Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-03-29@12:25:54 GMT

ویژگی دوستان خوب

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۷۸۹۷۴

ویژگی دوستان خوب

گاهی هم پیش می‌آید که آنقدر می‌خواهیم خودمان دوست خوب و همه چیز تمامی باشیم که از رفتارهای بد طرف مقابل‌مان میگذریم و حواسمان نیست که در چه رابطهٔ مسمومی قرار گرفته‌ایم. در ادامه ۱۰ ویژگی دوستان واقعی بیان شده است.

کم یا زیاد بالاخره همه یکسری دوست دارند. مسئله تشخیص دوستان واقعی از غیرواقعی است. خیلی از ماها گاهی به پست افراد نادرست می‌خوریم، کسانی که برای ما خاطرات و تجربیات بد رقم می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ویژگی دوستان خوب
آنها در شرایط خوب و بد کنار شما هستند
اینکه در شادی‌ها و لحظات خوب با کسی دوست باشی و وقت بگذرانی کار آسانی است. اما وقتی اوضاع خوب پیش نمیرود است که می‌توانید دوستان واقعی را از غیرواقعی تشخیص بدهید. یک دوست واقعی وقتی برایتان مشکلی پیش می‌آید ناپدید نمی‌شود. وقت شما درگیر جدایی هستید، مشکل مالی دارید یا بیمار هستید یک دوست واقعی در کنار شما خواهد بود و حمایت خودش را با ابراز علاقه و گوش کردن به حرف‌هایتان به شما نشان خواهد داد.

آنها خواستار موفقیت و شادی شما هستند
تابحال دوستی داشته‌اید که نسبت به موفقیت و شادی شما حسادت کند یا بی توجهی کند؟

مثلا ترفیع شغلی گرفته‌اید اما دوستتان با نادیده گرفتن این موضوع و بی اهمیتی نسبت به آن سعی می‌کند ارزش کار و دستاورد شما را پایین بیاورد، یا مثلا با کسی تازه آشنا شده‌اید اما دوستتان مدام سعی می‌کند که نکات منفی او را به شما بگوید. اما باید دانست که یک دوست واقعی از موفقیت و شادی شما عمیقا خوشحال می‌شود. او موفقیت شما را جشن می‌گیرد و به شما افتخار می‌کند.یک دوست واقعی اگر احساس حسادت هم بهش دست بدهد سعی می‌کند سریعا آن را از خودش دورک کند.

آنها سریع می‌بخشند و فراموش می‌کنند
تقریبا برای همه ما پیش آمده که گاهی از روی بی فکری حرفی بزنیم یا رفتار خاصی انجام بدهیم که دوستمان را بیازارد. بعضی از دوستان هستند که حتی بعد از عذرخواهی کردن هم ماجرا را ول نمی‌کنند؛ آنها گاه و بیگاه موضوع را پیش می‌کنند و از آن به عنوان سلاحی برای آزرده خاطر کردن شما استفاده می‌کنند.

یک دوست واقعی سریع عذرخواهی شما را می‌پذیرد و بدون اینکه به شما احساس گناه و شرمندگی بدهد از خطای شما می‌گذرد. یک دوست واقعی دوست دارد که رابطه را ترمیم کند، مخصوصا زمانی که از ته قلب عذرخواهی می‌کنید.

آنها به عقاید شما احترام می‌گذارند
شاید شما هم دوستانی داشته باشید که بخواهند افکار و عقایدشان را به شما تحمیل کنند و وقتی شما با آنها موافقت نکرده و هم نظر نباشید آنها عصبانی می‌شوند و شروع به انتقاد می‌کنند.

یک دوست واقعی برای حفظ رابطه پذیرای اختلافات و نظرات می‌باشد. او به شما گوش می‌دهد و با احترام جواب‌تان را می‌دهد و قضاوت شخصی هم نمی‌کند.

آنها به حرف‌هایتان گوش کرده و به صحبت‌هایتان علاقه نشان می‌دهند
بعضی از دوستان هستند که نسبت به مود و وضع و حال شما بی اهمیت هستند، مثلا اگر راجع به چیزی که شما را اذیت می‌کند صحبت کنید یک جوری بحث را به مشکلات خودشان می‌کشانند یا اصلا بحث را عوض می‌کنند. آنها بنظر بسیار بی توجه و حواس پرت، بی علاقه و درگیر خودشان بنظر می‌آیند و بنظر می‌رسد که نه با شما حس همدردی دارند و نه اصلا شما را درک می‌کنند.

یک دوست واقعی دوست دارد که فراتر از یک گفت و گوی سطحی و بی معنا داشته باشید. آنها برایتان وقت می‌گذارند تا به حرف‌هایتان با دقت گوش کنند و بیشتر سر از زندگی‌تان در بیاورند. آنها به حال و اوضاع شما اهمیت می‌دهند و دوست دارند بهتان کمک کنند.

آنها هم به طور مساوی برای در ارتباط بودن پا پیش می‌گذارند
آیا شما تنها کسی هستید که در یک رابطه پیشقدم می‌شوید؟ مثلا اغلب شما قرار شام یا بیرون رفتن می‌گذارید یا مثلا خودتان را در دسترس دوستتان قرار می‌دهید اما وقتی شما او را لازم دارید نیست؟

اینگونه روابط تعادل را بر هم می‌زنند و به مرور خسته کننده می‌شوند و با گذشت زمان حس می‌کنید که بهتان بی احترامی شده و دوستتان شما را دوست ندارد.

