Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اردوگاه‌های کشور وزارت آموزش و پرورش گفت: هدف از بازدید و سرکشی از این اردوگاه‌ها دیدن مشکلات از نزدیک و انعکاس به وزارت خانه است تا بتوانیم گره‌های موجود را باز کنیم.

به گزارش ایسنا، یگانه عزیزی سه شنبه ۲ بهمن ماه در بازدید از اردوگاه فجر ملایر، با بیان اینکه برای ۸۰ درصد اردوگاه‌های دانش آموزی کشوری طرح جامع تدوین شده است، افزود: اردوگاه‌های دانش آموزی از مهمترین اماکن و فضاهای پرورشی در سطح وزارت آموزش و پرورش هستند که قابلیت فعالیت‌های مهارتی و اجتماعی را برای دانش آموزان دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارکرد: اردوگاه‌ها نقش مهمی در مهارت آموزی، تربیت اجتماعی، جامعه پذیری و ارتباط بین فردی برعهده دارند و سلامت روان دانش آموزان را در مهارت‌های فردی ضمانت می‌کنند.

عزیزی با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی و پیش‌بینی‌های لازم، گفت: رشد مسئولیت پذیری دانش آموزان با حضور در اردو و انجام فعالیت‌های اردویی و تربیت غیرمستقیم دانش آموزان محقق می‌شود و این مسئولیت مهم، نیازمند توانمندسازی مدیران اردوگاه‌های کشور است.

در ادامه مدیر آموزش و پرورش ملایر گفت: اردوگاه فجر ملایر بیش از ۲۱ هزار مترمربع فضا در اختیار دارد که اگر بودجه کافی در اختیار باشد خدمات بهتری را می‌توانیم به دانش آموزان و فرهنگیان ارائه کنیم.

هادی سلگی افزود: از اوایل پیروزی انقلاب اردوگاه فجر خدمات خوبی را در طول سال به دانش آموزان و فرهنگیان شهرستان ارائه کرده است و زیرساخت‌های خوبی دارد و ظرفیتی فرهنگی قابل توجهی برای شهرستان ملایر محسوب می شود به گونه‌ای که می‌توانیم اردوهای کشوری را در این مکان برگزار کنیم.

گفتنی است؛ این گروه بازدیده کننده از سینما فرهنگیان ملایر، کانون امام خمینی (ره) و کانون شهید مدرس بازدید کردند و از نزدیک با مسائل و مشکلات این واحدهای آموزشی آشنا شدند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اردوگاه دانش آموزی منطقه همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۵۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین طرح جامع فرودگاه پارس آباد

تین نیوز

مدیرکل فرودگاههای استان از تدوین طرح جامع فرودگاه پارس آباد خبر داد و گفت: در این طرح پروازهای باری برای صادرات و واردات کشور منظور شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، محمد قصابی اعلام کرد: برقراری پروازهای باری در فرودگاه پارس آباد نیازمند همکاری شرکت های هواپیمایی و بخش خصوصی است و برای صادرات و واردات محصولات کشاورزی و سایر می تواند خدمات پروازی ارایه دهد.

وی با اشاره به اینکه فرودگاه پارس آباد مغان مجهز به سیستم کمک ناوبری و روشنایی باند است و توانایی پذیرش پروازهای متعدد را دارد، افزود: امکان دایر شدن پروازهای بین المللی از این فرودگاه هست، اما نیازمند مصوبه دولت و همکاری شرکت های هواپیمایی کشور می باشد.

مدیرکل فرودگاه های اردبیل عنوان کرد: دو پرواز ایران ایر روزهای یکشنبه و چهارشنبه هر هفته با ظرفیت مجموع ۶۰ نفر در فرودگاه پارس آباد برقرار است.

قصابی همچنین گفت: پرواز شماره ۳۴۳۱ شرکت هواپیمایی ایران ایر امروز صبح در مسیر تهران به پارس آباد به علت مه آلود بودن فرودگاه پارس آباد نتوانست فرود بیاد و به فرودگاه مهرآباد تهران بازگشت، اما با مساعد شدن شرایط جوی پرواز فوق در فرودگاه پارس آباد بر زمین نشست.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • برگزاری المپیاد‌های علمی دانش آموزان در تبریز
  • آزمون مرحله دوم المپیاد‌های علمی دانش آموزان در تبریز
  • کرمان قهرمان مسابقات والیبال دانش آموزان استان کرمان شد
  • بیش از ۹۰ درصد کردستانی‌ها پایبند به حجاب هستند
  • سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است
  • تدوین طرح جامع فرودگاه پارس آباد
  • سرانه فضای ورزشی دانش آموزی ۳۳ درصد افزایش یافت
  • وضعیت مطلوب دلیجان در حوزه فنی و حرفه‌ای و کار و دانش
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند