Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-23@14:16:54 GMT

جذب هزار عضو هیات علمی تا فروردین 98

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۷۰۰۲۳

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نخستین فراخوان جذب اعضای هیئت علمی برای سال تحصیلی 97-96 اعلام شد و حداقل یک هزار عضو هیأت علمی تا فروردین 98 در این دانشگاه جذب می‌شود.

به گزارش فارس، به نقل از دانشگاه آزاد ، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی فرآیند جذب هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور علی‌اکبر ولایتی رئیس هیأت موسس و هیأت امنا برگزار شد، گفت: مسئله جذب اعضای هیأت علمی از مهم‌ترین مباحث در محیط دانشگاه و تعلیم و تربیت است و این اولین جلسه هماهنگی فرآیند جذب هیأت علمی است که با حضور اعضای هیأت‌های اجرایی جذب استان‌ها برگزارمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: فرآیند جذب اعضای هیأت علمی از سال 1390 با عنوان هیأت مرکزی و هیأت اجرایی در قالب سیستمی که شورای عالی انقلاب فرهنگی آن را مصوب کرده، در جریان است. این فرآیند باید با دقت در دانشگاه‌ها صورت گیرد تا بتوانیم اعضای هیأت علمی که دارای تعهد و تخصص برتر هستند را انتخاب کنیم.

طهرانچی ادامه داد: با توجه به اهمیت این موضوع، هیأت مرکزی جذب برای اولین بار در دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر ولایتی تشکیل و تلاش شد اعضای هیأت‌های اجرایی با تعاملی که با هیأت عالی جذب وجود دارد، در کل کشور منصوب شوند، ساختار دانشگاه هم تغییرات جدی در این حوزه خواهد داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: این دانشگاه مانند دو وزارتخانه علوم و بهداشت، امور جذب و امور هیأت علمی را به صورت مستقل به عنوان یک مرکز توسط هیأت امنا به تصویب رساند و دکتر رنجبر که به عنوان قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور آموزش عالی و ساماندهی پژوهش‌های تحصیلات تکمیلی و مدیر مرکز جذب و امور هیأت علمی منصوب شد، به صورت مستقیم مسئولیت مرکز جذب و امور هیأت علمی را عهده‌دار شد.

* جذب هزار عضو هیات علمی تا فروردین 98

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه امیدواریم این حرکت بتواند روان‌سازی، تسهیل، سرعت و دقت جذب و امور هیأت علمی را بالا ببرد، گفت: اولین فراخوان دوره جدید را برای سال تحصیلی 97-96 اعلام کردیم در این راستا اتفاقی که افتاد، این است که بتوانیم حداقل یک هزار عضو هیأت علمی را تا فروردین 98 در دانشگاه آزاد اسلامی جذب کنیم.

وی افزود: متقاضیانی که در سال 95 در فراخوان جذب هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کرده بودند را مورد بررسی قرار خواهیم داد و این افراد هم به جمع 5هزار متقاضی جدید اضافه خواهند شد.

طهرانچی با بیان اینکه فرآیند جذب هزار عضو هیأت علمی جدید در دانشگاه آزاد اسلامی به همت و کار دقیق هیأت‌های اجرایی جذب در استان‌ها به ثمر خواهد نشست، گفت: مقرر شد در این جلسه به صورت ویدئو کنفرانس با همه استان‌ها در ارتباط باشیم و هماهنگی‌های لازم انجام شود تا بتوانیم فرآیند جذب را به نحو احسن انجام دهیم. برخی استان‌ها برای اعلام نیاز تعداد کمتری اعلام کردند که باید توجه داشته باشیم که جذب متقاضیان با توجه به استانداردهای هر استان دیده شده است و تعداد اعضای هیأت علمی باید متناسب با ظرفیت هر استان باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اختیارات هیأت امنای این دانشگاه در دوره جدید، اظهارداشت: نقش هیأت امنای استانی برای ایجاد ظرفیت‌های مناسب در سطح استان‌ها و مدیریت واحدها به صورت استانی در این دوره بسیار موثر است و این فعالیت منوط به هماهنگی و حضور فعال اعضای هیأت امنا است.

وی با بیان اینکه نظارت بر اجرای برنامه‌های راهبردی استان‌ها و فرآیندهای مالی، اداری و آموزشی از وظایف و اختیارات هیأت‌های امنای استانی است، خاطرنشان کرد: در این دوره نگاهی که به هیأت‌های امنای استانی است، نگاه رفع تکلیفی نیست بلکه این هیأت‌ها وظایف و اختیاراتی دارند که می‌توانند بر هیأت‌های استانی نظارت داشته باشند. بحمدالله در چند ماه گذشته یک دوره هیأت امنای استانی در سازمان مرکزی برگزار شد که به حسابرسی موسسه مفید راهبر از دانشگاه آزاد اسلامی اختصاص داشت که برای اولین بار در تاریخ این دانشگاه اتفاق افتاد.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری دومین دوره جلسات هیأت امنای استانی در ماه‌های باقیمانده سال 97 خبر داد و گفت: این دوره از جلسات نیز با دستورکار نظارت بر برنامه‌های استانی برای اداره اقتصادی و بودجه استان‌ها برگزار خواهد شد.

