Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری امشب با موضوع «همخوانی مالیات پزشکان با درآمد واقعی آنها» برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری امشب (سه‌شنبه، ۲ بهمن ماه) با موضوع همخوانی مالیات پزشکان با درآمد واقعی آنها با حضور احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی و محمد جهانگیری معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای برنامه جهانگیری معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به میزان پرداختی مالیات پزشکان گفت: با توجه به اینکه در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی قرار داریم موضوع خدمات پزشکی جزو افتخارآفرین‌ترین حوزه‌های عرصه خدمات وعلم وفناوری کشور به حساب می‌آید که این موفقیت بدون تلاش و برنامه‌ریزی‌های بی وقفه دولت، مجلس و تمام آحاد مردم علی الخصوص نخبگان محقق نمی‌شد.

وی افزود: پزشکانی که چندین سال با تحقیق و پژوهش توانستند طبابت ما را در منطقه و سطح بین المللی زبانزد کردند و این موضوع جزو سرمایه‌گذاری‌های ما در حوزه پزشکی به حساب می‌آید.

معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی کشور با بیان اینکه ۸۵ درصد خدمات بستری تاکنون در بخش دولتی انجام می‌شود، ادامه داد: با توجه به اینکه بالاترین خدمات را هم در بخش بستری وجود دارد، مالیات این ۸۵ درصد مانند حقوق و ... کسر و پرداخت می‌شود. در موسسات دیگر هم مانند بیمارستان‌ها، مراکز درمانی خصوصی و نهاد‌های دیگر مالیات پرداخت می‌شود. سازمان امور مالیاتی رقم ۲۰۰ میلیارد تومان اعلام کرده بود کهمربوط به مطب‌ها و سایر مشاغل می‌شود.

در ادامه برنامه امیرآبادی فراهانی عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: ما دو مصوبه در کمیسیون تلفیق در این زمینه داشتیم، ابتدا مقرر شد که تمامی بیمارستان‌ها اعم از خیریه و دولتی ۱۰ درصد از دریافتی خود را به صورت علی الحساب به سازمان امور مالیاتی تحویل دهند، مصوبه دیگر هم این بود که پزشکان مکلف هستند در مطب‌های خود مجهز به کارتخوان باشند.

امیرآبادی فراهانی تصریح کرد: در حال حاضر ما ۵۰ هزار ماما، ۲۵ هزار گروه‌های پرونده دار، ۱۵۰۰ نفر دکتر علوم آزمایشگاهی، ۲۰ هزار دکتر دندان ساز، ۲ هزار دندانپزشک متخصص، ۳۵ هزار داندانپزشک عمومی، ۳۶ هزار پزشک متخصص و فوق تخصص و همین طور ۸۰ هزار پزشک عمومی دارین که این آمار آخرین آمار از تعداد نیروی انسانی جامعه پزشکی است.

عضو هیئت رئیسه مجلس افزود: در سال اخیر مسئولان مالیاتی مصاحبه‌هایی داشتند و اعلام کردند که مالیات پزشکان را ۷۰۰ میلیارد تومان تخمین می‌زنیم و بعد اعلام کردند که از این تعداد جامعه پزشکی فقط ۱۵۰ میلیارد تومان مالیات پرداخت کردند. بر اساس اظهارات آن‌ها از جمله رئیس سازمان امور مالیاتی تهران از میان حدود ۳۰ هزار پرونده پزشکان در تهران تنها ۱۱ هزار نفر برای عملکرد سال ۹۶ اظهارنامه ارائه کردند که میانگین اعلامی از سوی پزشکان برای هر نفر ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بوده است که درآمد آن‌ها به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: اگر مقدار مالیات سالیانه پزشکان طبق اظهار نظر سازمان امور مالیاتی ۷۰۰ میلیارد تومان باشد با فرض اینکه ۲۰ درصد برای مالیات کسر شود عدد نهایی به ۳۵۰۰ میلیارد تومان درآمد پزشکان در سال ۹۶ می‌شود که این عدد اگر بین ۱۳۰ هزار پزشک تقسیم کنیم میانگین درآمد هر پزشک سالیانه ۲۷ میلیون تومان می‌شود که به صورت ماهیانه هر پزشک ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان درآمد هر پزشک می‌شود که آیا هر پزشک به صورت ماهانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان درآمد دارد؟

جهانگیری تصریح کرد:اگر یک پزشک سالیانه ۱۰۰ میلیون درآمد داشته باشد با توجه به هزینه‌های موجود که مقداری از این درآمد مشمول مالیات می‌شود مثل یک پزشک عمومی با درآمد سالانه به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان ۱۵ درصد از این مبلغ شامل مالیات می‌شود از سوی دیگر با توجه به اینکه امسال هم مقرر شد کارمندان زیر ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معاف از مالیات شوند که این پزشک عمومی ذکر شده جزو افراد معاف از مالیات محسوب می‌شود.

