Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملی‌پوش اسبق والیبال ایران تاکید کرد که هر چه سریع‌تر باید تکلیف انتخابات فدراسیون والیبال مشخص شود و بهتر است ثبت نام کاندیداها قبل از عید صورت بگیرد.

بهنام محمودی در گفت و گو با ایسنا،‌ در خصوص بهترین زمان برای برگزاری انتخابات فدراسیون والیبال گفت: در حال حاضر دوستان می‌گویند که باید والیبال به آرامش برسد تا انتخابات را برگزار کنند، من نیز دوست دارم که آرامش در والیبال حاکم باشد ولی واقعیت این است که باید هر چه سریع‌تر تکلیف والیبال را مشخص کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرکسی که می‌خواهد بیاید باید برنامه خوبی برای دو بخش بانوان و آقایان در عرصه‌های داخلی و خارجی داشته باشد. ما امسال مسابقات لیگ جهانی و مسابقات انتخابی المپیک ۲۰۲۰ را پیش رو داریم که به اعتقاد من باید هر چه سریع‌تر موضوع انتخابات فدراسیون والیبال به پایان برسد تا برنامه‌های مشخصی در راستای موفقیت تیم‌های ملی تدوین شود تا بیش از این زمان را از دست ندهیم.

پیشکسوت والیبال ایران در پاسخ به این سوال که چرا تکلیف دبیر فدراسیون والیبال مشخص نمی‌شود؟ توضیح داد: در حال حاضر هدایت فدراسیون را سرپرست بر عهده دارد که پستی موقت است. به همین دلیل برخی افراد نمی‌توانند دبیری فدراسیون را قبول کنند چرا که نمی‌دانند در صورت آمدن رئیس جدید آن‌ها سرکار باقی خواهند ماند یا خیر. از این جهت هر چه سریع‌تر انتخابات برگزار شود به نفع والیبال است تا چنین مسائل مهمی روی زمین نماند.

او افزود: دوستان می‌خواهند والیبال آرام شود تا انتخابات را برگزار کنند اما آیا کسی هست که بخواهد والیبال را آرام کند؟ آرام کردن والیبال یعنی اینکه هر چه سریع‌تر تکلیف رئیس را مشخص کنیم. تاکنون چندین مجمع استان‌های ما برگزار شده و رئیس هیات‌های مازندران و فارس مشخص شده‌اند. تنها دو استان دیگر باقی مانده‌اند که فکر می‌کنم می‌توان آن‌ها را نیز در ۲۰ روز جمع و جور کرد. هر چه سریع‌تر باید این اقدامات صورت گیرد.

ملی‌پوش سابق والیبال ایران در خصوص تهدیداتی که به تعویق افتادن انتخابات والیبال می‌تواند برای این رشته به دنبال داشته باشد، توضیح داد: یکی از اصلی‌ترین مباحث همین مسئله نبود دبیر و پیش نرفتن برنامه‌ها است. خیلی از افراد راضی نمی‌شوند که برای یک مدت زمان کوتاه و موقت دبیری فدراسیون والیبال را برعهده بگیرند مگر اینکه آقای داوری یا هر کس دیگری رئیس فدراسیون شده و آن‌ها را به عنوان دبیر انتخاب کند، به همین دلیل است که می‌گویم باید هر چه سریع‌تر یک رئیس انتخاب شود تا  با ارائه برنامه والیبال را رو به جلو حرکت دهد.

او افزود: حتی به نظر من باید کارهای ثبت نام کاندیداها در همین یک ماه صورت بگیرد تا در تعطیلات کارهای تایید کاندیداها انجام شود و پس از تعطیلات هم در اولین فرصت انتخابات برگزار شود. سالی که در پیش است سال بسیار شلوغی برای والیبال خواهد بود و من امیدوارم هر چه سریع‌تر تکلیف این فدراسیون را مشخص کنند تا شاهد آرامش در والیبال باشیم.

