Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان محیط زیست گفت:تقریباً در همه بخش‌ها توسعه متناسبی نسبت به عمر انقلاب پیدا کرده‌ایم اما تنها حوزه‌ای که نه تنها وضعیت بهبود پیدا نکرده بلکه قربانی توسعه هم شده محیط زیست کشور است.

به گزارش شریان نیوز، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: وارد چهلمین سال انقلاب کشور شده‌ایم. کشور در بخش‌های فراوانی توسعه پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقریباً در همه بخش‌ها توسعه متناسبی نسبت به عمر انقلاب پیدا کرده‌ایم. در بخش بهداشت در بخش صنعت در بخش خدمات و واقعاً عملکرد انقلاب قابل دفاع است.

عیسی کلانتری گفت: تنها حوزه‌ای که نه تنها وضعیت بهبود پیدا نکرده بلکه قربانی توسعه هم شده محیط زیست کشور است.   او ادامه داد: عمر متوسط ایرانی‌ها بیست سال اضافه شده و بی‌سوادی در حال محو شدن است. نیروی انسانی نسبتاً متخصص در کشور فراوان است. وضعیت ارتباطات و زیربناهای کشور بهبود پیدا کرده است. صنایع کشور، برق و گاز کشور، پیشرفت داشته و بیش از ۹۰ درصد مردم کشور از گاز برخوردارند. تقریباً همه مردم کشور از آب آشامیدنی برخوردارند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ولی خداوکیلی من به عنوان سازمان محیط زیست نمی‌توانم امروز بگویم که دستاورد چهل سال حفظ محیط زیست در کشور چه بوده است؟ فرسایش خاک را بگویم یا وضعیت آب را؟ وضعیت پوشش جنگلی و پوشش سبز را بگویم یا آأودگی هوای کلانشهرها را؟ بهره‌وری انرژی را بگویم؟ متأسفانه بعد از کشور روسیه ما هدرده‌ترین کشور جهان هستیم. شدت انرژی در این کشور ضریب ۰.۲۳ را دارد. بعد از روسیه که ۰.۳۲ است حتی از کشورهایی مثل عربستان در بخش انرژی کم‌بهره‌ورتر هستیم.

کلانتری افزود:‌ وقتی گفتند از دستاوردهای دولت بگویم گفتم همه اعضای کابینه می‌توانند دفاع کنند الا من. ما هیچ گاه اصول اولیه حفظ محیط زیست را رعایت نکردیم. با یک جا به جایی نیروگاه می‌توانستیم آلودگی هوای کلانشهرها را بهبود ببخشیم. مهندسین ما حتی سمت وزش باد را توجه نکرده‌اند.  

او ادامه داد:‌ امروز کشور با یک مسأله جدید محیط زیستی رو به رو است. پالایشگاه‌های کشور روزی ۴۴۰ هزار بشکه مازوت تولید می‌کنند. امروز نه ما اجازه می‌دهیم وزارت نیرو در نیروگاه‌ها مازوت استفاده کند و نه می‌توانند آن را صادر کنند. رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اذعان کرد: واقعاً در حوزه محیط زیست کوتاهی کردیم. ۱۲ تن فرسایش خاک در هکتار داریم. جنگل‌های هکتاری ۲.۷ میلیون هکتاری به ۱.۵ میلیون هکتار رسیده است.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۰۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش کیفیت ۱۴۳ رودخانه در سال ۱۴۰۲

