Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، احمد کنعانی رئیس جهاد کشاورزی فاروج با بیان اینکه این شهرستان قطب تولید انگور سلطانی بی دانه در استان است، گفت: آفات و بارندگی‌های خارج از موقع در سال‌های اخیر خسارات زیادی به بهره برداران این محصول وارد کرده است.
وی با اشاره به اینکه امسال ۴۰ هزار تن محصول از تاکستان‌های شهرستان برداشت شده است، افزود: دولت در اجرای طرح بیمه باغداران دو برابر سهم باغدار به میزان یک میلیون و ۷۲۰ هزار ریال پرداخت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی مقدار مصرف تازه خوری محصول انگور امسال را ۱۴ هزار تن عنوان کرد و گفت: از ۲۶ هزار تن رقم سلطانی بی دانه امسال باغداران ۶ هزار و ۵۰۰ تن کشمش تولید شده است.
کنعانی با اشاره به اینکه خشکسالی سال‌های اخیر، از سطح باغ‌های انگور شهرستان کاسته است افزود: برای رونق باغ‌ها اجرای طرح فراز در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: ۳۲ پرونده برای اجرای طرح فراز در ۲۷ هکتار از باغ‌های شهرستان تشکیل و از ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات این بخش هفت میلیارد ریال برای ۲۰ پرونده تاکنون جذب شده است.
گفتنی است: چهار هزار و ۵۰۰ خانوار بهره بردار باغ در شهرستان فاروج هستند.
انتهای پیام/ط


برداشت ۴۰ هزار تن محصول از تاکستان‌های استان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان جهاد کشاورزی انگور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۰۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۷۵ درصد از طرحهای های مصوب سفر استانداربه منطقه آزاد ماکو

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، معاون فنی و امور زیر بنایی سازمان منطقه آزاد ماکو  در  جلسه بررسی مصوبات سفر استاندار آذربایجان غربی در شهرستان های منطقه آزاد ماکو با حضور رهبردین معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، گفت :  در جریان سفر استاندار آذربایجان غربی درسال گذشته به سه شهرستان ماکو شوط و پلدشت، مصوبات مهمی در حوزه زیرساخت ها، تامین آب شرب شهری و روستایی، جاده روستایی،  اجرای طرح هادی، تامین چمن مصنوعی استادیوم، تامین اراضی موردنیاز برای توسعه روستاها و شهرها و طرح های مورد نیاز ادارات تصویب شده بود.

داداش زاده افزود : در این راستا در شهرستان ماکو با مشارکت منطقه آزاد ۷۵ درصد از ۳۶ طرح عملیاتی و در شهرستان شوط با مشارکت سازمان منطقه آزاد ۳۶ درصد از ۱۱ طرح و در شهرستان پلدشت ۴۲ درصد از ۱۲ طرح  مصوب، عملیاتی و اجرایی شده و با حمایت ها و پیگیری های استاندار  و مدیرعامل منطقه آزاد در سال جاری بقیه مصوبات نیز با طی مراحل قانونی به سرانجام خواهند رسید.

داداش زاده با بیان  اهم این طرح ها گفت:‌ برای تامین اراضی مورد نیاز برای توسعه روستاها، درشهرستان ماکو ۱۰۰ هکتار،‌ در شهرستان شوط ۵۰ هکتار و در شهرستان پلدشت ۱۱۲ هکتار در اختیار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار گرفته است.

 

وی ادامه داد: ۱۸۲ هزار و ۶۷۶ متر مربع زمین نیز  برای طرح اقدام ملی مسکن محرومین و جوانی جمعیت در سه شهرستان که توسط سازمان منطقه آزاد ماکو تامین شده و در رابطه با تامین اراضی مورد نیاز ادارات و و ارگان های نظامی و انتظامی نزدیک ۲۰۰ هکتار زمین در خارج از محدوده شهرها نیز توسط منطقه آزاد تامین شده  است.

معاون فنی و عمرانی سازمان منطقه آزاد ماکو ادامه داد : از جمله دیگر مصوبات مهم حفر چندین چاه استراتژیک در شهر ماکو با هزینه ۶ میلیارد تومان برای کمک به آب شرب شهری که ۵۰ درصد تعهد سازمان بود پرداخت شده و تعداد چند حلقه از این چاه ها توسط امور آب فاضلاب حفر شده است که به محض تکمیل و تجهیز این چاه ها و تامین ۵۰ درصد بقیه اعتبارات این موضوع توسط سازمان منطقه آزاد تا هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید.

این مسئول از مشارکت سازمان منطقه آزاد در احداث مدرسه، جمع آوری مدارس کانکسی، تعمیر و بازسازی و هوشمندسازی مدارس و اماکن مذهبی و فرهنگی خبر داد و گفت : برای آسفالت راه های روستایی از جمله آغبلاغ، چمنلو و تیکمه ۱۰ میلیارد تومان  هزینه شده و برای احداث ۱۱ کیلومتر بزرگراه  ۱۰۰ میلیارد تومان و برای تکمیل بزرگراه محدوده روستای کشمش تپه ۳۱ میلیارد تومان از سوی سازمان منطقه آزاد ماکو هزینه شده است

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره‌سراسری گیلاس در اشنویه
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس اواخر خرداد در اشنویه
  • برداشت گندم از مزارع شهرستان دشتی
  • تولید برنج سالم در شالیزارهای رامسر
  • اجرای ۷۵ درصد از طرحهای های مصوب سفر استانداربه منطقه آزاد ماکو
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان
  • تشدید نظارت‌ها بر بازار ادامه دارد
  • آغاز برداشت محصول باقلا از ۱۰۰ هکتار از مزارع سرپل ذهاب
  • آغاز برداشت محصول باقلا از سطح ۱۰۰ هکتار از مزارع سرپل ذهاب