت در جنبه عمل از این مشارکت اجتماعی و سیاسی نشانه چندان زیادی ابراز نشده است.

وی این همکاری مجدانه دانشجویان این دانشگاه در برپایی انتخابات را موجب افتخاری برای دانشجویان و به‌طور ویژه برای والدین دانشجویان برشمرد و بیان کرد:‌ حضور جوانان در فعالیت اجتماعی همانند برگزاری انتخابات نمودی واضح از مشارکت اجتماعی فعال نسل جوان است. دانشگاه آزاد اسلامی در راستای مسئولیت اجتماعی خویش، بر خود می‌بالد و افتخار می‌کند که دانشجویانش در راستای فعالیت‌های اجتماعی مفید و مثمر ثمر نظام مقدس جمهوری اسلامی در بزرگ‌ترین تمرین دموکراسی کشور یعنی برگزاری انتخابات سهم بسزایی داشتند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با اعلام آمادگی برای همکاری و مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی مشابه در شهر و استان، عنوان کرد: تعداد کثیر دانشجویان این دانشگاه در سراسر استان به‌ویژه حضور بالغ‌بر ۲۵ هزار دانشجو در دانشگاه آزا اسلامی واحد شیراز و وجود تعداد بسیاری از استادان همکاران و دانش‌آموزان مجموعه مدارس سما دانشگاه اسلامی در استان فارس ظرفیت  بسیار بزرگی برای ایفای نقش اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه‌های مختلف ایجاد کرده است.

برگزاری متفاوت انتخابات در شیراز با همکاری دانشجویان

فرماندار شهرستان شیراز نیز همکاری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شیراز به شیوه فعلی با فرمانداری در برگزاری انتخابات شهرستان شیراز و زرقان را برای اولین بار بعد از انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: در برپایی دوازدهمین دوره انتخابات مجلس و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری شیوه همکاری دانشجویان با فرمانداری، شیوه جدید و متفاوتی بود که این شیوه با سایر حوزه‌های انتخابیه شهر‌های دیگر کشور نیز متفاوت بود.

لطف‌الله شیبانی افزود: روال ثابت و سابق برگزاری انتخابات سال‌های گذشته بر استفاده کامل از کارمندان دولت به‌ویژه فرهنگیان بودغ اما در دوره فعلی با همکاری هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و با همت تک‌تک دانشجویان گرانقدر، شکل برگزاری انتخابات با اعتمادی که به دانشجویان این دانشگاه صورت پذیرفت کاملاً متفاوت شد. این برای نخستین بار بود که در چنین سطح وسیعی از خدمات و قابلیت‌های دانشجویان در مراحل مختلف برگزاری انتخابات اعم از مرحله آموزش، مرحله کنترل، تست و مرحله اجرا استفاده شد.

وی اضافه کرد:‌ در برگزاری این دوره از انتخابات و حضور و مشارکت فعال دانشجویان در اداره حوزه‌های انتخابیه آنچه بیش از همه مشهود بود امانت‌داری و مسئولیت‌پذیری دانشجویان دخیل در امر برگزاری انتخابات بود. یکی از محاسن بزرگ همکاری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شیراز در اجرای مرحله اول انتخابات شهرستان شیراز اشراف کامل دانشجویان به روند برگزاری انتخابات بود که سبب شد عمده شبهات و شایعات منتشره قبلی درباره برگزاری انتخابات به‌واسطه ارتباط نزدیک خود دانشجویان و دخیل بودنشان در جزء مراحل اجرایی، از ذهنشان خارج شود.

فرماندار شهرستان شیراز همکاری دانشجویان در حوزه‌های انفورماتیک، آموزش کاربران و بازرسی در فرایند انتخابات را موجب ایجاد فضای آرامش‌بخش در روند برگزاری دانست و تأکید کرد:‌ در جریان برپایی انتخابات اسفندماه ۱۴۰۲ نخستین حوزه انتخابیه‌ای که در استان فارس سلامت برگزاری انتخاباتش تأیید شد حوزه شهرستان شیراز و نخستین کلان‌شهری که تأیید صحت انتخابات آن در دستور کار شورای نگهبان قرار گرفت نیز شهر شیراز بود.

شیبانی بیان کرد: همه این نتایج مثبت، مؤثر و خوشایند نتیجه همکاری، همیت و یاری همه دانشجویان در فرایند حساس و پر دقت برگزاری و اجرای انتخابات بود.

به گزارش آنا،‌در پایان این نشست از همه دانشجویان فعال در ایام انتخابات اسفند ۱۴۰۲ شهر شیراز با اهدای لوح سپاس و هدایایی از سوی فرماندار شیراز تجلیل و به پاس همکاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فارس در برپایی این دوره از انتخابات لوح سپاسی از سوی فرماندار شیراز به دکتر محمدرضا قائدی اهدا شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجمع در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از غزه
  • نخستین نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت علمی گروه‌های آموزشی هنر، ارتباطات و رسانه
  • نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت علمی گروه‌های آموزشی هنر، ارتباطات و رسانه
  • راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در «عین‌الکش»/ بیمارستان سینا را از ما گرفتند!
  • تاکید بر بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی در حل مشکلات استان کرمانشاه
  • شیوه‌نامه صلاحیت علمی اساتید به صلاحیت علمی- حرفه‌ای تغییر کرد
  • تجلیل از دانشجویان فعال در برگزاری انتخابات اسفندماه شیراز
  • رویکردی نوین در آموزش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی 
  • دوره سراسری «انسان مدیر؛ انسان سعادتمند» برگزار می‌شود
  • همکاری دانشجویان در برگزاری انتخابات نمادی از مشارکت اجتماعی فعال نسل جوان