Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: یک زوج جوان زمانی که اعضای خانواده یکی از آن ها به مسافرت رفته بودند دست به اقدام غیر منتظره ای زدند و از هم جدا شدند.

زن جوان که به اجبار مادرش پا در مشاوره دادگاه خانواده گذاشته بود درباره ماجرای طلاق پنهانی اش می گوید: دانشجو بودم که با همسرم آشنا شدم. خانواده های مان از نظر مالی و فرهنگی خیلی با هم فرق داشتند اما چون عاشق او بودم اصلاً به این ها توجه نمی کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پدرم سرمایه دار و پدر همسرم بازنشسته بود و حقوق ناچیزی می گرفت.

بعد از این که با اصرار من پدرم با ازدواج مان موافقت کرد خودم را خوشبخت فرض می کردم چون به مرد مورد علاقه ام رسیده بودم. مهرداد بعد از اتمام تحصیلات دانشگاهی اش در شرکت پدرم مشغول به کار شد.

از همان ابتدا چون برادرانم با ازدواج مان مخالف بودند اصلاً به همسرم که به گفته خودشان غیر از تیپ و قیافه چیزی نداشت محل نمی گذاشتند و منتظر یک فرصت بودند تا او را از شرکت بیرون کنند. مدتی از ازدواج مان گذشت تا این که برادرانم از غیبت چند هفته ای پدرم در شرکت سوء استفاده کردند و با دعوای ساختگی، عذر همسرم را خواستند.

بعد از بیکار شدن او، اوضاع مالی مان به هم ریخت و پدر همسرم نمی توانست از ما حمایت مالی کند. زندگی ما روز به روز سخت تر می شد و حتی به زور اجاره خانه مان را پرداخت می کردیم. تازه متوجه دلیل مخالفت پدرم با ازدواج مان شدم چون عاشقی فقط مدتی دوام می آورد و برای آدم نان نمی شود.

درگیر مخارج زندگی مان بودیم که ناخواسته صاحب یک فرزند شدیم و اوضاع مالی مان بدتر از قبل شد تا جایی که اگر کمک مالی پنهانی مادرم نبود از عهده تهیه پوشک فرزندان مان هم برنمی آمدیم. با کار کردن نیمه وقت همسرم شرایط مالی مان روز به روز بحرانی تر می شد و به ناچار به پیشنهاد مادرم در یکی از واحدهای خالی پدرم ساکن شدیم. بعد از این اتفاق نیش و کنایه خواهر و برادرانم شروع شد.

آن ها روزگارمان را سیاه کرده بودند. من که در طول زندگی ام اصلاً طعم نداری، استرس و بی پولی را نچشیده بودم بعد از ازدواج مدام با فقر و تنگدستی مواجه بودم و از این وضعیت خسته شدم اما جرئت ابراز پشیمانی را نداشتم.

همسرم تمام تلاشش را می کرد اما کار درست و حسابی پیدا نمی کرد تا بر بحران مالی مان غلبه کند. بدجور در تنگنا قرار گرفته و هر دوی مان خسته شده بودیم و دنبال راه فرار می گشتیم تا این که خانواده ام برای مدتی به خارج از کشور رفتند. همین ماجرا فرصتی شد تا با همسرم تصمیم بگیریم توافقی از هم جدا شویم چون در حضور پدر و مادرم جرئت مطرح کردن چنین موضوعی را نداشتیم.

بعد از پیشنهاد طلاق به همسرم چون چاره ای نداشت قبول کرد و بعد از مدتی به شکل توافقی با دادن حضانت بچه به شوهرم از هم جدا شدیم. بعد از این که خانواده ام از سفر برگشتند و متوجه ماجرا شدند حسابی مرا کتک زدند.

مادرم به زور مرا به مشاوره دادگاه خانواده آورد تا با همسرم برای بازگشت به زندگی مشترک صحبت کنیم و جلوی آبروریزی را با این شیوه طلاق گرفتن بگیریم.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

تصویر وحشتناک از تکه تکه شدن شهروند زنجانی توسط گرگ گرسنه!+ عکس خبر ویژه / ترور رییس دادگاه اصفهان یخ زدن مسافران حبس شده در هواپیمای بوئینگ 777 +عکس وقتی شوهر فریبا رسید کامران از بالکن خانه سقوط کرد و کشته شد! + عکس وحشت بزرگ مردم رشت از وقوع یک فاجعه +عکس دستگیری 6 نفر دیگر در پرونده دست درازی در پارک ائل گلی تبریز+ فیلم و عکس زن جوان در دام پلید راننده تاکسی اینترنتی تهران! خبر ویژه /هواپیمای مسافربری از رادار محو شد / فاجعه در آسمان فرانسه + عکس عجیب ترین مزاحمت ناموسی لو رفت! / این مرد از همه جا بی خبر بود جزییات نقش یک زن در فایل صوتی رسوایی اخلاقی نماینده مجلس + آخرین خبر 72 زن و مرد در پارتی مختلط شبانه ساری در هم لولیده بودن که پلیس سر رسید پایان مرگبار مثلث عشقی یک دختر و دو پسر تهرانی +عکس راز وحشتناک الهه در زندان زنان شهر ری! + عکس صورت دختر قبل و بعداز فاجعه مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا رفتار زشت یک معلم ایرانی با دانش آموز سرکلاس درس+ فیلم

منبع: رکنا

کلیدواژه: فرار سفر اخبار حوادث سیاه اعضای خانواده مسافرت زوج جوان من عکس تهران زن فیلم دختر مرد پرونده مشهد پلیس تصاویر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۹۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ موقعیتی که هنگام مواجهه با آنها باید «نه» بگوییم

به گزارش «تابناک» به نقل از روزیاتو، نه گفتن به این معنی نیست که شما سخت‌گیر یا نامهربان هستید. در برخی شرایط خاص، این بهترین پاسخی است که می توانید بدهید.

