Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، معاونت هماهنگی توزیع شرکت توانیر در نظر دارد تا با هدف تبیین اهمیت داده کاوی در ارتقای فرآیند‌های فنی و مالی شرکت‌های توزیع نیروی برق، جریان سازی و ترویج راهکار‌های بهره‌برداری موثر از پایگاه‌های اطلاعاتی موجود در شرکت‌های توزیع، کاربردی سازی اطلاعات موجود در جهت ارتقای شاخص‌های فنی و مالی‌های توزیع نیروی برق، دومین نشست تخصصی داده‌کاوی در صنعت توزیع برق را برگزار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: صادرات برق به کشور عراق منوط به دریافت مطالبات نیست/ ۸۵ درصد مشترکان الگوی مصرف را رعایت می‌کنند

همچنین ایجاد بستری جهت آشنایی و هم افزایی مدیران و کارشناسان صنعت برق با کاربرد‌های داده کاوی و تحلیل داده‌ها و نیز برقراری ارتباط ایشان با جمعی از محققین و صاحب‌نظران دانشگاهی، از دیگر اهداف برگزاری دومین نشست تخصصی داده کاوی در صنعت توزیع برق به شمار رود که قرار است فردا و همزمان با دومین روز کنفرانس منطقه‌ای سیرد، به عنوان محور (۶+۱) این کنفرانس برگزار شود.

معاونت هماهنگی توزیع نیروی برق با اعلام این خبر افزوده است: روزانه تعداد بسیاری از گزارش‌ها از طریق نرم‌افزار‌های مالی و برنامه‌ریزی، سامانه اطلاعات جغرافیایی، نرم افزار‌های تعمیرات و نگهداری، ثبت حوادث، نرم افزار‌های کنتور‌های هوشمند برق و یا در خلال فعالیت‌های مامورین تشخیص، تست و نصب کنتور‌های برق، بارگیری ترانسفورماتور‌ها و فیدر‌های فشار ضعیف، پایش وضعیت تجهیزات شبکه‌های توزیع و اندازه گیری پارامتر‌های کیفیت توان شبکه و ... از لوازم اندازه گیری و تجهیزات پایش وضعیت شبکه ارائه می‌شود که نیاز است بر روی این داده‌ها، تحلیلی هدفمند انجام شود تا آن‌ها را تبدیل به اطلاعات ارزشمندی برای برنامه‌ریزی جهت بهبود شاخص‌های فنی و مالی یک شرکت توزیع و ارتقای شاخص‌های کلیدی عملکردی نماید.

براساس اعلام این معاونت، نتیجه فعالیت جمع آوری و داده‌کاوی در شرکت‌های توزیع، در فرآیند‌های متفاوت یکسان نیست، اما به طور کلی موجب بهبود بهره‌وری سیستم و کارکنان می‌شود.

براین اساس، تحلیل و بررسی خاموشی در شبکه‌های برق، برنامه‌ریزی بهینه سرویس و نگهداری تجهیزات شبکه‌های توزیع، تعیین پارامتر‌ها و شاخص‌های شناسایی مشترکین اثرگذار بر تلفات غیرفنی، تشخیص کنتور‌های خراب، شناسایی الگو‌های رفتاری مشترکین اثرگذار بر تلفات فنی از جمله مواردی است که با استفاده از روش‌های علم داده کاوی می‌توان نسبت به ارائه راهکار‌های نوین جهت ارتقای آن‌ها اقدام کرد.

دراین نشست، قرار است پس از سخنرانی معاون هماهنگی توزیع در خصوص اهمیت داده کاوی در صنعت توزیع نیروی برق، مقالات برگزیده در حضور هیئت داوران و حاضرین در نشست ارائه شود و پس از تبادل پرسش و پاسخ حاضرین، میزگردی تخصصی با حضور اساتید برجسته این زمینه برگزار شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۷۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهسازی ۲۵۰۰ پایه چراغ روشنایی معابر شهرستان محلات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ نوروزی با اشاره به اینکه بیش از یازده هزار و ۲۰۰ پایه چراغ روشنایی معابر در محدوده خدمات رسانی شرکت توزیع برق شهرستان محلات وجود دارد گفت: از این تعداد پایه چراغ ۱۵۰۰ بلواری، ۶۷۰۰ پایه چراغ شهری و ۳۰۰۰ پایه چراغ روستایی است.

او با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ در شهرستان محلات بیش از ۱۷۵ دستگاه چراغ جدید نصب شده است ادامه داد: با فعالیت مستمر یک گروه تعمیراتی و عملیاتی تأمین روشنایی یازده هزار و ۲۰۰ دستگاه چراغ منصوبه توزیع برق شهرستان محلات میسر شده است.

مدیر توزیع نیروی برق شهرستان محلات افزود: رفع بیش از ۱۵۰۰ مورد خاموشی شهری، ۷۰۰ خاموشی موردی روستایی و ۲۲۰۰ خاموشی کلی و فیوز رفتگی ناشی پایین بودن کیفیت سامانه روشنایی و همچنین سرقت‌های انجام شده و اتصالی شبکه درطول سال ۱۴۰۲ انجام شده است.

نوروزی با اشاره به اقدامات این شرکت در راستای حل مشکلات برق و روشنایی در شهرستان محلات گفت: بازبینی و بازدید شبکه روشنایی معابر و رهاسازی چراغ‌های در تماس با شاخ و برگ درختان، همچنین پاکسازی و شست‌و‌شوی چراغ‌ها، ایمن‌ ساختن پایه روشنایی، تعویض لامپ و سامانه روشنایی و تعویض چراغ‌های فرسوده با چراغ‌های LED از جمله اقدامات پیگیری شده این شرکت در راستای بهینه‌سازی شبکه روشنایی معابر با اجرای برنامه تعمیرات در راستای پیشگیری بود.

او افزود: از مردم تقاضا می‌شود هر نوع خاموشی روشنایی معابر و یا سرقت شبکه و تجهیزات برق را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۲۱ یا شماره تماس ۱۲۱ اطلاع دهند.

دیگر خبرها

  • مشترکان برق مناطق سیل زده از موتور برق استفاده نکنند
  • برگزاری سلسله نشست‌های تخصصی منابع انسانی شرکت آبفای استان یزد
  • برق ۳۶۶ روستای ‌سیل‌زده بلوچستان وصل شد
  • برق ۲۸ روستا مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان پایدار شد
  • بهسازی ۲۵۰۰ پایه چراغ روشنایی معابر شهرستان محلات
  • قطع برق برخی از مناطق سیل‌زده/ خسارت به ۱۲۳ اصله پایه توزیع برق
  • اقتصاد در ورطه خاموشی / هشدار برقی به اقتصاد
  • تحول درمعاملات برقی بورس/حسابهای وکالتی خریدبرق فعال می‌شوند
  • انتصاب جدید در صنعت برق/ مدیرعامل مدیریت شبکه برق منصوب شد
  • لزوم توجه جدی به توصیه‌های ایمنی برق در شرایط ناپایداری جوی