یک دوست واقعی به همان میزانی که شما وقت وانرژی می‌گذارید برایتان وقت و انرژی می‌گذارد تا دوستی را حفظ کند. در این روابط این شما نیستید که باید برای همه چیز برنامه بریزید و شروع کنندهٔ همه چیز باشید.

آنها علیرغم نکات منفی، شما را دوست دارند
همهٔ ما یک سری نکات و ویژگی‌های منفی داریم. مثلا زیاد حرف می‌زنیم، بلند می‌خندیم یا از این جور چیزها. بعضی از دوست‌ها روی این نکات منفی دست می‌گذارند و سعی می‌کنند بواسطهٔ آنها شما را خجالت زده کنند. یک دوست واقعی که به شما اهمیت می‌دهد می‌تواند این نکات را نادیده بگیرد چراکه می‌داند شخصیت شما چیزی فراتر از اینهاست. آنها خود واقعی شما را دوست دارند و می‌توانند شما را همانطور که هستید با همهٔ کم و کاستی‌هایتان بپذیرند.

آنها وفادار و قابل اعتماد هستند
هیچ چیزی بدتر از دوستی نیست که به اعتماد شما خیانت می‌کند. مثلا پشت سر شما غیبت می‌کند یا اطلاعات شخصی و محرمانه‌تان را با اینکه از آنها خواسته‌اید به کسی نگوید بازهم به دیگران می‌گوید. آنها بخاطر شما در مقابل دیگران نمی‌ایستند و به قول‌ها و تعهدهایشان به شما پایبند نیستند.

یک دوست واقعی وفادار و قابل اعتماد است و شما ایمان دارید که او هیچ وقت به اعتماد شما خیانت نمی‌کند، پشت سرتان حرف نمی‌زند و شما را جلوی دیگران ضایع نمی‌کند.

آنها شما را قضاوت نمی‌کنند
همهٔ ما یک سری تصمیمات احمقانه در زندگی گرفتیم و کارهای احمقانه‌ای انجام داده‌ایم؛ آخرین چیزی که در اینجور لحظات احتیاج داریم این است که کسی به ما بگوید« من که بهت گفتم اینجوری میشه» یا احمق بودنمان را یادمان بیاورد. یک دوست واقعی ما را در این لحظات یاری می‌کند، بدون اینکه خجالت بکشد یا بخواهد ما را قضاوت کند. آنها ما را در آغوش می‌گیرند، کمک می‌کنند که از پس مشکل بربیاییم و بعد از پشت سر گذاشتن مسئله همراه با ما به آن می‌خندند. دوستان واقعی ماهیت اصلی ما را می‌شناسند و ایمان دارند که ما دفعهٔ بعد بهتر عمل خواهیم کرد.

در کنار آنها بودن خوش می‌گذرد
آیا شما هم از این دوستان ضد حال وانرژی منفی داشته‌اید؟ کسانی که مدام از همه چیز شکایت می‌کنند، نسبت به چیزی هیجان زده نمی‌شوند و همیشه مود خوب همه را خراب می‌کنند.

یک دوست واقعی شما را سرحال می‌آورد ودوست دارد که شما از زندگی لذت ببرید. این دوستان به طور کلی نسبت به همه چیز نگرشی مثبت دارند، باعث خندیدن شما میشوند و شما از کنار آنها بودن احساس خوبی پیدا می‌کنید.

  منبع: سیمرغ 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: دوست یابی ویژگی دوست های خوب روانشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۸۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام دعا به اجابت می رسد؟

به گزارش «مبلغ»، در کتاب «عرفان و عبادت»، در بیان شرایط استجابت دعا به نقل از آیت الله محفوظی می خوانیم: نزدیک ترین دعا به اجابت، دعایی است که با قلب شکسته جاری شود. پیغمبر(ع) فرمود: هر گاه خداوند بنده ای را دوست داشته باشد، در قلب او غم و اندوه، جای می دهد و خدا دوست می دارد هر دلی که حزین باشد…

وی افزود: امام محمد باقر (علیه السلام) در روایتی امید به رحمت خدا را یادآور شده و می فرمایند: چون تنت لرزید و اشکت روان شد و دلت ترسید، به رحمت خدا امیدوار باش که تیرت به هدف رسیده است.

همچنین شیخ بهایی(ره) درباره دل شکسته اینطور سروده است:

یک دم به خود آی و ببین چه کسی
به که بسته دلی، به که هم نفسی؟

از اهل غرور، ببر پیوند
خود را به شکسته دلان بربند

شیشه چو شکست، شود ابتر
جز شیشهٔ دل که شود بهتر؟

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888002

دیگر خبرها

  • عکاسی پرتره از این حشره دوست داشتنی! (عکس)
  • جوادی: امیدوارم پیش‌بینی قاطعانه دوستان در مورد وزنه‌برداری اشتباه شود!
  • ویژگی‌های برنامه پنج‌ساله هفتم
  • کدام دعا به اجابت می رسد؟
  • ویژگی جامعه دینی قوی و صالح در قرآن
  • تقدیر قالیباف از برگزاری محفل قرآنی امام حسنی‌ها(ع)
  • ماجراهای سوسو، بابا گازی و دوستان تازه اش در انیمیشن «موتورها»
  • اجرای پویش قرآن دوست
  • زندگی با آیه‌ها؛ ویژگی کافران
  • تست شخصیت ریش: مدل ریش شما در مورد شما چه می‌گوید