Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سال‌های اخیر در شنزار‌های بستان، فکه و چذابه استانِ خوزستان از مالچ پاشی برای مقابله با ریزگرد‌ها استفاده می‌شود.   مالچ یکی از مشتقات نفت است که به هیچ موجود زنده‌ای رحم نمی‌کند. حشرات، خزندگان و پستانداران کوچک اولین قربانیان مالچ‌پاشی هستند و جانوران بزرگتر مثل آهو هم محل را برای همیشه ترک می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  معمولا گیاهان بومی هم به دلیل مالچ نفتی که روی برگ‌هایشان قرار می‌گیرد و هم تغییر کاربری که همراه با کشت کهور پاکستانی انجام می‌شود به تدریج از بین می‌روند. گز شاهی، اسکنبیل و گونه‌های گیاهی دیگر که خواستگاه کویری دارند از قربانیان این تغییر گسترده کاربری و مالچ پاشی هاست.   عکاس: فاطمه رحیماویان/فارس، علی معرف/ایرنا  

منبع: فرارو

کلیدواژه: مالچ پاشی ریزگرد خوزستان نابودی طبیعت تصاویر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۴۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی تغییر کاربری اراضی کشاورزی نیشابوربا رصد ماهواره‌ای

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر جهاد کشاورزی نیشابورگفت: گشت‌های یگان حفاظت و رصد‌های ماهواره‌ای همکاران در تمامی ایام به خصوص در ایام تعطیلات نوروز باعث شناسایی بیشترین تعداد تغییر کاربری و برخورد قانونی با آنها در خراسان رضوی شده است.

علی مبارکی افزود:نیشابور با شناسایی تغییر کاربری‌های غیرمجاز و صدور ۷۶ مورد اخطاریه به نسبت میزان تخلفات تغییر کاربری در کل استان بهترین عملکرد را داشته است.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: در راستای وظایف قانونی و اجرای قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی در خصوص توقف عملیات قانون تبصره یک ماده ۱۰ و قلع و قمع تبصره ۲ ماده ۱۰ و اجرای احکام قطعی قلع و قمع ماده ۳ بیشترین توقف عملیات را در استان داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه هرچند حجم فعالیت‌های این اداره بالا است، اما با تمامی قدرت نسبت به شناسایی و برخورد با سودجویان اقدام خواهیم کرد، از عموم مردم و فعالین بخش کشاورزی خواست که بدون هماهنگی و استعلام از این اداره اقدام به هیچ گونه فعالیتی در اراضی کشاورزی و باغی خود نکنند که بعداً متوجه ضرر و زیان نشوند.

 

دیگر خبرها

  • رونمایی از چهره جدید گذر ۳۰ تیر | این گذر تغییر کاربری می دهد
  • دام شیادان سایبری تحت عنوان فروش سوالات کنکور
  • مقابله با سوداگران زمین با همکاری مردم میسر می‌شود
  • آزادسازی ۱۰ هکتار از زمین های کشاورزی گرگان
  • جلوگیری از ۲۱۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی لرستان
  • شناسایی ۲۴۸ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی اردبیل
  • بررسی ۴۳ پرونده تغییر کاربری اراضی در مازندران
  • علی سلاجقه: مالچ‌پاشی نفتی را برای همیشه از دستور کار خارج کرده‌ایم
  • مالچ‌پاشی نفتی را از دستور کار خارج کرده‌ایم
  • شناسایی تغییر کاربری اراضی کشاورزی نیشابوربا رصد ماهواره‌ای