Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-03-19@02:17:35 GMT

مسدودسازي 6923 پايانه متخلف

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۷۷۷۰۵

مسدودسازي 6923 پايانه متخلف

خبرگزاري آريا - شرکت شاپرک از مسدود سازي 6923پايانه متخلف خبر داد و اعلام کرد که 1273کد ملي متعلق پذيرندگان حقيقي و حقوقي داراي تراکنش غير مجاز مسدود و در ليست سياه قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري آريا، پس از موفقيت‌هاي چشم‌گيري که شبکه پرداخت الکترونيک کشور در شناسايي و انسداد درگاه‌هاي پرداخت الکترونيک غيرمجاز و متخلف به دست آورد، همان‌گونه که اعلام‌شده بود اعمال نظارت دقيق‌تر و شديدتر بر رفتار پذيرندگان دستگاه‌هاي کارت‌خوان نيز در دستور کار شاپرک و شرکت‌هاي پرداخت الکترونيک قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نخستين سري از گزارش‌هاي دوره‌اي از اعمال اين نظارت‌ها نشاني‌دهي مجموع پايانه‌هاي داراي تراکنش غيرقانوني بر روي دستگاه‌هاي کارت‌خوان که تا پايان دي‌ماه سال جاري توسط واحد نظارت بر شبکه در شاپرک مسدود شده به 1009پايانه رسيده است؛ علاوه بر اين 146پايانه فعال با ابزار موبايلي و 5768پايانه تعريف‌شده براي درگاه‌هاي پرداخت اينترنتي نيز مسدود شده که به‌ اين‌ ترتيب تعداد کل پايانه‌هاي مسدود شده از ابتداي سال 96تا پايان دي‌ماه سال جاري به 6923پايانه رسيده است.
از ميان پايانه‌هاي مسدود شده در ابزار پذيرش موبايلي، حدود 100پايانه يعني تقريباً 70درصد متعلق به يک شرکت ارائه‌دهنده خدمات پرداخت و در پايانه‌هاي متصل به درگاه‌هاي اينترنتي نيز حدود 300پايانه يعني تقريباً 30درصد مرتبط با يک شرکت پرداختي بوده است.
از اين تعداد پايانه مسدود شده در ابزار پذيرش اينترنتي دو شرکت پرداختي هر يک پايانه‌هاي مسدود شده‌اي نزديک به هزار پايانه و دو شرکت ديگر نيز هر يک حدود 900پايانه داشته‌اند. به‌اين‌ترتيب حدود 4000هزار پايانه متعلق به 4شرکت پرداختي بوده است.
بر اساس اين گزارش، مجموعاً 1273کد ملي و شناسه ملي متعلق به پذيرندگان حقيقي و حقوقي داراي تراکنش غيرمجاز توسط شرکت شاپرک در سامانه جامع پذيرندگان مسدود شده و اين افراد بنا به نوع تخلف تا دوره‌هاي مشخصي امکان دريافت خدمات پرداخت الکترونيک در قالب پذيرندگي را نخواهند داشت. گفتني است، بر اساس نتايج اين پايش، تذکرات لازم براي افزايش نظارت و دقت اين شرکت‌ها بر پذيرندگان مرتبط با آن از سوي شاپرک داده‌شده است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۷۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم تولیدکنندگان شیرخشک به دستان بانک مرکزی/ پرداخت مابه التفاوت به زمان نیاز دارد+ عکس

پس از ارسال چند نامه به بانک مرکزی در رابطه با فرصت پرداخت، همچنان پاسخی ازسوی آن‌ها دریافت نشده و تولیدکنندگان با مشکلات نقدیندگی مواجه هستند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تولدکنندگان شیرخشک همچنان پس از چند ماه با پستی‌ها و بلندی‌های فراوانی روبه‌رو هستند. مشکلات از کمبود مواد اولیه برای تولید شیر خشک آغاز و به تخصیص نیافتن ارز رسید و اکنون مشکل جدی تولیدکنندگان نقدینگی است.

تقریبا اواخر آبان ماه سال جاری بود که نرخ ارز دولتی از «چهارهزارو دویست» تومان به «۲۸ هزارو پانصد» تومان تغییر یافت. این تغییر نرخ ارز درحالی رخ داد که تولیدکنندگان با کمبود مواد اولیه برای تولید شیرخشک مواجه بودند و خرید ماده اولیه با نرخ جدید ۷ برابری، فشار نقدینگی بسیاری را به آن‌ها تحمیل می‌کند.