پیشکسوت والیبال ایران در پاسخ به این سوال که بهتر است رئیس آینده از خانواده والیبال باشد یا خیر؟ اظهار کرد: باید بدانیم که والیبال به بلوغ کافی رسیده و خانواده‌اش می‌توانند آن را مدیریت کند، اما طبق فرمایش‌های رهبر معظم انقلاب باید از مدیران جوان استفاده شود. به نظرم وزیر ورزش محترم نیز این موضوع را مد نظر دارند. مطمئنا جوانی که انگیزه بالا و رزومه خوبی دارد می‌تواند به این فدراسیون کمک کند. البته باید احترام پیشکسوتان را نگه داشته و از آن‌ها مشورت بگیرد. به نظرم باید در همه رشته‌ها از جوانان همان خانواده استفاده شود و برای مثال اینکه یک نفر از نیروی انتظامی بخواهد در انتخابات والیبال شرکت کرده و پیروز شود درست نیست. امیدوارم هر چه سریع‌تر شاهد آرامش در والیبال باشیم.

بهنام محمودی در پایان این گفت و گو تاکید کرد: در این چند روز اخیر صحبت‌های برخی دوستان مبنی بر اینکه ریاست فدراسیون نباید شغل باشد را شنیده‌ام. از نظر من این یک اعتقاد غلط است و ریاست فدراسیون باید شغل باشد چرا که در غیر این صورت شاهد بازگشت بازنشسته‌ها خواهیم بود. مطمئنا اگر این سمت شغل نباشد افراد در جای دیگر کار می‌کنند و فدراسیون‌ها را در کنار کار خود نگه می‌دارند که همین مسئله باعث شکست ورزش می‌شود. فدراسیون‌هایی مثل فوتبال، والیبال و کشتی در کانون توجه مردم هستند و به همین دلیل نیاز به تلاش بیشتری دارند. باید از جوانانی که رزومه خوب، تخصص و انگیزه بالا دارند در فدراسیون‌ والیبال استفاده شود و قطعا با حضور آقای داورزنی در وزارت ورزش، فدراسیون والیبال می‌تواند تعامل خوبی را با وزارت ورزش داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بهنام محمودي مجمع انتخابات فدراسیون والیبال واليبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۱۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار و تکلیف هر دستگاه در سند محرومیت‌زدایی مشخص باشد

نخستین جلسه هیئت‌ رئیسه قرارگاه محرومیت‌زدایی و صیانت از سومین حرم اهل‌بیت (ع) در سال ۱۴۰۳ به میزبانی فرمانداری شیراز برگزار و در این جلسه ضمن بررسی آخرین وضعیت سند محرومیت‌زدایی بر همگرایی و اهتمام برای رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار تأکید شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، نخستین جلسه هیئت‌رئیسه قرارگاه محرومیت‌زدایی و صیانت از سومین حرم اهل‌بیت (ع) در سال 1403 به میزبانی فرمانداری شیراز برگزار و در این جلسه ضمن بررسی آخرین وضعیت سند محرومیت‌زدایی بر همگرایی و اهتمام برای رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار تأکید شد.

فرماندار شیراز در این جلسه که راهبرد محرومیت‌زدایی از سطح این شهرستان را مورد بررسی قرار می‌داد، گفت: باید برای رفع محرومیت از محلات این شهرستان اهتمام شود، ضمن اینکه مطابق سند تکلیف هر دستگاه مشخص باشد.

لطف‌الله شیبانی که به‌عنوان رئیس قرارگاه محرومیت‌زدایی و صیانت از سومین حرم اهل‌بیت (ع) شیراز سخن می‌گفت، بر نقش هر دستگاه در رفع محرومیت تأکید و بیان کرد: رویکرد محرومیت‌زدایی باید اساس کار دستگاه‌ها باشد و این مهم در اولویت قرار گیرد.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این جلسه با بیان اینکه اعتبارات هر دستگاه در این سند باید مشخص باشد، گفت: محرومیت‌زدایی فقط وظیفه شهرداری نیست و همه دستگاه‌ها باید ورود کنند.

