Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم : صبح امروز با حضور جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت، فدایی استاندار کرمان و زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی کارخانه ۲.۵ میلیون تنی گندله‌سازی شرکت بوتیای ایرانیان با سرمایه‌گذاری ۷۰۰ میلیلارد تومان افتتاح شد.

با آغاز به کار این واحد برای ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۳ هزار و ۵۰۰ نفر بصورت غیرمستقیم اشتغالزایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون رئیس جمهور در دومین روز از سفر خود به استان کرمان کارخانه گندله‌سازی ایرانیان میدکو، بهره‌برداری از مجتمع فولادسازی سیرجان ایرانیان و گندله‌سازی سیرجان را به طور همزمان در شهرستان بردسیر افتتاح کرد.

در این آئین رحمانی وزیر صنعت معدن و تجارت، فدایی استاندارکرمان، زاهدی نماینده مردم کرمان و راور و حسن‌پور نماینده سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی و مقامات ارشد کشوری و استانی و شهرستانی هم حضور داشتند.

به گزارش تسنیم، کارخانه فولادسازی بردسیر با ظرفیت تولید یک میلیون تن و با هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری احداث شده و با بهره‌برداری از این پروژه زمینه اشتغال ۶۰۰ نفر به طور مستقیم فراهم شده است.

پروژه گندله‌سازی سیرجان به ظرفیت سالانه ۲.۵ میلیون تن و سرمایه گذاری ۸۰۰ میلیارد تومان به صورت ویدئو کنفرانس با حضور جهانگیری افتتاح شد.

کارخانه گندله سازی سیرجان از آبان ۹۲ ساخت آن آغاز و در فروردین ۹۶ تمام شده است و این کارخانه برای ۳۰۰ نفر به‌صورت مستقیم و سه هزار ۵۰۰ نفر غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

ظرفیت تولید سالانه دو طرح گندله‌سازی ۵ میلیون تن و ظرفیت تولید مجتمع فولادسازی سیرجان ایرانیان یک میلیون تن در سال است.

افتتاح فاز دوم تصفیه خانه فاضلاب کرمان با اعتبار ۴۹۸ میلیارد ریال و حضور در مجمع ملی جوانان کشور بخش دیگری از برنامه‌های اسحاق جهانگیری در شهر کرمان است.

منبع: فردا

کلیدواژه: جهانگیری افتتاح کارخانه کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۱۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بهینه‌سازی و کاهش هزینه‌های مصرف انرژی و حمایت از تولیدکنندگان و سازندگان داخلی را از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ دانست.

به گزارش شانا، مرتضی شاهمیرزایی دیروز (سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت‌) در سفر به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در جمع مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مستقر در این منطقه بیان کرد: بسیار خرسندم که امروز شاهد شرایط مطلوب واحدهای تولیدی در هاب ماهشهر هستم. مجتمع‌های این منطقه، پارسال با تکیه بر توان داخل موفق شدند بالاترین مقدار بهره‌وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می‌دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

وی یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ را کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی برشمرد و یادآور شد: ضروری است که شرکت‌های پتروشیمی، با بهینه‌سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع بین‌نسلی نقش‌آفرین باشند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای خودکفایی کامل صنعت پتروشیمی افزود: شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند و به‌هیچ‌وجه نباید کالا یا محصول مشابه خارجی وارد شود.

شاهمیرزایی مهم‌ترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال ۱۴۰۳ را رشد ظرفیت‌ها و جهش تولید دانست و گفت: سبد محصولات پتروشیمی باید با برنامه‌ای منسجم‌تر و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متنوع شود.

وی ادامه داد: شرکت‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی باید قوانین، دستورعمل‌ها و همه رویه‌های موجود در منطقه را رعایت کنند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی افزود: توجه به مسئولیت‌ اجتماعی با توجه به شرایط موجود اهمیت ویژه‌ای دارد و پتروشیمی‌ها باید به تعهدهای خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی تأکید کرد: مجتمع‌های پتروشیمی‌ای که می‌خواهند از ۵درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند، باید ۴۰درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

شایان ذکر است که شاهمیرزایی در سفر یک‌روزه به قدیمی‌ترین قطب صنعت پتروشیمی کشور، ضمن بازدید از مجتمع‌های پتروشیمی آبادان، غدیر، فن‌آوران و اسکله‌های صادراتی پایانه‌ها و مخازن، دغدغه شرکت‌های پتروشیمی برای تحقق شعار سال را در نشست تخصصی بررسی کرد.

دیگر خبرها

  • سرپرست جدید اداره تبلیغات اسلامی سیرجان معرفی شد
  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • مجتمع کُک طبس با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • حد نگاری اراضی ملی سیرجان
  • مهارآتش‌سوزی درمجتمع مسکونی در کرمان
  • مهار آتش‌سوزی مهیب یک مجتمع مسکونی در کرمان