پس از افزایش نرخ ارز بانک مرکزی اعلام کرد با رسیدن هر محموله از مواد اولیه تولید شیرخشک به گمرک، شرکت‌های تولیدکننده دو ماه فرصت دارند تا مابه‌التفاوت قیمت ارز را پرداخت کنند که این اقدام هم فشار نقدینگی بالایی به شرکت‌ها وارد می‌کند.

تحویل زاده رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک در گفتگویی با خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت: شرکت‌های تولید کننده شیرخشک نقدینگی لازم برای پرداخت سریع مابه التفاوت نرخ ارز را ندارند و باید برای این مشکل چاره اندیشی شود.

وی افزود: ارز خرید مواد اولیه جدید برای تولید شیرخشک ۷ برابر شده و ما نمی‌توانیم به یکباره همه این مواد را خریداری کنیم درنتیجه ماده اولیه کمتری را می‌خریم. پیشنهاد ما به بانک مرکزی این است که اجازه حواله ارز را صادر و به تولیدکنندگان هشت ماه فرصت پرداخت بدهند.

وی ادامه داد: بانک مرکزی باید به تولیدکنندگان فرصت دهد تا با فروش شیرخشک‌ها و وصول پول آن از داروخانه‌ها، پس از هفت یا هشت ماه مابه التفاوت را پرداخت کنند. راه دیگر پرداخت اقساطی است، زیرا شرکت‌های تولید کننده توان پرداخت دوماهه آن را ندارند.

تولیدکنندگان شیرخشک در انتظار تخصیص ارز تولیدکنندگان نقدینگی ندارند+ فیلم

به گزارش دانشجو، اگر قیمت محموله‌ای ۵ میلیارد تومان باشد اکنون با ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی چیزی حدود ۳۵ میلیارد تومان می‌شود که تفاوت آن با قیمت اولیه ارز ۳۰ میلیار است و شرکت‌ها باید این رقم را تا دوماه به بانک مرکزی پرداخت کنند.

لازم به ذکر است سازمان غذا و دارو در حمایت از تولیدکنندگان شیرخشک چند نامه برای بانک مرکزی ارسال کرده است که بخشی از متن آن را در ادامه می‌خوانید:

«باعنایت به کسری نقدینگی شرکت‌های تولیدکننده و تداوم تولید و عرضه شیرخشک اطفال که نقش حیاتی در تامین نیاز کشور دارد، خواهشمند است دستور فرمایید مبلغ مقرر به عنوان مابه التفاوت نرخ ارز (مابه التفاوت ارز ۴۲۰۰۰ ریالی تا ۲۸۵۰۰۰ ریالی) برای هر شرکت تولید کننده شیرخشک به عنوان تسهیلات ریالی از سوی بانک مرکزی تلقی گردد و از سال آینده طی اقساط ۱۲ ماهه توسط آن بانک وصول گردد.»

پس از ارسال این نامه به بانک مرکزی پاسخی ازسوی آن‌ها دریافت نشده و تولیدکنندگان همچنان با مشکلات نقدیندگی مواجه هستند. اگر بانک مرکزی با این درخواست موافق نیست نظر و دلیل رد این درخواست را با صراحت اعلام کند. ذکر این نکته نیز قابل اهمیت است که تولیدکنندگان شیرخشک علاوه بر اشتغال‌زایی، غذای کودکانی را تولید می‌کنند که آینده کشور در دستان آنهاست.

 

دیگر خبرها

  • شعب کشیک بانک‌ها در ایام نوروز اعلام شد + جزییات
  • چشم تولیدکنندگان شیرخشک به دستان بانک مرکزی/ پرداخت مابه التفاوت به زمان نیاز دارد+ عکس
  • چشم انتظاری کارگران فولاد خزر رشت برای دریافت حقوق
  • سایت جعلی با نام فلای‌تودی بسته شد
  • ببینید | واکنش ظریف به مسدودسازی اینستاگرام سایت رهبر انقلاب
  • سوءاستفاده از نام و اعتبار فلای تودی توسط یک سایت متخلف!
  • پرداخت سود سهام عدالت به حساب بیش از ۴۳ میلیون سهامدار
  • سایت جعلی با نام فلای‌تودی بسته شد!
  • کلاهبرداری با ترفند پرداخت عیدانه ریاست جمهوری / مسدود شدن ۴۱۰ حساب بانکی از مجرمان سایبری
  • ورود تعزیرات به ماجرای کمیابی و گرانی بلیت هواپیما برای نوروز | ایرلاین های متخلف هشدار پلمپ دریافت کردند