Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم نور و محمود آباد در مورد بحران جنگل و طبیعت ایران و آمار کاهش پوشش جنگلی کشور اظهار کرد: اگر روند به همین شکل پیش برود طی ۸۰ سال آینده جنگل‌ها صفر هکتار خواهد شد.

به‌ گزارش ‌ایسنا، علی اسماعیلی، نماینده مردم نور و محمود آباد در نطق میان دستور جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی با اشاره به بحران زیست محیطی در کشور، گفت‌: برای حل این بحران‌ها نیازمند عزم ملی و هماهنگی قوا هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای حل بحران های اقتصادی، شورای عالی هماهنگی اقتصادی تشکیل شده است و تا حدودی این بحران مهار شده است. اما برای بحران زیست محیطی هیچ اقدام عملی و اجرایی انجام نشده است.

اسماعیلی با تاکید بر این که "بحران آب جدی است" در این باره توضیح داد: بحران آب امنیت ملی کشور را تهدید می‌کند که طبق گزارش ناسا کشور ما از هشت سال پیش وارد دوره خشکسالی ۳۰ ساله شده است. سطح آب در بسیاری از شهرهای کشور پایین رفته است. در جهرم ۵۴۰ متر، در رفسنجان ۴۵۰ متر و در شهریار ۳۰۰ متر  و این یعنی خطر  بسیار بسیار جدی است.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در ادامه ضمن تاکید به پرهیز از سخنان و تصمیمات غیر کارشناسی با اشاره به سخنان اخیر رییس جمهور در جمع مردم سمنان، خاطر نشان کرد: سخنان رییس جمهور در آن جلسه غیر کارشناسی بود و لذا با مخالفت مردم، کارشناسان محیط زیست و نمایندگان مردم در خانه ملت مواجه شد.

وی خطاب به رییس جمهور افزود: آیا آثار زیست محیطی این پروژه‌ بزرگ را در نظر گرفته اید؟ آیا هزینه اجتماعی این طرح بزرگ را در نظر گرفته اید؟ آیا برای انجام پروژه‌ ای به این بزرگی، لازم نبود با مسئولان شمالی کشور و نمایندگان شمالی مشورت می کردید؟ چرا به افکار عمومی و نظرات کارشناسان توجهی نمی‌شود؟

 نماینده مردم نور و محمود آباد در مورد بحران جنگل و طبیعت ایران، اظهار کرد: بررسی‌ها نشانگر این است که ۵۰۰ سال پیش مساحت  جنگل‌های کشور ۸۰ میلیون هکتار ، ۷۰ سال پیش ۱۸ میلیون هکتار و در حال‌ حاضر نیز ۱۳ میلیون هکتار است. اگر روند به همین شکل پیش برود طی ۸۰ سال آینده جنگل‌ها صفر هکتار خواهد شد و این به معنای ویرانی پوشش گیاهی، نابودی خاک، هجوم سیلاب‌های ویرانگر، قحطی ، فقر و انهدام سرزمین است.

اسماعیلی جنگل را یک سرمایه ملی و متعلق به همه مردم ایران دانست و خطاب به نمایندگان، خاطر نشان کرد: نباید نظاره گر حیات نسل حاضر و آیندگان باشیم. همه آحاد ملت در قبال حفاظت از این منابع مسئول هستند. دولت به تنهایی نه می‌تواند و نه ابزار و امکانات لازم برای حفاظت از جنگل‌ها را در اختیار دارد.

وی با اشاره به مشکل پسماند و دپوی زباله‌ها در استان شمالی، تصریح کرد: مشکل پسماند بلای جان مردم این خطه شده است. بر همگان روشن است که مازندران نه باید، نه شاید و نه می‌تواند محل دفن و دپوی زباله های در هم تنیده خطرناک باشد. اگر در گذشته تصمیم بر آن شد که زباله های شهر را در جنگل‌ها و سواحل دریای خزر مدفون کنند، امروزه شیرابه‌های سمی و نتایج وحشتناک آن در بالا بر دیدگان همه مردم این سرزمین است.

 نماینده مردم نور و محمود آباد در پایان در مورد سازمان حفاظت محیط زیست، گفت‌: تعجب من از این است که این سازمان برای صنایع اقتصادی در شهر بلده مجوز صادر نمی‌کند، اما برای دپوی زباله مجوز صادر می‌کند. من به عنوان نماینده مردم مخالفت خودم را برای دفن زباله با چنین روشی اعلام می دارم و اجازه نخواهم داد که این اتفاق رخ دهد.

انتهای پیام

دبیر: محمد نوراللهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتقال آب خزر به سمنان جنگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۱۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقسیم کار برای تحقق شعار سال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد مخبر، امروز چهارشنبه در نشست هیئت دولت، با توجه به سفر اخیر آقای رئیسی به استان سمنان که بلافاصله پس از رویارویی با رژیم اشغالگر قدس انجام شد، اظهار داشت: معمولا رویداد‌هایی با این درجه از اهمیت که ابعاد گسترده بین‌المللی دارد، موجب می‌شود که مقامات کشور‌ها سفر‌های کاری خود را لغو کنند یا به تأخیر بیاندازند، اما رئیس جمهور کشورمان با آرامش کامل، به سمنان سفر کرد و دیدار با مردم این استان را انجام داد.

مخبر، همچنین با توجه به سفر رئیس جمهور به کشور‌های پاکستان و سریلانکا، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در روز‌های اخیر، پاسخ محکم به رژیم صهیونیستی به عنوان نماد سلطه جهانی، داد و آقای رئیسی، هم‌اکنون در سفر خارجی و انجام ملاقات‌های بین‌المللی هستند که این اقتدار، به علت اعتماد و اتکاء نظام به مردم در برابر دشمنان است.

معاون اول رئیس جمهور، همچنین با بیان اینکه تحقق شعار سال، نیازمند راه‌اندازی نهضت تولید در کشور است، گفت: برای تحقق شعار سال، باید در همه دستگاه‌های اجرایی و استان‌ها، تقسیم کار و برنامه‌ریزی دقیقی برای عمق دادن به تولید تا شهرستان‌ها و روستا‌ها و فعال شدن همه آحاد جامعه، انجام شود.

مخبر اظهار داشت: برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم، لازم است از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها (کمک نوآوران) و نخبگان، حداکثر استفاده، انجام و آموزش‌های به‌روز و کاربردی به نیرو‌های کار، ارائه شود.

معاون اول رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با توجه به برگزاری کنکور (آزمون) سراسری روز ۷ اردیبهشت، تصریح کرد: لازم است در کنار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت کشور و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز برای برگزاری بهتر کنکور (آزمون) سراسری، برنامه‌ریزی و مراقبت کنند تا این رقابت علمی به خوبی برگزار شود.

دیگر خبرها

  • ضرورت تقسیم کار برای تحقق شعار سال
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • ضرورت تأمین بودجه هوشمندسازی ماموریت های پلیس
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟
  • تفکیک از مبدا زباله سبب کاهش جمعیت سگ‌های ولگرد می‌شود
  • کاهش مصرف پلاستیک به سلامت مردم و حفظ محیط زیست کمک می‌کند
  • جزییات حمله مسلحانه به منزل جنگل‌بانان آملی
  • بارش‌های جنوب کشور در تابستان هم ادامه خواهد داشت
  • لزوم ارائه خدمت به زوج های نابارور برای جلوگیری از بحران سالمندی
  • سایت پسماند سراوان، درد بی درمان گیلان/ از جمع آوری سطل‌های زباله تا بحران زباله در آینده نزدیک + فیلم