سید ابراهیم حسینی بر اساس اختیارات قانونی شورا خواستار پای‌کار آمدن همه دستگاه‌های اجرایی دخیل در امر محرومیت‌زدایی شد.

شهردار شیراز نیز که در این جلسه از اهتمام شورای اسلامی شهر و شهرداری در دوره ششم مدیریت شهری بر رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار سخن می‌گفت، به اختصاص 3 درصد از بودجه سالانه عمرانی در این راستا اشاره و بیان کرد: باید سند محرومیت‌زدایی 40 محله به‌عنوان سند هدف برای دیگر محلات کم‌برخوردار قرار گیرد. 

محمدحسن اسدی که همگرایی و اهتمام همه دستگاه‌ها در رفع محرومیت را مورد تأکید قرار می‌داد، بر همگرایی و استفاده از همه منابع برای انجام این مهم تاکید کرد.

 وی همچنین سال 1403 را با توجه به همدلی و همکاری بین مسؤولین سالی طلایی برای خدمت‌رسانی و به‌ویژه محرومیت‌زدایی دانست.

این مقام ارشد مدیریت شهری شیراز همچنین از اختصاص اعتبار 600 میلیارد تومانی در بودجه سال جاری برای محرومیت‌زدایی که معادل یک‌سوم بودجه امسال شهرداری شیراز خبر داد.

جانشین فرماندهی سپاه فجر در قرارگاه حضرت احمدبن موسی (ع) نیز که از تلاش برای رفع محرومیت از چهره نقاط کم‌برخوردار شهرستان شیراز سخن می‌گفت، بر سیاست‌گذاری و تهیه شناسنامه برای پروژه‌ها و محلات و فعالیت همه دستگاه‌ها تأکید کرد.

مجید علی‌پور که به‌عنوان دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی و صیانت از سومین حرم اهل‌بیت (ع) سخن می‌گفت، عنوان کرد: در این جلسه هیئت‌رئیسه باید سیاست‌های کلیدی مشخص و سند تدوین شود. باید بر مبنای این سند نیاز‌ها احصا و عزمی جدی در این راستا شکل گیرد.

جانشین فرماندهی سپاه فجر در قرارگاه حضرت احمد بن موسی (ع) همچنین گفت: محرومیت‌زدایی در دوره فعلی شورای شهر به ادبیاتی رایج تبدیل‌شده و قابل‌تقدیر است.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز بر انجام وظایف هر دستگاه و همچنین تعیین اعتبارات آنها تأکید کرد.

سیده مریم حسینی با اشاره به اقدامات محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز در 152 محله تصریح کرد: اقدامات ارزنده‌ای در سطح محلات کم برخوردار در مناطق مختلف روی‌داده است که باید در این گام ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی نیز با همگرایی پای‌کار آیند.

محمدعلی راضی؛ معاون شهردار شیراز نیز در این جلسه به تشریح سند 152 محله در دو مرحله 40 و 112 محله و همچنین وظایف 18 دستگاه در قرارگاه پرداخت.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • سوم اردیبهشت تکلیف واگذاری استقلال و پرسپولیس مشخص می‌شود
  • اعتبار و تکلیف هر دستگاه در سند محرومیت‌زدایی مشخص باشد
  • مشخص شدن کمیسیون‌های فدراسیون انجمن‌های ورزشی
  • اعضای کمیسیون‌های سه گانه فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شدند/ در انتظار برگزاری انتخابات
  • کمیسیون های فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • کمیسیون‌های فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • سرپرست دوومیدانی: حقوق رسولی را داده‌ایم؛ احتمالاً یادش رفته
  • مکان احداث دومین پارک بانوان اراک مشخص می‌شود
  • تقوی: داورزنی نمی‌خواست رئیس شوم/ به کسی باج نمی‌دهم
  • «کاندیدای مستعفی» گزینه دبیری فدراسیون والیبال