Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس آموزش و پرورش شهرستان جویبار با بیان اینکه حدود 33 درصد دانش‌آموزان جویباری در رشته‌های کارودانش و فنی‌وحرفه‌ای مشغول به تحصیل هستند بر کمبود فضا، تجهیزات و نیروی انسانی در این رشته‌ها تأکید کرد. به گزارش بلاغ، اصغر ایزدپناه در جلسه شورای آموزش‌و‌پرورش شهرستان جویبار با تبریک فرارسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: با توجه به ساختار موجود در هدایت دانش‌آموزان به سمت رشته‌های فنی و کارودانش با محدودیت‌هایی از جمله فضای آموزشی و تجهیزات مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه 4 هنرستان مستقل و یک هنرستان وابسته در شهرستان جویبار داریم بیان کرد: 59 کلاس در رشته‌های فنی و کارودانش فعال در جویبار هستند که 38 کلاس در سطح شهر و 21 کلاس در روستا قرار دارد.

رئیس آموزش و پرورش جویبار افزود: با تلاش همکاران در آگاه‌سازی دانش‌آموزان به اهمیت رشته‌های فنی، حدود 33 درصد دانش‌آموزان جویباری در رشته‌های کارودانش و فنی‌وحرفه‌ای مشغول به تحصیل هستند.

ایزدپناه با اشاره به برگزای برنامه‌های مختلف در ایام‌الله دهه فجر تصریح کرد: نواختن زنگ انقلاب، تجلیل از نخبگان قرآنی، فرهنگی و هنری، اعزام 6 دیستگاه اتوبوس دانش‌آموزان پسر به مناطق راهیان نور، برگزاری مسابقات ورزشی بومی محلی، اکران فیلم، برگزاری پرسمان دانش‌آموزی با موضوع انقلاب، برگزاری کلاس‌های مهارت زندگی، دیدار با خانواده‌های معزز شهدای دانش‌آموز و فرهنگی، برگزاری نهضت روشنگری و حضور گسترده دانش‌آموزان و فرهنگیان در راهپیمایی 22 بهمن از جمله مهم‌ترین برنامه‌های آموزش‌وپرورش جویبار در دهه فجر است.

عسکر کاظمی رئیس اداره فنی‌و‌حرفه‌ای و کارودانش آموزش‌و‌پرورش مازندران در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان جویبار گفت: شورای آموزش‌‌وپرورش هر شهرستان به‌عنوان مرکز سیاست‌گذاری تعلیم و تربیت و روح این شورا مشارکت است.

وی با بیان اینکه باید باورها نگرش‌ها به رشته‌های فنی و کارودانش تغییر کند اظهار کرد: استقبال دانش‌آموزان در سال‌های اخیر به رشته‌های فنی و کاردانش نشان از تغییر باورها و نگرش خانواده‌ها و دانش‌آموزان به این رشته‌ها است.

رئیس اداره فنی‌و‌حرفه‌ای و کارودانش آموزش‌و‌پرورش مازندران اعلام کرد: 15 هزار دانش‌آموز امسال به هنرستان‌های استان اضافه شدند که مهم‌ترین مشکل ما در این مسیر کمبود فضا، تجهیزات و نیروی انسانی است.

کاظمی یکی دیگر از مشکلات رشته‌های فنی و کاردانش را تغییر 3 ساله شدن این رشته و تغییر اساسی کتب درسی بدون اینکه تجهیزات این رشته‌ها به‌روز شود دانست.

وی خاطرنشان کرد: 70 درصد دانش‌آموزانی که در رشته‌های فنی و کارودانش تحصیل کردند صاحب شغل و کسب‌وکار شدند.

رئیس اداره فنی‌و‌حرفه‌ای و کاردانش آموزش‌و‌پرورش مازندران بیان کرد: باید در کنار شایستگی فنی و تخصصی دانش‌آموزان به آن‌ها مهارت کسب و کار را آموزش دهیم.

کاظمی بااشاره به اینکه 350 هنرستان در استان وجود دارد اظهار کرد: دانش‌آموزان استان مازندران در 88 در رشته‌ کاردانش و فنی‌وحرفه‌ای در 31 رشته مشغول به تحصیل هستند.

