Web Analytics Made Easy - Statcounter

«تولسی گبرد» نماینده دموکرات آمریکا، در واکنش به پیشنهاد دونالد ترامپ درباره پایان تعطیلی دولت فدرال که روز شنبه در یک برنامه تلویزیونی مطرح شد، گفت: مذاکرات برای پایان دادن به تعطیلی دولت «نباید در تلویزیون بیان شود».

گبرد که نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا نیز است در برنامه «ایالات متحده» شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان «سیاست‌های حزبی» را برای تحمیل مذاکرات مورد انتقاد قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از یک ماه است که دولت آمریکا به دلیل اختلاف نظر دونالد ترامپ و نمایندگان دموکرات کنگره این کشور بر سر تامین بودجه ساخت دیوار مرزی میان آمریکا و مکزیک تعطیل است. ترامپ روز شنبه به دموکرات‌ها پیشنهاد کرد در ازای تامین بودجه ۵.۷ میلیارد دلاری ساخت دیوار مرزی، برنامه مهاجرتی داکا که قصد لغو آن را دارد، به مدت ۳ سال دیگر تمدید کند.

ترامپ سال گذشته خواستار لغو برنامه مهاجرتی داکا شده بود. برنامه موسوم به داکا در زمان دولت قبلی آمریکا (سال ۲۰۱۲) برای حمایت از جوانانی که بدون اسناد هویتی و مهاجرتی در آمریکا سکونت گزیده‌اند، اجرایی شد. این برنامه باعث شد این مهاجران از آمریکا اخراج نشوند و فرصت کار و تحصیل در این کشور را داشته باشند.

دموکرات‌ها اعلام کرده‌اند این پیشنهاد را رد خواهند کرد. گبرد در این خصوص گفت: هر دو طرف باید در این مذاکره کوتاه بیایند. او در ادامه انتقاد کرد که «اگر یک جمهوری‌خواه پیشنهادی را مطرح می‌کند، دموکرات‌ها قصد کُشتن آن را دارند. وقتی یک دموکرات پیشنهادی را مطرح می‌کند، جمهوری‌خواهان می‌خواهند او را بکُشند». در ادامه افزود «واقعا فکر می‌کنم کدام حزب می‌تواند در این مسابقه برنده شود. دوباره، مسائل بسیاری اتفاق خواهد افتاد. در نتیجه، مردم آمریکا بازنده اصلی خواهند بود. هر دو طرف موقعیت خود را سخت‌تر کرده‌اند و نمی‌خواهند با هم کنار بیایند و اختلافات را حل کنند. مشکل اینجاست. بیایید فکر کنیم که چطور می‌توانیم اختلافات را حل و فصل کنیم، بهترین راه‌حل را برای کارکنان فدرال و خانواده آن‌ها که به خاطر تعطیلی بی‌سابقه دولت تحت فشار هستند در پیش بگیریم».

تولسی گبرد، نماینده حوزه انتخابیه دوم هاوائی از حزب دموکرات آمریکا در مجلس نمایندگان این کشور است. گبرد برای نخستین بار در ژانویه ۲۰۱۳ به عضویت مجلس نمایندگان آمریکا درآمد. او منتقد سیاست دولت آمریکا در خصوص جنگ عراق، مداخله نظامی در لیبی و بحران سوریه است.

به نوشته عاروتص شوا، او در سال ۲۰۱۶ با بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه، مخفیانه دیدار کرد که بحث‌های بسیاری به دنبال داشت. این نماینده مجلس آمریکا مخالف کنار گذاشتن بشار اسد از قدرت است و منتقد پرونده ادعایی آمریکا علیه اسد مبنی بر استفاده او از سلاح‌های شیمیایی بود که در خصوص صحت این ادعا‌ها ابراز شک و تردید کرده بود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: دولت تلویزیون انتخابات شبکه تلویزیونی دولت آمریکا بودجه خانواده جنگ لیبی بحران سوریه بشار اسد بودجه تلویزیون دولت آمریکا مکزیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۰۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فشار آمریکا و اسرائیل به قطر برای تحت فشار قرار دادن حماس

منبعی فلسطینی از فشارهای آمریکا و رژیم اسرائیل به قطر در قضیه مذاکرات اخیر برای دست یابی به آتش بس و توافق خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین المللل خبرگزاری تسنیم، منبعی فلسطینی امروز سه شنبه به شبکه المیادین لبنان گفت که دولت قطر مدتی پیش تحت فشارهای شدید آمریکا و اسرائیل قرار گرفت تا در ارتباط با مذاکرات، عین این فشارها را بر حماس اعمال کند.

این منبع گفت که «اینکه اخیرا وزیر خارجه قطر گفته است که کشورش درصدد ارزیابی وساطت خود است، پشت پرده واقعی این قضیه است.»

به گفته این منبع، حماس به همه طرف‌های مرتبط با مذاکرات آتش بس اعلام کرده است که بر وساطت قطر در این پرونده اصرار دارد و هیچ جایگزینی در این خصوص را قبول نمی‌‌کند.»

این منبع همچنین گفت که آمریکا از ترکیه خواسته در روند مذاکرات به‌ بن بست رسیده ورود کند و بر جنبش حماس برای تلطیف موضعش فشار بیاورد. به گفته این منبع، حماس از مداخله ترکیه و حضورش در پرونده مسئله فلسطین استقبال می‌کند ولی این حضور به معنای جایگزین کردن آن با قطر نیست.

ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت خارجه قطر ساعتی پیش اعلام کرد که ما نیاز به این داریم که در تلاش‌های میانجی‌گرانه خود در این مرحله از مذاکرات بازبینی کنیم و دوحه به این تلاش‌های خود در بحران غزه پایبند است.

انصاری همچنین گفت که وزیرانی در کابینه نتانیاهو اظهارات منفی درباره نقش قطر به زبان آورده‌اند و هیچ طرفی در جامعه جهانی نمی‌تواند حمله به رفح را که از اساس درگیری مشکلات است، بپذیرد. او گفت که ما همه باید با جدیت برای ممانعت از حمله احتمالی اسرائیل به رفح (در جنوب غزه) تلاش کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه قطر همچنین در واکنش به ادعای‌های منتشر شده مبنی بر درخواست قطر از حماس برای تعطیلی دفاترش در این کشور گفت: هیچ توجیهی برای پایان دادن به فعالیت دفتر حماس در دوحه تا زمانی که تلاش‌های میانجی‌گرانه قطر ادامه دارد، وجود ندارد.

تاکید امیر قطر و بن سلمان بر لزوم آتش‌بس در غزهگفتگوی رئیسی با امیر قطر: اقدام علیه ایران پاسخ سهمگین دارد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خوشحالی کاپیتان بارسا: تمدید با خیال راحت
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • آینده نامشخص ژاوی در بارسلونا از نگاه فابریتزیو رومانو
  • وزیر ارتباطات: برای سومین بار رفع فیلتر گوگل‌پلی را در کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه مطرح کردیم
  • روی کین باتعصب برگرد به تیمت!‏
  • هر آنچه که کاربران «تیک تاک» باید درباره ممنوعیت آن در آمریکا بدانند
  • ممنوعیت تیک‌‌تاک در آمریکا تبدیل به قانون شد
  • پنتاگون: مذاکرات بر سر خروج نظامی از نیجر آغاز شد
  • فشار آمریکا و اسرائیل به قطر برای تحت فشار قرار دادن حماس
  • تعطیلی پنج‌شنبه قطعی شد؟