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در سال ۱۴۰۲، ۱۴۳ رودخانه با ۶۸۴ ایستگاه به صورت فصلی پارامترهای عمومی و سمی مورد پایش قرار گرفته است که نتایج ۱۸۷۶ پایش نشان از این دارد که در ۷۰ درصد پایش انجام شده کیفیت رودخانه متوسط تا بسیار خوب بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست، ایرج حشمتی در همایش مدیران محیط زیست کشور در شیراز با اشاره به مسئولیت محیط زیست در حوزه‌های پایش آب، هوا و خاک، اظهار کرد: به‌روزرسانی سیاهه انتشار آلاینده‌های هوا و تدوین برنامه عملیاتی کاهش آلودگی هوای کلانشهرها در دستور کار سال ۱۴۰۳ سازمان قرار گرفته است، همچنین با همکاری وزارت صمت، وزارت کشور، پلیس راهور و راه و شهرسازی برنامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده با اولویت حمل‌ونقل عمومی و موتورسیکلت در سال جدید اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه نظارت بر اجرای قانون مدیریت پسماند و تغییر اقلیم از اولویت‌های پیش‌رو در سال جاری است و با جدیت دنبال می‌شود، افزود: در اجرای ماده الحاقی قانون برنامه هفتم توسعه، با هدف تقویت سازگاری و کاهش آسیب‌پذیری کشور در مقابل تغییر اقلیم، برنامه مدیریت تغییر اقلیم کشور توسط سازمان و با همکاری سازمان‌های ذیربط تهیه خواهد شد.

معاون محیط زیست استانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور با تشریح اقدامات سیاست‌گذاری و نظارتی در بخش آب و خاک، تصریح کرد: قانون حفاظت از خاک قانون تخصصی است که بعد از انقلاب اسلامی ایران تصویب و ابلاغ شده است و در همین راستا آئین‌نامه اجرایی قانون حفاظت از خاک در سال گذشته در هیئت وزیران و نیز خط مشی‌های مدیریت، حفاظت و بهره‌برداری پایدار از خاک کشور تصویب و ابلاغ شد که مطابق خط‌مشی‌های مذکور، بهینه‌سازی روش‌های استفاده از آب‌های نامتعارف در خاک در تطابق با شاخص‌های کمی و کیفی و استانداردهای مرتبط باید صورت گیرد.

حشمتی ادامه داد: در همین راستا و نیز کمک به حل بحران فعلی آب کشور تدوین و ابلاغ معیار مشمولیت واحدها در اجرای طرح پایش خود اظهاری برای بخش پساب و پارامترهای مشمولیت واحدها به تفکیک کد آیسیک در اجرای قانون حفاظت از خاک و آئین نامه جلوگیری از آلودگی آب تدوین و ابلاغ شده است.

وی اضافه کرد: در سال گذشته، ۱۴۳ رودخانه با ۶۸۴ ایستگاه به صورت فصلی پارامترهای عمومی و سمی مورد پایش قرار گرفته است که نتایج ۱۸۷۶ پایش نشان از این دارد که در ۷۰ درصد پایش انجام شده کیفیت رودخانه متوسط تا بسیار خوب بوده است، همچنین پنج گزارش ملی در راستای نظارت بر مدیریت زیست محیطی تنظیم و به نهادهای متولی قانونی آن جهت اقدام وفق تکالیف قانونی ابلاغ شده است.

معاون محیط زیست استانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور در ادامه با بیان اینکه وضعیت کیفیت آب زیرزمینی نیز با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت نیرو در کارگروه‌های برنامه ایمنی آب کشور در حال پایش است، خاطرنشان کرد: رفع آلودگی با شناسایی انواع ریسک‌های آلودگی اولویت‌بندی و تدوین پایش آب زیرزمینی کشور صورت می‌پذیرد.

کد خبر 746869

دیگر خبرها

  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • چرا پروژه بارورسازی ابر‌ها در ایران به بن‌بست خورد؟
  • دولت، یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد/ آموزش حفظ محیط زیست باید از دوران کودکی آغاز شود
  • دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد
  • ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی
  • دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد
  • رئیس سازمان محیط زیست: دیگر پروژه‌ ای به نام میانکاله وجود ندارد
  • فرهنگسازی در حوزه پسماند با کمک گروه‌های اجتماعی بانفوذ در کشور
  • پایش کیفیت ۱۴۳ رودخانه در سال ۱۴۰۲
  • نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هوشمند می‌شود