Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا محمدعلی طالبی روز سه‌شنبه در مراسمی که به مناسبت افتتاح نخستین دفتر منطقه‌ای کمیسیون ملی یونسکو در ایران در محل شورای اسلامی شهر یزد برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های فراوان فرهنگی و اجتماعی استان افزود: ثبت 200 هکتار بافت تاریخی یزد نمونه بارزی این پتانسیل‌هاست.
وی اظهار داشت: از سرمایه اجتماعی و ظرفیت‌های استان به‌خوبی استفاده‌نشده است و به‌جای اتکای صنعت باید از میراث فرهنگی و گردشگری استفاده می‌کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طالبی در ادامه گفت: از زمانی که بافت تاریخی یزد به ثبت رسید اقدامات بسیار خوبی در استان برای معرفی آن انجام‌شده است.
استاندار یزد خاطرنشان کرد: ایجاد این‌گونه دفاتر و ثبت جهانی بافت تاریخی یزد به ایجاد الزاماتی که نیاز داریم کمک می‌کند تا بتوانیم در رویکرد جدید نسبت به توسعه استان از آن بهره‌برداری لازم را داشته باشیم.
غلامعلی سفید رئیس شورای اسلامی شهر یزد هم در این نشست مطالبی را در مورد چگونگی راه‌اندازی دفتر منطقه‌ای کمیسیون ملی یونسکو در ایران در این شهر ارائه کرد.
نخستین دفتر منطقه‌ای کمیسیون ملی یونسکو در ایران امروز با حضور دبیر کل این نهاد در ایران و معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری و جمعی از مسئولان در یزد افتتاح شد.
دفتر یادشده شده در مرکز خلاقیت و فناوری نوین شهری شهرداری یزد راه‌اندازی شد.
دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به سیاست تمرکززدایی این نهاد افزود: در این دفتر تمام اهداف کمیسیون دنبال می‌شود.
حجت‌الله ایوبی ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف، شناسایی شخصیت‌های برجسته ، فعالیت در عرصه‌های آموزشی ، فرهنگی و هنری را ازجمله وظایف این دفتر اعلام کرد.
وی ادامه داد: این نمایندگی درواقع وظایف کمیسیون ملی را در استان‌ها درزمینهٔ فعالیت‌های مرتبط با ثبت ، نظارت و پایش رصد می‌کند.
یزد با سه هزار و 600 واحد صنعتی و تولیدی چهارمین استان صنعتی ایران و با بیش از 2 میلیارد تن ذخیره معدنی دومین استانی معدنی کشور است.
2088/ 2047/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها رئیس شورای اسلامی شهر سرمایه صنعت فناوری یزد جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۶۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب دو طرح پژوهشی در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه

امتداد - در اولین جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه در سال ۱۴۰۳ که روز دوشنبه ۲۷ فروردین‌ماه با حضور دکتر محمد مهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه و اعضای این شورا در محل پژوهشکده بیمه برگزار گردید، دو طرح پژوهشی با موضوع وضعیت اقتصادی و حکمرانی صنعت بیمه ارائه و تصویب شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در این نشست طرحنامه‌های پیشنهادی دو طرح پژوهشی با عناوین «تأثیر متغیرهای کلان اقتصاد بر شاخص‌های کلان صنعت بیمه» و «تحلیل راهبردی فضای کسب و کار بیمه و تدوین نقشه راه حکمرانی صنعت بیمه» ارائه شد.

طرح پژوهشی «تأثیر متغیرهای کلان اقتصاد بر شاخص‌های کلان صنعت بیمه» به روش‌های آمار توصیفی، آمار استنباطی، مدل‌های اقتصادسنجی و طی ۸ ماه انجام خواهد شد و در آن « وضعیت اقتصادی صنعت بیمه، تاثیر متغیرهای اقتصادی کلان از جمله نقدینگی، تولید ناخالص داخلی، درآمد سرانه، تورم و غیره بر صنعت بیمه» مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

از خروجی‌های مورد انتظار این پژوهش می‌توان به تنظیم گزارش راهبردی و مدیریتی برای فعالان صنعت بیمه در خصوص تحلیل وضعیت اقتصادی صنعت بیمه، تحلیل شوک‌های اقتصادی و تاثیر آن بر صنعت بیمه، پیش‌بینی متغیرها و شاخص‌های اقتصادی صنعت بیمه مبتنی بر اطلاعات تایید و منتشر شده در سالنامه‌های آماری صنعت بیمه کشور و صورت‌های مالی اشاره کرد.

با تجزیه و تحلیل ارتباط متقابل صنعت بیمه با دیگر بخش‌های اقتصاد و ارائه پیش‌بینی‌های منطقی و علمی از آینده وضعیت بیمه در محیط اقتصاد کلان، اطلاعات فعالان صنعت بیمه، کاملتر شده و به تبع آن با اتخاذ راهبردها و راهکارهای عملیاتی کارا توسط نقشآفرینان صنعت، ارتقای نظام بیمهای کشور به عنوان یکی از ارکان مهم بازارهای مالی تضمین خواهد شد.

در این نشست همچنین طرح پژوهشی «تحلیل راهبردی فضای کسب و کار بیمه و تدوین نقشه راه حکمرانی صنعت بیمه» به روش تحلیل ماتریس SWOT (نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصت‌ها و تهدیدها)  و طی ۸ ماه انجام خواهد شد و در آن «چالش‌‌ها و راهکارهای احتمالی صنعت بیمه کشور، چالش‌های شرکت‌های بیمه از لحاظ در آمد و سوددهی، ضریب نفوذ بیمه و تأثیر شرایط تورمی بر توانگری» مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

از خروجی‌های مورد انتظار این پژوهش نیز می‌توان به استخراج چالش‌های اقتصادی، مالی، ریسک صنعت بیمه، شوک‌های اقتصادی و تحریم‌ها، استخراج راهکارهای مقابله با ریسک صنعت بیمه، تحریم و شوک‌های اقتصادی، ارائه راهبرد‌های حکمرانی مناسب جهت مقابله با ریسک صنعت بیمه و حل چالش‌های مالی و اقتصادی صنعت بیمه اشاره کرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت: با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می دهیم
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی
  • پوشاک، اشتغال زا‌ترین صنعت در کشور
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • رئیس شورای راهبردی بیست‌وچهارمین جشنواره ملی صنعت چاپ و نشر منصوب شد
  • سفر رئیس‌جمهور به پاکستان موانع توسعه روابط را از بین می‌برد
  • تصویب دو طرح پژوهشی در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • تحقق شعار سال در اولویت کاری شرکت ملی صنایع مس قرار دارد/ تلاش برای سرعت بخشیدن به طرح‌های توسعه‌ای
  • رصدخانه شبکه برق و انرژی تهران به هوش مصنوعی مجهز می‌شود
  • مدیریت‌ شهری از ظرفیت رسانه برای معرفی «پنجاه‌بدر» استفاده کند