Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدانور حسینی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مبلغ جهت خرید 45 دستگاه تراکتور و 70 دستگاه انواع ادوات در این شهرستان به منظور تجهیز حمل و نقل بخش کشاورزی این شهرستان هزینه شده است.
وی افزود: از محل اعتبارات خط 6 مکانیزاسیون، 34 میلیارد و 850 میلیون ریال جهت خرید 40 دستگاه تراکتور و 36 دستگاه ادوات و از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی نیز چهار میلیارد و 560 میلیون ریال جهت خرید پنج دستگاه تراکتور و چهار دستگاه ادوات جذب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسینی با اشاره به ضرورت نوسازی ناوگان مکانیزاسیون این شهرستان اظهار داشت: امسال همچنین 30 دستگاه ادوات کشت مستقیم که شامل خاکورز پنج شاخه و هفت شاخه، کشت مستقیم آبی، کشت مستقیم دیم و دستگاه چغندرکار بدون کودکار و یک میلیارد و300 میلیون ریال نوار تیپ از محل اعتبارات طرح احیای دریاچه ارومیه خریداری و به متقاضیان تحویل داده شده است.
مدیر جهاد کشاورزی اشنویه با بیان اینکه ضریب مکانیزاسیون در این شهرستان 2.87 اسب بخار است، گفت: استفاده از این ادوات و دستگاه ها نقش مهمی در توسعه بخش مکانیزاسیون، صرفه جویی در مصرف سوخت، کاهش مصرف سموم و کودها، جلوگیری از ریزش در برداشت محصولات و در نتیجه کاهش هزینه تولید و افزایش بهره وری دارد.
حسینی گفت: جهت توسعه و تقویت ناوگان مکانیزاسیون این شهرستان همچنین تسهیلات یارانه دار50 درصد در اختیار متقاضیان قرار می گیرد و تسهیلات اعطایی جهت خرید نوار تیپ نیز 100 درصد یارانه دار است.
به گزارش ایرنا مکانیزاسیون به مفهوم کاربرد ماشین در فرآیند تولید محصولات کشاورزی در جهت کاهش هزینه تولید، انجام به موقع عملیات کشاورزی، کاهش هزینه ­های کارگری، مدیریت مصرف نهاده­ ها است که در نهایت منجربه ارتقاء بهره وری و افزایش کمی و کیفی تولید می­ شود.
اشنویه دارای 34 هزار هکتار زمین زراعی است که از این مقدار23 هزار هکتار آن زیرکشت محصولات زراعی است.
9870/6185/7129
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها بخش کشاورزی جهاد کشاورزی حمل و نقل صندوق توسعه ملی کشاورزی جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۱۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص 350 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه طرحهای آبیاری در شهرستان مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکزمهاباد؛ رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی در سفر به مهاباد و بررسی مسائل و مشکلات طرحهای آبیاری تحت فشار روستاهای این شهرستان گفت: در سال گذشته حدود 35 میلیارد تومان اعتباریعنی 50 درصد از کل اعتبارات حوزه دریاچه ارومیه برای شهرستان مهاباد در نظر گرفته شد که امیدواریم این اعتبارات به دست مان برسد، در غیر اینصورت باید تلاش شود تا این منابع را از محل دیگر تأمین کنیم.

خسرو شهبازی، با بیان اینکه 60 هزار هکتار از زمینهای کشاورزی  استان تا پایان امسال زیر پوشش شبکه‌های آبیاری تحت فشار قرار می گیرد، افزود: حدود 50 درصد از اراضی کشاورزی استان  در حوزه دریاچه ارومیه قرار دارد اما بخش دیگر از اراضی که جزو حوزه دریاچه ارومیه نیستند مربوط به حوزه شمال استان( حوزه رودخانه ارس ) و جنوب استان( حوزه شهرستان پیرانشهر) است که از محل صندوق توسعه ملی به دستور مقام معظم رهبری یکهزار و 500 میلیارد تومان مصوب شده و قرار است 160 هزار هکتار از اراضی کشاورزی شمال و جنوب استان با این اعتبار به سامانه آبیاری تحت فشار وصل شود که نقش مهمی در توسعه کشاورزی استان خواهد داشت.

فرماندار ویژه شهرستان مهاباد هم در این نشست گفت: مقرر شد در راستای حل مشکلات طرحهای آبیاری این روستاها، پمپ های قدیمی جایگزین پمپ های کنونی و هزینه تعمیر این پمپ ها در کمیته برنامه ریزی شهرستان مطرح شود و در این کمیته هزینه تعمیر این پمپ ها تأمین شود

حسن عباسی افزود: همچنین مقرر شد تا جهاد کشاورزی نسبت به  معرفی بهره بردار به آب منطقه ای به منظور بهره برداری از طرحهای آبیاری تحت فشار روستاهای دریاس و توت آغاج اقدام نماید.

وی افزود: در این نشست جهادکشاورزی استان ادامه تکمیل پروژه آبیاری روستای دوستعلی را بعهده گرفت.

طرح شبکه آبیاری تحت فشار مهاباد در سطح ۵۸۵ هکتار  از زمینهای کشاورزی و باغی این شهرستان نهم شهریور سال 1401 به بهره برداری رسید که یکی از اهداف این طرح کاهش 40 درصدی مصرف سالانه آب در بخش کشاورزی بود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۴ میلیارد تومان تسهیلات بنیاد برکت در اشنویه
  • کشف و ضبط سه دستگاه فلزیاب در کبودارهنگ و اسدآباد
  • اختصاص 350 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه طرحهای آبیاری در شهرستان مهاباد
  • پرداخت تسهیلات کم بهره، راهکار توسعه مکانیزاسیون در بخش کشاورزی
  • اشتغال بیش از ۴ هزار نفر در معادن شهرستان بردسکن
  • پنبه‌کاران تربت‌حیدریه ۱۰ تن بذر یارانه‌ای دریافت کردند
  • نرخ فعلی خرید گندم مورد رضایت کشاورزان نیست
  • نرخ فعلی خرید تضمینی گندم با میزان تورم هم‌خوانی ندارد
  • افزایش ۱۰ برابری تولید و اشتغال با توسعه کشت گلخانه‌ای
  • نوسازی ناوگان مکانیزاسیون راه‌حلی مناسب برای تحقق خودکفایی محصولات استراتژیک