Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-25@02:16:06 GMT

امضای قرارداد افزایش تولید نفت

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۷۱۹۰۰

امضای قرارداد افزایش تولید نفت

قرارداد ۱۰­ طرح نگه داشت و افزایش تولید نفت به ارزش ۶.۲ میلیارد دلار امروز­ با حضور وزیر نفت ­امضا می‌شود به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، این قرارداد‌ها شامل­ طرح نگه داشت و افزایش تولید نفت با هدف حفظ و افزایش میزان تولید از میادین نفتی در دست بهره برداری کشور خواهد بود.

پیش بینی می‌شود میزان سرمایه گذاری در این طرح‌ها حدود یک میلیارد دلار باشد­­ که در طول سه سال اجرا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طرح‌ها مشتمل بر ۳۳ پروژه بوده که ۲۹ پروژه آن در بخش خشکی و ۴ پروژه آن در بخش فراساحل خواهد بود این پروژه‌ها با میانگین سرمایه گذاری حدود ۲۲۰ میلیون دلاری در محدوده جغرافیایی ۷ استان نفت خیز کشور شامل خوزستان، بوشهر، فارس، هرمزگان، کرمانشاه، ایلام و کهکیلویه و بویراحمد اجرا خواهد شد. ­

پیش بینی می‌شود با اجرای این طرح‌ها به طور میانگین بالغ بر ۲۸۰ هزار بشکه نفت خام در روز به ظرفیت تولید نفت خام کشور اضافه شود که درآمد روزانه ۱۴ میلیون دلاری را در پیش خواهد داشت. این طرح‌ها شامل نصب و تاسیسات سطح الارضی، اجرای خطوط نفت و گاز، ​عملیات حفاری، ​تعمیر و تکمیل چاه‌ها و نصب و ارتقاء سرچاهی است.

گفتنی است؛ ­ به منظور استفاده حداکثری از توان داخلی براساس یکی از بند‌های این تفاهم نامه، ​ پیمانکاران مکلف شده اند همه ­کالا‌های پرمصرف این طرح که امکان ساخت داخل آن‌ها وجود دارد از بازار داخلی تامین شود.

همچنین پیمانکاران این طرح از واردات ۸۴ نوع کالا و تجهیزاتی که دارای تولید مشابه داخلی هستند منع شده اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: افزایش میزان تولید نفت تولید نفت قرارداد قرارداد نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۱۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا گاز ایران به پاکستان نرسید؟

به گزارش خبرنگار مهر قرارداد خط لوله گاز ایران و پاکستان یا همان خط لوله صلح در سال ۲۰۰۹ منعقد شد قراردادی ۲۵ ساله برای برای ساخت خط لوله‌ای که از مرز ایران تا نواب شاه به فاصله ۷۸۱ کیلومتر می‌رود، مورد مذاکره قرار گرفت. این خط لوله قرار بود ۶۶۵ کیلومتر از استان بلوچستان پاکستان و ۱۱۵ کیلومتر از استان سند عبور کند. این خط لوله بیش از ۱۱۰۰ کیلومتر در ایران از میدان گازی پارس تا منطقه مرزی پاکستان در بلوچستان کشیده شده است.

از زمان شروع این پروژه، مشکلات متعددی وجود داشته است که تکمیل آن را به تعویق انداخته است. پاکستان به شدت به این پروژه گاز طبیعی نیاز دارد چرا که با کمبود انرژی مواجه است.

سال گذشته به دنبال عدم پیشرفت این پروژه ۲۵ ساله تهران به اسلام آباد هشدار داد که اگر بخشی از پروژه خود را تا مارس ۲۰۲۴ به پایان نرساند، موضوع را برای ثبت شکایت و گرفتن خسارت به یک دادگاه بین المللی خواهد برد. ایران اعلام کرده که به دلیل عدم تمایل اسلام‌آباد در تکمیل بخشی از این پروژه که در خاک پاکستان قرار دارد، ۱۸ میلیارد دلار ضرر کرده است.

پس از اینکه ایران اعلام کرد ممکن است این پرونده را به دیوان بین‌المللی داوری ببرد، پاکستان به سرعت برای کاهش احتمال ضرر و زیان خود وارد عمل شد و تصمیماتی گرفت که قبلاً از آن اجتناب کرده بود.

اکنون با سفر رئیس جمهور به اسلام آباد جواد اوجی وزیر نفت از اشتیاق پاکستانی‌ها به تزریق گاز به خط لوله آی‌پی خبر داد و گفت: پاکستان برای تسریع در این کار در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف است.

به گفته وزیر نفت با اقدام‌هایی که انجام خواهد شد، امیدواریم طبق قرارداد بین‌المللی که بین ایران و پاکستان امضا شده است، در دوران فعالیت دولت سیزدهم شاهد صادرات گاز به پاکستان باشیم.

بر اساس این گزارش باید منظر ماند و دید که آیا پاکستانی‌ها می‌توانند برای جلوگیری از پرداخت جریمه هنگفت پیشگیری کند و حتی انرژی مورد نیاز خود را از این طریق تأمین کند یا باید در انتظار بد عهدی جدید و پیشرفتی محدود برای ممانعت از جریمه ۱۸ میلیارد دلاری از سوی این کشور باشیم.

کد خبر 6086281 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • لزوم تعریف پروژه‌های هوشمندسازی مبتنی بر ظرفیت کردستان
  • افزایش تولید فولاد خام ایران
  • تصاویری از مراسم امضای قرارداد واگذاری استقلال و پرسپولیس | تعیین تکلیف ۵ درصد از سهام باقیمانده
  • دستگاه بلوک زنی
  • امضای قرارداد فشار افزایی با ابهامات باقی مانده
  • تأسیس شرکت پروژه راهکاری برای تحقق جهش تولید
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی‌ها در حوزه شمال کشور
  • چرا گاز ایران به پاکستان نرسید؟
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی ها در حوزه شمال کشور​
  • امضای یادداشت تفاهم چهارجانبه بین عراق، ترکیه، قطر و امارات