Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر: ۴۰ تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به عادل آذر رئیس دیوان محاسبات کشور خواستار رسیدگی پرونده‌های قاچاق شدند.

متن این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای عادل آذر

رئیس محترم دیوان محاسبات کشور

سلام علیکم

با احترام، اسناد و مدارک واصله گواهی می‌دهد که پرونده‌های چندین مورد اتهام قاچاق سازمان یافته در طول چند سال گذشته در آن دیوان مطرح رسیدگی بوده، اما اکثر آن‌ها به دلایل نامعلوم تعیین تکلیف نشده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- قاچاق دو هزار کانتینر الکل خوراکی به مقصد عراق از مرز قصر شیرین که در سال ۹۳ توسط خود دیوان کشف شده است. متأسفانه در این پرونده قاچاقچیان به صورت صوری اقدام به صادرات الکل از مقصد اهواز و از طریق گمرک پرویز خان به عراق کرده اند و با این که صادرات این اندازه از الکل به عراق توسط گمرک پرویز خان مورد تأیید رسمی قرار گرفته است و به اصطلاح مهر خروج زده شده است، اما این مقدار الکل از کشور خارج نشده و در داخل کشور توزیع شده است.

۲- پرونده قاچاق دو کانتینر شال و روسری گمرک تهران که از طریق معافیت جعلی دیپلماتیک وارد شده است.

۳- پرونده قاچاق ضایعات کریستال گمرک شهید رجایی که ظروف کریستال باارزش را به نام ضایعات کریستال در قالب ده‌ها کانتینر وارد کشور کرده اند.

۴- پرونده قاچاق لوازم یدکی قلابی در گمرک بوالخیر بوشهر که لوازم یدکی قلابی را به جعل مجوز استاندارد از گمرک ترخیص کرده اند.

۵- پرونده شرکت تعاونی گمرک ایران که به صورت غیرقانونی باسکول و پلمب‌های گمرکات کشور را بدون مزایده به این تعاونی واگذار کرده اند.

۶- پرونده قاچاق ۱۸ دستگاه بیهوشی پیشرفته که از طریق گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) با تته غیرتجاری بدون مجوز وزارت بهداشت ترخیص شده است.

۷- پرونده تخفیفات سود بازرگانی گمرکات بوشهر که حدود ۱۲۶ میلیارد تومان حقوق دولت را ضایع کرده اند.

۸- پرونده جعل ضمانت نامه‌های گمرک تهران که منجر به دستگیری ده‌ها نفر و تضییع ده‌ها میلیارد تومان حقوق گمرکی شده است.

۹- پرونده پز‌های قلابی مستقر در گمرک غرب تهران و تعدادی دیگر از پرونده‌های تخلفاتی که از سال‌ها قبل تاکنون در دیوان مطرح بوده و هزاران میلیارد تومان حقوق دولت از طریق قاچاق ضایع شده است و تاکنون برای آن‌ها توسط دیوان رأی صادر نشده است.

همچنین در پایان نامه آمده که تأسف بار این است که تعدادی از مسئولان گمرکی که خود به لحاظ کیفری و یا اداری متهم پرونده‌های مذکور هستند، همچنان در مناصب حساس گمرکی مشغول فعالیت هستند و عدم تعیین تکلیف پرونده‌های آن‌ها ممکن است منجر به ایراد خسارات بیشتر به حقوق ملت شود. مستدعی است دستور فرمائید گزارش کاملی از پرونده‌های مشروح تهیه و برای نمایندگان ارسال شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: عادل آذر دیوان محاسبات پرونده های قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۱۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف بیش از ۲۲ تن کود شیمیایی ساخت اسرائیل

فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف ۲۲ تُن و ۱۰۴ کیلوگرم کود شیمیایی ساخت رژیم جعلی صهیونیستی در مرز بازرگان خبر داد.

به گزارش صدا و سیما، سردار رضا بنی اسدی فر گفت: یک دستگاه کامیون تریلر از یکی از کشور‌های همسایه غربی به منظور ترانزیت کالا از خاک جمهوری اسلامی ایران به مقصد کشوری وارد گمرک مرزی بازرگان می‌شود.

این مقام انتظامی افزود: کالای خودروی مذکور توسط یکی از شرکت‌های داخلی بعنوان کود شیمیایی به گمرک اظهار کالا شده بود.

فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی گفت: در بررسی‌های اسنادی مشخص شد که کود شیمیایی از نوع نیترات پتاسیم و با مارک "HAIFA" محصول و ساخت رژیم جعلی صهیونستی (اسرائیل) است.

سردار بنی اسدی فر با اشاره به اینکه با بررسی اسناد و تطبیق آن با قوانین و به استناد آیین نامه اجرایی ماده ۹ قانون مقررات صادرات و واردات، هرگونه معامله تجاری با رژیم اشغالگر قدس ممنوع است، افزود: ماده ۱۱۳ قانون امور گمرکی این محموله را قاچاق تلقی کرد و با هماهنگی انجام گرفته با مرجع قضایی خودرو و کالا توقیف و برای سیر مراحل قانونی پرونده قضایی تشکیل شد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مراقب میوه‌های آلوده باشید مرگ خاموش با مصرف بي‌رويه كود شيميايي!

دیگر خبرها

  • رئیس دیوان عالی کشور: حکم پرونده قضایی هشت مهر زاهدان صادر شده است
  • پرونده قضایی ۸ مهر زاهدان در اولویت رسیدگی قرار می‌گیرد
  • معارفه رئیس کل دادگستری سیستان وبلوچستان باحضوررییس دیوان عالی کشور
  • پرونده قضائی «هشت مهر» در اولویت رسیدگی قرار می‌گیرد
  • ترخیص کالا از گمرک؛ مراحل ترخیص + هزینه ها
  • لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با حجاب
  • توقیف بیش از ۲۲ تن کود شیمیایی ساخت اسرائیل
  • محاکم به اصل پیشگیری از تکرار جرم توجه کنند
  • لزوم آسیب‌شناسی پرونده‌های معطل مانده در واحدهای اجرای احکام
  • اصل پیشگیری از تکرار جرم در صدور احکام جایگزین حبس لحاظ شود