این خبر در حال تکمیل است... 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گفتگوی ویژه خبری قیمت بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۹۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص( در تمام تخصص‌ها)کمبود وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مجید محبی در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم، همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت:  یک هزار و 520  تخت در بیمارستان‌های دولتی قم وجود دارد و بر اساس سرانه یک هزار  تخت درمانی در بیمارستان‌های دولتی قم کمبود وجود دارد.
 
وی افزود:  سرانه پرستار در قم یک و یک‌دهم پرستار به‌ازای هر تخت است، اما ایدئال یک و  چهار‌ دهم پرستار به ازای هر تخت نیاز  است که بر اساس این حدود  450 پرستار نسبت به هر تخت در استان قم کمبود وجود دارد.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص در تمام تخصص‌ها کمبود وجود دارد و حدود 200 متخصص و بیش از 300 پزشک عمومی کمبود در قم وجود دارد.
 
 محبی عنوان کرد: در خصوص وضعیت پرداخت‌ها به پزشکان و پرستاران باید گفت اگر مطالبات ما وصول شود همه مطالبات کادر درمان پرداخت خواهد شد 250 میلیارد تومان بدهی به پزشکان و پرستاران وجود دارد؛ اما بیش 400 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر مطالبات داریم.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: پیگیری زیادی برای وصول مطالبات انجام شده است و اولین پولی که به علوم پزشکی استان قم واریز شود مطالبات پزشکان و پرستاران را پرداخت خواهیم کرد، با این شرایط اداره‌کردن بیمارستان‌ها سخت است بیشترین مطالبه دانشگاه علوم پزشکی از تأمین اجتماعی است که آنها هم می‌گویند دولت مطالبات آنها را نداده است.
 
وی با اشاره به اینکه کمبود پزشک متخصص در بیمارستان‌های قم وجود دارد، بیان کرد: پیگیری‌های زیادی  از وزارت بهداشت و درمان انجام دادیم؛ اما چون قم نزدیک تهران است، اعلام می‌کنند استان قم در اولویت تخصیص و سهمیه پزشک متخصص نیست و پزشکان متخصص به مناطق محروم اعزام می‌شوند.
 
 محبی خاطرنشان کرد: بیشترین متخصصان بانوان هستند در سال گذشته 27 متخصص به قم اختصاص داده شد که 19 متخصص خانم بودند که نصف این متخصصان خانم بنا به دلایلی از جمله زایمان نتوانستند در چرخه درمان قم باقی بمانند.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به اینکه در بحث برخورد با زیرمیزی‌ها، علوم پزشکی تنها مرجع رسیدگی نیست، گفت: برخورد با زیرمیزی پزشکان روند پیچیده‌ای دارند در گذشته تعدادی پزشک که در گرفتن زیرمیزی حرفه‌ای بودند به مقام قضایی معرفی شد که هر 6 نفر تبرئه شدند؛ چون شاکی خصوصی نداشتند. همچنین 6 پزشک که گرفتن زیرمیزی آنها برای دانشگاه علوم پزشکی محرز شده بود از بیمارستان‌های دولتی قم اخراج شدند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • نوسازی و رفع ایراد دستگاه‌های کارتخوان اتوبوس‌ها در پایتخت
  • پیش بینی رشد ۴۴ درصدی درآمد‌های مالیاتی
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • ۲ هزار میلیارد ریال درآمد مالیاتی به سلامت گلستان اختصاص یافت
  • کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس
  • تکلیف مجلس به سازمان امور مالیاتی برای قبول هزینه‌های دارای صورتحساب الکترونیکی
  • تکالیف سازمان امور مالیاتی در باره صورتحساب الکترونیکی
  • سازوکار تعیین هزینه‌های قابل قبول مالیاتی مشخص شد
  • افزایش ۷۴۰ درصدی درآمدهای مالیاتی دولت طی ۶ سال
  • آیا ارزش افزوده همان هیولایی است که از آن می‌ترسیم؟