Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-23@16:41:39 GMT

یک نفر از هر سه جوان کرمانی بیکار است

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۷۶۹۹۳

یک نفر از هر سه جوان کرمانی بیکار است

به گزارش ایرنا، محمدجواد فدائی روز سه شنبه در دومین مجمع ملی سازمان های مردم نهاد جوانان کشور افزود: 27 درصد جمعیت استان کرمان و 27 درصد از جمعیت کشور را جوانان تشکیل می دهند.
وی بیان کرد: 4.3 درصد جوانان کشور در استان کرمان حضور دارند که 38 درصد آنها بین 25 تا 29 ساله هستند.
فدائی ضمن اشاره به اینکه مجموع نرخ بیکاری در استان کرمان 11 درصد است اظهارداشت: در مجموع در استان کرمان 94 هزار و 345 جوان بیکار داریم که 80 درصد جمعیت جوانان این استان را تشکیل می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه 7.4 درصد جمعیت جوانان بیکار کشور در استان کرمان حضور دارند، گفت: حضور در اداره کشور و اثرگذاری در تصمیمات کشور از اصلی ترین خواسته های جوانان به شمار می رود.
وی با اشاره به اینکه اشتغال، ازدواج، اوقات فراغت و ایجاد نشاط در بین جوانان از مهمترین موضوعات مرتبط با جوانان به شمار می رود، گفت: توجه به حضور جوانان در تصمیم گیری های استان و در اداره امور استان مطالبه ای بحق است.
استاندار کرمان تصریح کرد: این توان در جوانان ما وجود دارد که در تصمیم گیری ها تاثیرگذار باشند و استفاده از این توانایی ها برای مدیران نیز بسیار مفید است.
فدائی خاطرنشان کرد: جوانان نیز باید توانمندی های خود را به نمایش بگذارند تا مدیران بتوانند از این ظرفیت ها به خوبی در مدیریت استان و کشور استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه در استان کرمان به خوبی می توانیم موضوع اشتغال جوانان را حل کنیم، گفت: باید با جوانان در تعریف اشتغال به نقطه مشترکی دست یابیم.
استاندار کرمان به ظرفیت های این استان در حوزه های معدنی و گردشگری اشاره و بیان کرد: در استان کرمان 700 اثر تاریخی ثبت ملی و هفت اثر ثبت شده جهانی وجود دارد که با استفاده از این پتانسیل ها می توان اشتغال بسیار زیادی در حوزه گردشگری ایجاد کرد.
فدائی فعال کردن واحدهای راکد و نیمه راکد، تامین مالی واحدهای کوچک، استفاده از موسسات مالی غیر دولتی برای اشتغال جوانان را مورد اشاره قرار داد و گفت: به خواسته ها و مسائل جوانان توجه داریم و از آنها انتظار داریم که برای اجرای برنامه های مرتبط با حوزه جوانان همکاری داشته باشند تا این برنامه ها به بهترین شکل اجرایی شود.
3029/7440
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها استان کرمان اشتغال اوقات فراغت تصمیم گیری های گردشگری جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۶۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوم‌گردی کلید تحقق اشتغال روستاها/جوانان کارآفرین حمایت مالی شوند

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها – سولماز پورنعمت؛ صنعت گردشگری و تبع آن بوم‌گردی صنعت سبزی است که می‌تواند مولد و اشتغالزا بوده و کمترین آسیب را به محیط زیست وارد کند.

با گسترش و حمایت‌های دولت از صنعت بوم گردی می‌توان روستاها را از فقر، مهاجرت و مشکلات اجتماعی و اقتصادی نجات داد و در صورت وجود درآمد پایدار قطعاً مهاجرت معکوس نیز اتفاق خواهد افتاد.

دولت با واگذاری زمین رایگان یا واحدهای بلااستفاده دولتی به جوانان، شرایطی را فراهم کند تا جوانان با ابتکار خود نسبت به ایجاد واحدهای گردشگری و بوم گردی اقدام کرده و کسب و کار جدیدی را راه اندازی کنند.

در سال‌های اخیر در چند منطقه از شهرستان نمین از جمله روستای «آرپاتپه»، روستای «نوشنق» و روستای توریستی «عنبران علیا» واحدهای بوم گردی ایجاد شده است.

بوم گردی روح جدید بر تن اقتصاد روستایی

برای اینکه در جریان کم و کیف صنعت بوم گردی در شهرستان نمین قرار بگیریم سراغ جوان دهه هشتادی رفتیم که در یکی از روستاهای نمین اقدام به ایجاد اقامتگاه بوم گردی کرده است.