طهرانچی با بیان اینکه نگاه ما در دانشگاه آزاد اسلامی استانی است و نه واحدی، تأکید کرد: این موضوع به هیچ وجه قابل قبول نیست که یک واحد در استان برای پرداخت حقوق کارکنان و اعضای هیأت علمی خود در مضیقه باشد و واحد دیگری در آن استان انباشت سرمایه داشته باشد.

وی با بیان اینکه اعضای هیأت امناهای استانی شامل اعضای حقیقی و حقوقی است، گفت: چهار نفر از این اعضا از سوی رئیس دانشگاه، دو نفر از سوی رئیس هیأت موسس و هیأت امنا، نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و 8 عضو حقیقی هیأت امنای استانی هستند که این جمع 8نفره باید علاوه بر جلسات رسمی، به صورت ماهانه جلسات مستمر برای بررسی برنامه‌های راهبردی و مسائل ریز استان برگزار کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به دستور ولایتی مبنی بر اختصاص دفاتر در استان‌ها به نمایندگان هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، تصریح کرد: در این رابطه بخشنامه ای به استان‌ها ابلاغ خواهد شد که جلساتی با حضور رئیس دانشگاه و اعضای حقیقی هیأت امنای استان‌ها به عنوان شورای راهبردی راه‌اندازی و دفاتری برای هیأت امنای استانی در نظر گرفته شود تا جلسات ماهانه به صورت منظم برگزار شده و معاونان واحدها گزارش‌های خود را به این شورا ارائه کنند.

وی در پایان تأکید کرد: اعضای هیأت‌های امنای استانی می‌توانند بازوی مشورتی خوبی برای ارائه امور دانشگاه باشند و به روسای استان‌ها کمک کنند تا برنامه‌های دانشگاه را به نحو احسن پیش ببرند

منبع: تابناک

کلیدواژه: جذب هیات علمی طهرانچی دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۰۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجتبی حکیم‌زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان در دیدار با احمد حیدری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه امام علی (ع) شهرستان تنگستان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج را به‌عنوان نماد عزت و اقتدار جهادگران عرصه پژوهش و علم و فناوری  در ساحت دانشگاه دانست و اظهار کرد: حضور و نقش بسیج اساتید و بسیج دانشجویی در توسعه و پیشبرد برنامه‌های علمی و پژوهشی دانشگاه حائز اهمیت است و می‌تواند با تربیت سرمایه‌های اجتماعی، دانشگاه را دانشگاهی کارآفرین و در تربیت نسل جوان دانشجو در طراز اول، انقلاب بیش‌ازپیش یاری رساند.

وی افزود: سپاه در عرصه‌های مختلف فرهنگی، علمی، سیاسی، امنیتی، اقتصادی خود را اثبات کرده و امروز هر شهری از ظرفیت سپاه در حوزه‌های مختلف بهره برده، پیشرفت‌های خوبی داشته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان عنوان کرد: امروز کشور با توجه به جنگ ترکیبی دشمن در همه زمینه‌ها نیاز به حضور نخبگان و پژوهشگران دارد که بتواند در زمینه تولید و تجاری‌سازی علم و نیز در زمینه پژوهش ایفای نقش کرده و در این راستا دانشگاهیان به‌عنوان افسران علمی در مقابله با تهاجمات فرهنگی و بی‌اثر کردن تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی می‌توانند با پژوهش‌های علمی و با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان زمینه‌های خودکفایی را فراهم کند.

دانشگاه آزاد اسلامی سنگر تدافعی در برابر جنگ ترکیبی دشمن است

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه امام علی(ع) شهرستان تنگستان نیز از دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان سنگر تدافعی در برابر جنگ ترکیبی دشمن یاد کرد و گفت: دانشگاه محل تولید علم و پرورش نخبگانی است که می‌توانند در ارتقای شاخص‌های فرهنگی و اجتماعی نقشی سازنده و اساسی را ایفا کند.

احمد حیدری اضافه کرد: دانشگاه باید در همه زمینه‌ها و فعالیت‌های علمی مسئله محور باشد و با مشارکت نخبگان دانشگاهی در کارهای تخصصی، مطالعاتی و تحقیقاتی زمینه‌های خودکفایی را در کشور فراهم کرده و نقش دانشگاه را در توسعه و سازندگی کشور بیش‌ازپیش در عرصه داخلی و بین‌المللی نمایان سازد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • طهرانچی: نسل جوان به دنبال توانایی است، نه دانایی
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی
  • تقویت بنیه علمی دانشگاه‌ها با راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان
  • تأکید بر ارتباط ستاد نماز جمعه و جامعه علمی و نخبگانی
  • انتصاب مدیر راهبردی توسعه منطقه ویژه علم و فناوری خلیج‌فارس