Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه طبق برنامه ششم توسعه باید تا سال ۱۴۰۰، ۲۰ درصد از انتشار کربن را کم کنیم، گفت: دولت در قالب توافقنامه پاریس کاهش چهار درصدی انتشار گازهای گلخانه‌ای را مطرح کرد و من دلیل این همه تهدید و سر و صدا را علیه این توافقنامه نمی‌فهمم.

به گزارش ایسنا عیسی کلانتری با اشاره به اینکه به اندازه تولیدات صنعتی انرژی هدر می‌دهیم، گفت: دستور صریح مقام معظم رهبری، کاهش شدت انرژی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جالب اینکه دولت در توافقنامه تغییرات اقلیمی پاریس تعهد داده که تا سال ۲۰۳۰ نسبت به سال ۲۰۱۵، چهار درصد از انتشار گازهای گلخانه‌ای را کاهش دهیم و اگر تحریم‌ها برداشته شود این رقم به ۱۲ درصد برسد.

وی ادامه داد: توجه داشته باشیم که اگر برنامه ششم توسعه عملیاتی شود باید تا پایان برنامه یعنی سال ۱۴۰۰ حدود ۲۰ درصد از تولید کربن را کاهش دهیم. سوال این است که چرا تعهد دولت در قالب توافقنامه پاریس این همه سر و صدا راه انداخته است؟

کلانتری در ادامه گفت: تا سال ۱۴۰۹ بر اساس دستورات مقام معظم رهبری باید ۷۳۲ میلیون تن تولید کربن کمتر شود و دولت با توافقنامه پاریس متعهد شده که تنها ۷۲ میلیون تن از تولید کربن تا سال ۲۰۳۰ کمتر کند. باز هم این سوال شکل می‌گیرد که این همه تهدید و سر و صدا برای توافقنامه پاریس چیست؟

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: اگر فلرها را کنترل کنیم می‌توانیم تا ۵.۵ درصد تولید کربن را کاهش دهیمهمچنین درآمد ارزی برای کشور داشته باشیم. رفتارها و عملکردهای ما در حوزه محیط زیست نشان می‌دهد که اگرچه بسیار در مورد حفظ محیط زیست حرف می‌زنیم اما در عمل برای آن ارزشی قائل نیستیم.

کلانتری در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به وضعیت نامساعد تالاب‌های کشور گفت: حدود ۱۵ درصد متوسط بارش کشور کم شده است اما چون در جهت توسعه پایدار حرکت نکرده‌ایم تالاب‌های کشور رو به خشکی رفته و شاخص‌های زیست‌محیطی قربانی توسعه شده است.

وی ادامه داد: افتخار ما این است که صنعت فولادی داریم که حدود ۴۰ میلیون تن ظرفیت دارد اما همین صنعت هیچ کاری برای حفظ شاخص‌های محیط زیستی نکرده است بنابراین حقوق نسل‌های آینده قربانی زیاده‌خواهی‌های ما شده است. برای اینکه یک صرفه جویی جزئی نکنیم خسارت کلی به محیط زیست کشور وارد می‌کنیم.

کلانتری با تاکید بر تاثیر افزایش جمعیت در از بین رفتن محیط زیست ایران گفت: ۴۰ سال پیش جمعیت ایران ۳۳ میلیون نفر بود اما در حال حاضر جمعیت به ۸۳ میلیون نفر رسیده است. به‌طور قطع محیط زیست قربانی افزایش جمعیت شده است.

وی در پایان اظهارکرد: در حال حاضر کارخانه‌ای داریم که از سال ۱۳۴۵ به عنوان یک صنعت آلوده کننده فعال است. یعنی ۵۰ سال است که همچنان باعث انتشار آلودگی و سبب باران اسیدی می‌شود اما وقتی سازمان محیط زیست سراغ این صنعت می‌رود می‌گویند شما مخالف توسعه هستید همچنین ادعا می‌کنند که این کارخانه یک صنعت ۱.۵ میلیارد دلاری است و تعداد زیادی افراد در آن مشغول به کار هستند. سوال اصلی این است: آیا باید این روند را قبول کنیم؟

انتهای پیام

خبرنگار: زینب رحیمی / دبیر خبر: عاطفه کربلایی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تالاب توافق نامه پاریس سازمان حفاظت محیط زیست عیسی کلانتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۱۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نخستین مرکز درمان و بازپروری حیات وحش در تنگ صیاد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال وبختیاری، سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست کشور گفت: برای تعمیر و بازسازی این مجموعه ۷ میلیارد ریال و برای تجهیز نیز حدود ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
سلاجقه افزود: قرار است حیوانات وحشی پس از تیمار و درمان مجدد به طبیعت بازگردند.
وی گفت: وجود زیست بوم ویژه، تنوع گیاهی، دره‌های عمیق و جنگل‌های وسیع در چهارمحال و بختیاری شرایط مطلوبی برای زیست گونه‌های جانوری و دیگر جانداران در محدوده تحت حفاظت محیط زیست فراهم کرده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • خطر نابودی گیاهان دارویی و خوراکی با برداشت بی رویه
  • مبارزه با جوندگان شهری با راهکار‌های جدید شهرداری مشهد
  • معاون رئیس‌جمهور پاسگاه محیط‌‍‌بانی مهدیشهر را بهره‌برداری کرد
  • انتقاد استاندار گلستان از صدور مجوز برای تاسیس یا توسعه کارخانه ید
  • انتقاد استاندار گلستان از صدور مجوز برای تاسیس یا توسعه کارخانه ید در گلستان
  • افتتاح نخستین مرکز درمان و بازپروری حیات وحش در تنگ صیاد
  • ورود دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به تحقق اقتصاد چرخشی با مشارکت دو صنعت بزرگ کشور
  • ۲۰ درصد پسماندهای خانگی پلاستیک‌ است
  • انتقاد رئیس سازمان بازرسی از خام‌فروشی در صنعت نفت
  • اعطای دبیرخانه دائمی دانش سنتی محیط زیست کشور به چهارمحال و بختیاری