Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ وهنر خبرگزاری تقریب، «فؤاد ایزدی»، کارشناس رسانه و امور بین الملل ضمن انتقاد از رفتار خشن دولت آمریکا با افراد بازداشت شده، این موضوع را ناشی از عدم اعتقاد این دولت به حقوق بشر دانست و در خصوص دستگیری مرضیه هاشمی، خبرنگار شبکه تلویزیونی پرس تی وی اظهار کرد: دولت آمریکا باید در این مورد حالت خشونت آمیز سنتی خود را نسبت به این خبرنگار تعدیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اعلام این که برخورد صورت گرفته با این خبرنگار ایرانی-آمریکایی بسیار بد بوده، گفت: پیام این موضوع برای ما این است که ادبیات آمریکا در حوزه حقوق بشر نباید جدی گرفته شود.

ایزدی در تحلیل این اقدام ضد حقوق بشری افزود: بعد از دستگیری خانم هاشمی اگر کسی پیدا شود و هنوز باور داشته باشد که آمریکا به اندازه یک دانه جو اعتقادی به حقوق بشر دارد، قاعدتا نیاز دارد که پرونده خانم هاشمی را یک بار دیگر مطالعه کند.

وی در ادامه دستگیری این خبرنگار زن مسلمان که خود دارای اصالتی آمریکایی است و شهروند این کشور به شمار می‌آید را با هدف ساکت کردن او ارزیابی کرده و خاطرنشان کرد: از آنجا که تعداد قابل توجهی از خبرنگاران آمریکایی موضوعاتی مانند فلسطین و جنایات دولت آمریکا در جاهای مختلف دنیا که خانم هاشمی پیگیری می‌کرده را پوشش خبری می‌دادند و البته اغلب از کار خود اخراج می‌شدند، دولتمردان این کشور چاره ساکت کردن این خبرنگار افشاگر را در زندانی کردن وی دیده‌اند.

این کارشناس امور بین الملل در پایان با ابراز این که برخی از فعالان حقوق بشر در آمریکا نسبت به این اقدام علیه دولتشان واکنش نشان داده اند، تصریح کرد: ۲ تیپ تشکل حقوق بشری داریم، تیپ اول تشکل‌های حقوق بشری مستقل هستند که اکثراً نسبت به این اقدام انتقاد کرده‌اند، منتها چون مستقل هستند از نظر عده و عُده و منابع مالی، کمکی نمی‌گیرند و صدایشان زیاد شنیده نمی‌شود؛ اما یک سری تشکل‌های حقوق بشری وجود دارند که تنها اسمشان تشکل حقوق بشری است ولی در واقع مرتبط با دولت آمریکا هستند و مانند اهرم‌هایی در راستای پیشبرد سیاست خارجه این کشور به شمار می‌آیند. لذا در این شرایط هر کسی در هر مقام و مرتبه‌ای موظف است اعتراض خود را نسبت به این بازداشت غیرقانونی اعلام کند.

انتهای پیام/ 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۷۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکستان رویکرد حقوق بشری مغرضانه آمریکا را زیر سوال برد

اکستان امروز (پنجشنبه) با انتقاد از سکوت ایالات متحده در قبال نسل کشی مردم غزه اعلام کرد که محتوای گزارش حقوق بشر ۲۰۲۳ آمریکا را قویا رد می‌کند و آن را مبتنی بر اطلاعات نادرست می‌داند.

به گزارش مشرق و به نقل از روابط عمومی دفتر سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان، این کشور گزارش ۲۰۲۳ با محور اقدامات حقوق بشری که توسط وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شده است، را قاطعانه رد می کند و مفاد آن را ناعادلانه و مبتنی بر اطلاعات نادرست و کاملاً مغایر با واقعیت می‌داند.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان افزود: اقدامات سالانه وزارت امور خارجه آمریکا برای تهیه چنین گزارش‌های خودسرانه، فاقد عینیت است و در روش‌ شناسی خود به طور ذاتی ناقص باقی می‌ماند.

«ممتاز زهرا» تاکید کرد: در تهیه این گزارش ها از یک لنز اجتماعی داخلی برای قضاوت درباره حقوق بشر در کشورهای دیگر به شیوه‌ای مغرضانه و نگاه سیاسی استفاده شده است. لذا به وضوح استانداردهای دوگانه مشاهده می‌شود و در نتیجه، گفتمان بین المللی حقوق بشر را تضعیف می کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان تاکید کرد: فقط یک گزارش با انگیزه‌های سیاسی می‌تواند وضعیت نگران کننده نواز غزه، استفاده ابزاری از تحویل کمک های بشردوستانه و قتل عام بیش از ۳۳ هزار غیرنظامی را نادیده بگیرد.

وی تاکید کرد که سکوت ایالات متحده در قبال تداوم نسل کشی در غزه در تضاد با اهداف اعلامی و گزارش های به اصطلاح حقوق بشری این کشور است.

ممتاز زهرا افزود: پاکستان در چارچوب قانون اساسی و اصول اخلاقی دموکراتیک، بر تعهد خود برای تقویت حقوق بشر در داخل، مشارکت سازنده برای ارتقای دستور کار بین المللی حقوق بشر، حمایت از عدالت و نیز عینیت در گفتمان بین المللی حقوق بشر ثابت قدم است.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان خطاب به آمریکا گفت: ما انتظار داریم که حداقل در ارزیابی مسائل پیچیده دقت لازم را به خرج داده و عینیت، بی طرفی و مسوولیت را در نهایی کردن این گونه گزارش ها رعایت کنید. باید شجاعت اخلاقی لازم برای بیان حقیقت در مورد همه موقعیت ها نشان داده شود.

دیگر خبرها

  • پاکستان رویکرد حقوق بشری مغرضانه آمریکا را زیر سوال برد
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • حمایت از جنایات جنگی رژیم اسرائیل را متوقف کنید/ این رفتار گویای سیاست دوگانه و متناقض دولت آمریکا نسبت به آزادی بیان است
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی
  • کنعانی: آمریکا در سیاست‌های مداخله جویانه بازنگری کند
  • واکنش کنعانی به بازداشت و سرکوب دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • سخنگوی وزارت خارجه: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسرائیل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • کنعانی: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود