Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه باید افق بزرگتری را برای کشور ترسیم کنیم اظهار کرد: باید به جایگاهی در شان ملت ایران در دنیا دست پیدا کنیم.


به گزارش شریان نیوز،  اسحاق جهانگیری در آئین افتتاح کارخانه فولادسازی بردسیر با بیان این که جشن‌های انقلاب از حساسیت ویژه ای برخوردار هستند، گفت: تاکنون آمریکا در دشمنی با ایران از هیچ اقدامی کوتاه نیامده و سدهای زیادی بر سر راه انقلاب اسلامی برای نرسیدن به اهداف خود ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که برجام نشان داد که مسئله هسته‌ای  جمهوری اسلامی ایران تنها یک بهانه برای آمریکایی ها برای فشار آوردن به جمهوری اسلامی بود اظهار کرد: دیدیم برخی از سیاسیون آمریکایی اعلام کردند که نمی گذاریم جمهوری اسلامی جشن 40 سالگی خود را بگیرد و کارهای مهمی هم در این زمینه انجام دادند اما به کوری چشم دشمنان، جشن 40 سالگی انقلاب اسلامی را با شکوه تر از گذشته برگزار خواهیم کرد.

جهانگیری با اشاره به اینکه آمریکایی ها اعلام کردند که جنگ اقتصادی علیه نظام و ملت ایران با هدف فروپاشی جمهوری اسلامی را آغاز کردند، ادامه داد: آمریکایی ها اگر یک مقدار تدبیر داشته باشند و مراسم‌هایی مانند افتتاح های امروز ما را نگاه کنند، می فهمند نه تنها موفق نبوده اند، بلکه ایران را در مسیر پیشرفت و توسعه هرچه بیشتر نیز قرار داده اند.

وی با اشاره به اینکه آمریکایی ها از سال 90 و91 تحریم های عظیمی علیه جمهوری اسلامی آغاز کردند و بعد از تعلیق برجام، دوباره تحریم های اقتصادی  را علیه ایران آغاز و شرکت‌های متعدد ایرانی را در لیست تحریم های خود قرار دادند گفت: امروز شاهد هستیم در سیستم خزانه داری آمریکا 400 نفر برروی مدیریت تحریم های جمهوری اسلامی ایران مشغول به فعالیت هستند و در سراسر دنیا نیز دفتری به عنوان مدیریت تحریم های ایران راه اندازی کردند.

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه منکر شرایط سخت کنونی جامعه نیستیم، اما می توانیم با برنامه ریزی و مدیریت این شرایط سخت را پشت سر بگذاریم اظهار کرد: معتقدیم می توانیم با انسجام به گونه ای عمل کنیم که آمریکایی ها به هدف خود نرسند.

وی از برگزاری با شکوه مراسم‌های 22 بهمن سخن به میان آورد و بیان کرد: یکی از وظایف مهم در شرایط کنونی این است که افق روشنی برای نسل جوان و آینده خود بگشاییم و امروز مهمترین رسالتی که بر دوش قوای سه گانه و نخبگان سیاسی ، اقتصادی، دانشگاهی و ...  است، موضوع تقویت و ترسیم امید در جامعه خواهد بود.

جهانگیری از برنامه های دقیق جمهوری اسلامی در این راستا خبر داد و اظهار کرد: ما امروز بر مشکلات کشور اطلاع و اشراف کامل داریم و می دانیم مردم با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنند، اما برای رفع این مشکلات نیز برنامه های متعددی داریم تا مردم از این گرفتاری ‌های معیشتی بیرون بیایند.

معاون اول رییس جمهور ادامه داد: یکی از کارهای مهم در شرایط کنونی؛ جریان توسعه کشور است. توسعه کشور زمینه های مختلف دارد که در وزارت خانه های ذیربط این موضوعات مطرح و اولویت ها و برنامه های هر وزارتخانه مشخص شده تا وضعیت های طبیعی و غیر طبیعی و کانون های توسعه ای هر نقطه پیش بینی و در راستای اجرایی شدن آنها گام برداریم.

وی با تشریح ظرفیت ها و پتانسیل های جمهوری اسلامی اظهار کرد: ایران بزرگترین ذخایر نفت و گاز دنیا و منطقه را در اختیار دارد، ایران سنگ آهن دارد و از همه مهمتر نیروهای انسانی متخصصی دارد که  می‌توانند این زنجیره فولادی را بدون اتکا به خارجی‌ها تکمیل کنند.

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر ذخیره نیروی انسانی فنی که در سطح کشور داریم  اظهار کرد: برای ساخت تجهیزات کارخانه در خیلی از رشته های صنعتی از جمله صنعت فولاد، معدن و ... علاوه بر ظرفیت های خدادادی، از ظرفیت نیروی انسانی بسیار خوبی در سطح کشور برخوردار هستیم که می توانیم با برنامه ریزی مناسب و درست در جهت توسعه و پیشرفت کشور گام برداریم.