وی به برون سپاری آموزش رشته‌های فنی و کارودانش اشاره و عنوان کرد: امسال 24 درصد آموزش دانش‌آموزان رشته‌های فنی و کارودانش با هزینه‌ای به ارزش 3 میلیارد و دویست میلیون تومان برون سپاری شده است.

افزود: در شهرستان جویبار دانش‌آموزان در 17 رشته کارودانش و 6 رشته فنی‌وحرفه‌ای به تحصیل مشغول هستند.

رئیس اداره فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش آموزش‌و‌پرورش مازندران در پایان گفت: اگر سهم‌بری آموزش‌وپرورش از اعتبارات شهرستانی افزایش یابد و با بهره‌مندی از ظرفیت شهرک‌های صنعتی شهرستان می‌توان رشته‌‌های فنی و کارودانش را توسعه بخشید.

سید علی اسد فرماندار شهرستان جویبار نیز در این جلسه تأکید کرد: نوع نگاه ما باید مشارکتی و کاهش مشکلات باشد.

وی با بیان اینکه آینده کشور در کلاس‌های درس امروز در مدارس شکل می‌گیرد اظهار کرد: یکی از ضروریات امروز آموزش‌وپرورش توسعه و تقویت رشته‌های فنی حرفه ای و کاردانش باید باشد.

فرماندار جویبار تصریح کرد: باید به دانش‌آموزان و خانوده‌های آن‌ها اهمیت این رشته‌ها گفته شود تا نگاه و نگرش آن‌ها در این زمینه تغییر کند.

اسد خاطرنشان کرد: اکثر کسانی که در رشته‌های فنی‌وحرفه‌‌ای یا کارودانش تحصیل کردند امروز دارای شغل و کسب‌وکار هستند که این امر کشور را در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی کمک می‌کند.

وی افزود: معرفی کارآفرینان موفق در این زمینه می‌تواند مشوق خوبی برای ورود دانش‌آموزان به این عرصه باشد.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۸۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه‌ آموزشی برای دانش آموزان روستای ذغالچال ساری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، لیلی احمدی گفت؛ کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، حمایت‌های روانی اجتماعی با اجرای برنامه تیم سحر و بازی‌های هدفمند و ایجاد شور و نشاط در کودکان و نوجوانان از اهداف این برنامه است.

 با اشاره به تاثیر گذاری مثبت این برنامه در کودکان و نوجوانان عنوان کرد؛ جوانان بشردوست هلال‌احمر که در رشته‌های روانشناسی و دیگر رشته‌های مرتبط عضو تیم سحر می‌باشند نقش بسزایی در شناسایی افراد آسیب پذیرخصوصا کودکان داشته که با ارائه راهکار‌های مفید و موثر نسبت به تاب آوری مردم جامعه فعالیت می‌نمایند.

 معاون امورجوانان مازندران گفت؛ برنامه فوق با مشارکت ۱۵نفر از فرماندهان و اعضای تیم سحر همراه با برپایی ایستگاه‌های آموزشی، شور و نشاط، بازی‌های تمرکزی، مسابقات و ... برای ۲۷۰ دانش آموز دختر و ۲۵۰ دانش آموز پسر اجرا و در پایان تعداد۵۵۰ بسته فرهنگی به نونهالان اهدا شد.

 احمدی افزود؛ امید است با استفاده از ظرفیت اعضای تیم سحر شاهد کاهش بحران‌های روحی روانی در حوادث و در محلات کم برخوردار باشیم.

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه‌ آموزشی برای دانش آموزان روستای ذغالچال ساری
  • آغاز به کار نمایشگاه هفته مشاغل در هنرستان تربیت زرین شهر
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل در فیروزه
  • برپایی نمایشگاه دستاوردهای فنی دانش آموزان
  • راهیابی چهارده دانش آموز کیش به مرحله اول المپیاد کشور
  • رشته‌های دانشگاهی فاقد بازار کار حذف می‌شوند
  • برپایی نمایشگاه مشاغل آموزش و پرورش
  • ورزشکاران رشته گلف موفق عمل می‌کنند/ لزوم ترغیب دانش‌آموزان به سمت ورزش گلف
  • افتتاح نمایشگاه معرفی مشاغل آموزش و پرورش
  • دانش‌آموزان برای انتخاب‌ رشته احساسی تصمیم نگیرند