Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پانزدهمين نمايشگاه بين‌المللي انرژي کيش با حضور 128 شرکت داخلي و 7 شرکت خارجي در جزيره کيش گشايش يافت.
به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل سازمان منطقه آزاد کيش، پانزدهمين نمايشگاه بين المللي انرژي کيش شامگاه دوشنبه اول بهمن ماه جاري با حضور دکتر غلامحسين مظفري رئيس هيات مديره و مدير عامل سازمان منطقه آزاد کيش، رضا خياميان رئيس هيات مديره و انجمن سازندگان تجهيزات صنعت نفت ايران، عاشوري دبيرکل انجمن صنفي کارفرمايي شرکت‌هاي صنعت پالايش نفت و برخي دست اندرکاران حوزه نفت و انرژي در جزيره کيش گشايش يافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در اين نمايشگاه که در فضايي بالغ بر 18هزار مترمربع برگزار مي‌شود، آخرين فرصت‌ها، ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي حوزه نفت، گاز، پتروشيمي، انرژي‌هاي نو، آب و برق و تجهيزات صنعت نفت به معرض نمايش گذاشته شده است.
همچنين علاوه بر 128 شرکت داخلي 7 شرکت نماينده از کشورهاي آمريکا، بلژيک، چين، ايتاليا، ژاپن، انگلستان، جمهوري چک، هلند، روسيه، کره جنوبي و امارات متحده عربي توانمندي هاي خود را در حوزه انرژي و صنعت نفت ارائه کرده اند.
حضور شرکت هاي دانش بنيان و شرکت هاي ده گروه کالايي نفت، سازندگان تجهيزات صنعت نفت، گاز، پتروشيمي، آب و برق و انرژي هاي نو از شاخصه هاي اين نمايشگاه است.
در پانزدهمين نمايشگاه بين المللي انرژي کيش شرکت هاي ملي نفت، گاز، صنايع تجهيزات نفت، شرکت ملي حفاري ايران، نفت فلات قاره، توربين انرژي، لوله سازي اهواز، مهندسي و توسعه نفت، مناطق نفت خيز جنوب، کالاي نفت، پالايش نفت بندرعباس، گسترش انرژي پاسارگاد، حفاري شمال و ده ها شرکت ديگر حضوري فعال دارند.
گفتني است نشست سرمايه گذاري در حوزه انرژي و مدل همکاري شرکت هاي کوچک و متوسط داخلي و خارجي و نشست تسهيلات ويژه به شرکت کننده هاي دانش بنيان حوزه انرژي از برنامه هاي جنبي اين نمايشگاه است.
اين نمايشگاه تا چهارم بهمن ماه جاري ميزبان بازديدکنندگان است.
ياد آور مي‌شود جزيره کيش با مساحت 92 کيلومتر مربع مساحت و جمعيتي بالغ بر 35 هزار نفر سالانه ميزبان همايش‌ها و نمايشگاه هاي ملي و بين المللي زيادي است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۷۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین دانش کاهش گاز‌های گلخانه‌ای در کنفرانس بین المللی تاب آوری انرژی و پایداری

مجید عباسپور دبیر اولین کنفرانس بین المللی تاب آوری انرژی و پایداری در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا، در خصوص این رویداد گفت: موضوع انرژی و آب یک موضوع با اهمیت جهانی است و فقط مختص کشورمان نیست. در ماه دسامبر ۲۰۲۳ یک رویداد جهانی با نام کاپ ۲۸ برگزار شد که در آن ۱۵۰ کشور شرکت کرده بودند و اقدام به انتشار بیانیه‌ای مبنی بر تشکیل صندوقی کردند که در آن سعی شود تا استفاده از سوخت‌های فسیلی را به سمت کاهش و حتی صفر شدن ببرند.

وی ادامه داد: در کنوانسیون کیوتو که در سال ۱۹۹۸ شکل گرفت بر مکانیزم توسعه پاک و توجه کشور‌های توسعه یافته به برنامه ریزی برای کاهش گاز‌های گلخانه‌ای و توسعه تکنولوژی زیست محیطی در کشور‌های در حال توسعه تأکید شد.

وی در خصوص هدف از برگزاری این کنفرانس که در روز‌های ۲۹ و ۳۰ فروردین ماه برگزار می‌شود، خاطر نشان کرد: سعی داریم تا در این کنفرانس ارتباط‌های خوبی میان دانشگاه‌های داخلی با پژوهشگران و اساتید کشور‌های منطقه بوجود آید و با توجه به NGO سازمان ملل که در ایران فعالیت جدی دارد بتوانیم این حلقه ارتباطی و همکاری‌های بین المللی را با استفاده از جدیدترین دانش روز در جهت بهره وری دانش زیست محیطی و استفاده از انرژی‌های پاک در کشورمان فراهم کنیم.

استاد مکانیک دانشگاه شریف بیان داشت: در حوزه دانش فنی و تکنیکی این همکاری‌ها به شدت احساس می‌شد و با توجه به این نیاز سعی شده تا با حضور اساتید و پژوهشگرانی از کشور‌های مجارستان، اسکاتلند، ایرلند، روسیه، ترکیه، اتریش، مالزی، عراق، ازبکستان و پاکستان در قالب ۲ روز و در کتابخانه ملی نشست‌هایی را در زمینه‌ی انرژی پایشی یا مسائل مربوط به سرمایه گذاری و حکمرانی در حوزه انرژی با حضور نماینده‌هایی از دستگاه‌های دولتی و پژوهشگران و متخصصان داخلی و بین المللی داشته باشیم.

دبیر کنفرانس بین المللی تاب آوری انرژی و پایداری تصریح کرد: در این کنفرانس در قالب ورکشاپ و TEDTALK برنامه‌هایی با حضور کارشناسانی از یاسا (موسسه بین المللی تجزیه و تحلیل نظام‌های کاربردی) و با هدف نزدیک‌تر کردن بخش‌های دولتی و دانشمندان و پژوهشگران داخلی با جدیدترین دستاورد‌های حوزه انرژی، آب و محیط زیست فراهم شده است. همچنین در نظر داریم تا در پژوهشگاه انرژی و آب هم دبیرخانه‌ای دائمی برای همکاری‌های دائمی داخلی و بین المللی تعریف کنیم تا در طول سال این حلقه ارتباطی میان جامعه دانشگاهی وجود داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین دستاوردهای حوزه پایداری انرژی بررسی شد
  • صنعت نفت ایران بالاترین ارزش افزوده را دارد/ علت جذب سرمایه خارجی
  • گشایش دومین نمایشگاه نقاشی کُنار، درخت زندگی در دزفول
  • بررسی آخرین دستاورد‌های حوزه پایداری انرژی در کنفرانس بین‌المللی تاب‌آوری انرژی و پایداری
  • گشایش نمایشگاه آستان بقیع در حرم مطهر رضوی
  • گشایش نمایشگاه هنر‌های تجسمی بنا‌های تاریخی ایران در عمارت مسعودیه  
  • حضور شرکت‌های دانش‌‍‌بنیان ایرانی در نمایشگاه جنوب شرق آسیا
  • ۳۴۰ شرکت ایرانی و خارجی در نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی
  • خط تولید پروتز‌های مفصل زانو و لگن گشایش یافت
  • جدیدترین دانش کاهش گاز‌های گلخانه‌ای در کنفرانس بین المللی تاب آوری انرژی و پایداری