جهانگیری به عدم اقتصادی بودن تولید برخی از تجهیزات در کشور اشاره و بیان کرد: امروز توانمندی ایران در حدی است که متخصصین ما در بسیاری از رشته های صنعتی از ابتدا تا انتهای اجرای کار مدیریت می کنند و باید این بخش ها را به کانون های توسعه تبدیل کنیم.

این مقام مسئول با اشاره به رتبه دوم کشور در تولید فولاد آهن اسفنجی در دنیا تصریح کرد: امروز در حوزه نیروگاه سازی جمهوری اسلامی به خودکفایی کامل دست یافته و به معدود کشورهای نیروگاه ساز در دنیا تبدیل شده که همه این موارد  تنها بخشی از دستاوردهای جمهوری اسلامی است و نشان دهنده توانمندی مهندسی کشور است.

وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اینکه آمریکایی ها در روزی جنگ اقتصادی را آغاز کرده اند که تنها در همین روز کارخانجات کشور  3 هزار میلیون تن فولاد را تولید می کنند، گفت: چنین کشوری قابل تحریم نیست و ما نیز اجاز نخواهیم داد کسی ملت ایران را تحقیر کند. ما می توانیم با روح خودباوری توسعه کشور را رقم بزنیم، اما باید خودمان هم مراقب رفتارهای خودمان باشیم. ممکن است چند رانت خوار خود را وارد سیستم دولتی یا بخش خصوصی کنند؛ اما ما وظیفه داریم که چنین افرادی را شناسایی و از سیستم حذف کنیم و از زمانی که مدیری از وجود چنین فردی در سیستم خود اطلاع پیدا کرد و اقدام برای حذف آن نکند، پنداشت ما این است که این مدیر با آن رانت‌خوار همدست است، پس باید به گونه ای رفتار کنیم که دامن جمهوری اسلامی را از فساد پاک کنیم.

منبع: ایسنا

دسته بندیسیاسی

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۵۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری روابط تجاری ایران و پاکستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای رئیسی، امروز دوشنبه، پیش از عزیمت به پاکستان و سریلانکا، با بیان اینکه این سفر به دعوت رؤسای جمهور دو کشور دوست انجام می‌شود، تصریح کرد: کشور پاکستان از جمله کشور‌های مهم جنوب آسیا و دارای روابط دیرینه تاریخی و تمدنی با ایران است که همواره روابط سیاسی و اقتصادی و نیز همکاری‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای مورد توجه دو کشور بوده است.

رئیس جمهور با توجه به نگاه مشترک جمهوری اسلامی ایران و پاکستان در زمینه حقوق بشر، دفاع از مردم مظلوم فلسطین و مبارزه با تروریسم، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در جهت سیاست همسایگی و توسعه روابط با کشور‌های اسلامی و همسو، علاقه‌مند به ارتقای روابط با کشور پاکستان است و در این سفر، موضوعات مختلفی از جمله اقتصادی و تجاری، انرژی و مسائل مرزی با دولت پاکستان، مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت.   آقای رئیسی با بیان اینکه سطح روابط اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان به میزان سطح روابط سیاسی نیست، از هدف‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری مبادلات تجاری و اقتصادی با توجه به ظرفیت‌های قابل توجه دو کشور در این زمینه خبر داد و گفت: مردم پاکستان، مردمی مؤمن، متدین و علاقه‌مند به ارزش‌های انقلاب اسلامی، به‌ویژه به امام خمینی رحمه الله علیه و رهبری معظم انقلاب اسلامی هستند و محبت و ارادت خود به ایران اسلامی را بار‌ها به اثبات رسانده‌اند؛ ما امنیت این کشور را امنیت خود می‌دانیم و معتقدیم تثبیت و ارتقای امنیت نقاط مرزی به نفع دو ملت خواهد بود.   رئیس جمهوری اسلامی ایران، همچنین توسعه روابط اقتصادی و تجاری با سریلانکا را از جمله اهداف سفر خود به این کشور عنوان کرد و با توجه به رشد قابل توجه همکاری‌های دو کشور در حوزه فنی و مهندسی، ابراز امیدواری کرد که این سفر، نقطه عطفی در ارتقای سطح روابط میان ایران و سریلانکا باشد.

دیگر خبرها

  • دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود
  • اسحاق جهانگیری: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران بود | سال ۱۳۹۵ استثنا بود
  • طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • روزنامه جمهوری اسلامی : در کشوری که یک فساد بزرگ را "فساد نمایی" می نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • روسای جمهور ایران و پاکستان دیدار کردند
  • اظهارات جنجالی علیرضابیگی درباره فساد چای دبش، خودروهای شاسی بلند، اعتراضات سال 1401 و ...
  • پروژه خط لوله گاز ایران و پاکستان باید حل شود
  • هدف‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری روابط تجاری ایران و پاکستان
  • اسحاق جهانگیری : صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد
  • اسحاق جهانگیری: صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد /می خواستیم وزیر زن بگذاریم، نگذاشتند /باید مسیرها را باز کنیم