این جوان اهل شهرستان نمین در گفت وگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه واحد بوم گردی را با توجه به علاقه‌ای که به این صنعت داشتم ایجاد کردم و جوانان از شروع کار واهمه نداشته باشند، اظهار کرد: منطقه جنگلی «فندوقلو» پتانسیل و ظرفیت ایجاد واحدهای بوم گردی را دارد.

محمد اصغری با بیان اینکه در سال ۹۸ شروع به کار کردم و بعد از ایجاد واحد بوم گردی رشته تحصیلی گردشگری را برای پیشرفت کارم انتخاب کردم، افزود: اول کار را با یک واحد شروع کردم و محوطه اقامتگاه چیزی برای ارائه به مهمان نداشت.

وی با اشاره به اینکه اکنون چهار واحد اقامتی آماده پذیرایی از مهمانان است، خاطرنشان کرد: در ادامه کار محوطه واحد بوم گردی روستای «آرپاتپه» را برای استراحت و استفاده مهمان‌ها تجهیز کردیم.

این جوان کارآفرین اهل نمین با بیان اینکه به مهمانان خدمات تور امن گردشگری در سطح شهرستان ارائه می‌دهیم، افزود: به کمک دیگر اعضای خانواده با غذاهای محلی از مهمانان پذیرایی می‌کنیم.

اصغری با بیان اینکه بوم گردی در منطقه ما توجیه اقتصادی خوبی دارد، ادامه داد: بعضی از سال‌ها از جمله دوران کرونا، درآمد اقامتگاه نسبت به هزینه پایین‌تر بود.

وی با تاکید بر اینکه اقامتگاه‌های بوم گردی باید برنامه ریزی پویا داشته و در راستای راه اندازی تورهای گردشگری و سفرهای امن برنامه‌ریزی شود، گفت: بنده در اقامتگاه بوم گردی به دنبال حفظ ساختارهای بومی هستم.

گرانی زمین مانع ایجاد اشتغال روستایی است

اصغری نحوه جذب گردشگران را بیشتر از طریق فضای مجازی عنوان کرد و گفت: از جمله خدماتی که در واحد بوم گردی ارائه می‌دهیم کمپ، موسیقی زنده، شب نشینی به سبک قدیم و بازی‌های بومی و محلی است.

این جوان اهل نمین با بیان اینکه به دنبال افزایش واحد اقامتی و افزایش کیفت خدمات هستم، افزود: با مدیریت درست جنگل‌ها و مناطق گردشگری استقبال نیز بیشتر خواهد شد از دولت و سازمان‌های مردم نهاد می‌خواهیم نسبت به پاکسازی و حفاظت از مناطق گردشگری اقدام کنند.

اصغری یکی از عوامل عدم گسترش کار خود به گرانی زمین‌های روستا اشاره و افزود: گرانی زمین‌های روستا یکی از موانع پیشرفت کار بنده و دیگر اهالی روستاهای شهرستان نمین است.

وی به کمبود منابع مالی و منابع انسانی اشاره کرد و افزود: بخاطر دوری از شهر کسی برای کار در روستا راغب نیست و آموزش و عدم تمایل به آموزش یکی دیگر موانع مدیریت بوم گردی در روستاها است.

وی در پایان اظهار کرد: جذب و سرمایه‌گذاری برای کارآفرینان جوان نه تنها راهی برای پایدار نگه داشتن اقتصاد و رشد آن است بلکه با اقتصاد پایدار روستاها توانمند خواهند شد.

شهرستان نمین به دلیل قرار گرفتن در محدوده جنگل‌های هیرکانی فرصت‌های اشتغال‌زایی «بوم محور» را دارد در صورت حمایت دولت، ساکنین روستاها می‌توانند با بستر سازی و ایجاد بوم‌های محلی نتایج مطلوبی را کسب کنند.

بوم گردی در برابر هزینه‌های کلان ایجاد واحدهای اقتصادی، می‌تواند فرصت ایجاد کسب و کارهای کوچک را فراهم کند قدمی برای مهاجرت معکوس و کاهش آسیب‌های اقتصادی و اجتماعی در روستاها شود.

کد خبر 6082439

دیگر خبرها

  • باران تا پایان هفته مهمان کرمانی‌هاست
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای کرمانی‌ها 
  • بیکاری زیبنده جوانان شهر شرینو نیست
  • کاراته کا‌های کرمانی و صید ۵ مدال رنگارنگ از رقابت‌های کشوری
  • رسیدگی به امور جوانان؛ نیازمند فرصت‌سازی و تسهیل اشتغال و ازدواج
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای کرمانی‌ها
  • تصویری از نوجوان کرمانی که امروز به شهادت رسید
  • شهادت نوجوان کرمانی در بیمارستان | آخرین مجروح حمله تروریستی کرمان به شهادت رسید
  • بوم‌گردی کلید تحقق اشتغال روستاها/جوانان کارآفرین حمایت مالی شوند