در ادامه به بررسی هفت موقعیت کلیدی می پردازیم که در آنها «نه گفتن» می تواند سالم‌ترین گزینه برای شما باشد. مخالفت کردن لزوماً به معنای لجبازی یا درگیری نیست؛ بلکه نشان‌دهنده درک و تاکید بر مرزهای خود است.

۱) هنگامی که موضوع احترام به خود است

«احترام» یک کلمه ساده است، اما بار معنایی زیادی دارد؛ به خصوص وقتی صحبت از احترام به خود باشد.

اصول روانشناسی اغلب بر اهمیت حفظ احترام به خود تأکید می کنند. شما باید ارزش های خود را بدانید و مرزهایی را تعیین کنید که از سلامت عاطفی و ذهنی شما محافظت می کنند.

در مواقعی ممکن است که افراد از ما توقع بیش از حد و انتظارات غیر واقعی داشته باشند یا حتی ارزش ها و اصول ما را نادیده بگیرند.

در چنین مواردی، نه گفتن تنها یک گزینه نیست، بلکه بهترین پاسخی است که می توانید بدهید. مخالفت کردن به این معنی نیست که شما خودخواه یا نامهربان هستید. در واقع به این معناست که شما به ارزشتان احترام می گذارید و از خودتان دفاع می کنید.

۲) زمانی که درخواستی خلاف باورهای شخصی شما باشد

بر اهمیت وفادار ماندن به باورهای شخصی خود در بسیاری از مکتب ها، از جمله بودیسم تاکید شده است.

این باورها، ارزش ها و اصول ما هستند که هویت ما را شکل می دهند. آنها اعمال ما را هدایت می کنند، دیدگاه هایمان را شکل داده و به ما احساس داشتن هدف در زندگی می دهند.

ما باید بیاموزیم که هماهنگ با ارزش ها و اصول خود زندگی کنیم، حتی اگر به معنای نه گفتن به چیزهایی باشد که با آنها همسو نیستند.

۳) هنگامی که رفاه و سلامت شما در خطر باشد

شاید شما هم دائماً با هر درخواستی موافقت کنید، اما با این کار سلامتی خود را به خطر می‌اندازید.

روانشناسان اغلب روی اهمیت اولویت دادن به سلامت و رفاه و مراقبت از خود تاکید دارند.

لازم به یادآوری است که همه ما محدودیت های فیزیکی، ذهنی و عاطفی داریم. فرای مسئولیت های خود عمل کردن می تواند منجر به استرس، فرسودگی شغلی و حتی مشکلات سلامتی شود.

اگر موافقت با یک درخواست به معنای بی خوابی، حذف وعده‌های غذایی یا نادیده گرفتن سلامت روان شما باشد، بهترین پاسخ یک نه قاطع است.

۴) زمانی که چیزی باعث ترس شما می شود

تصمیمات مبتنی بر ترس به ندرت رضایت و شادی شما را به دنبال خواهند داشت.

ما باید بر اساس خرد و منطق تصمیم بگیریم؛ نه ترس. اگر به دلیل ترس از ناامید کردن دیگران یا مواجهه با تعارض به چیزی بله می‌گویید، وقت آن است که تجدید نظر کنید.

به یاد داشته باشید که وقتی موافقت کردن ناشی از ترس است، نه گفتن اشکالی ندارد. از خود دفاع کنید و انتخاب هایی داشته باشید که منعکس‌کننده خواسته ها و ارزش های واقعی شما باشند.

۵) هنگامی که موافقت کردن آسان ترین کار در موقعیت های دشوار است

گاهی اوقات، ما با درخواست هایی موافقت می کنیم؛ نه به این دلیل که این کار درستی است، بلکه به این دلیل که ساده ترین کار است. نه گفتن و مواجهه با ناامیدی یا تعارض می تواند ناراحت‌کننده باشد.

با این حال، انتخاب راه آسان اغلب می‌تواند ما را به مسیری برساند که واقعاً آن چیزی نیست که می‌خواهیم یا به آن نیاز داریم. ممکن است که این کار موقتاً از ناراحتی جلوگیری کند، اما در درازمدت، می تواند باعث ایجاد مشکلات مهم تری شود؛ مانند احساس رنجش، استرس یا فشار روانی.

روانشناسان ما را تشویق می کنند که این لحظات ناراحت‌کننده را به چشم فرصتی برای رشد ببینیم. نه گفتن، حتی زمانی که سخت است، می تواند فوق‌العاده قدرتمند باشد.

ممکن است که این کار در کوتاه مدت سخت تر باشد، اما در دراز مدت ارزشش را دارد.

۶) زمانی که درخواستی آرامش درونی شما را به هم می زند

دستیابی به آرامش درونی باید اولویت شما در زندگی باشد. آرامش درونی، به معنای یافتن احساس آرامش و تعادل در درون خود، صرف نظر از شرایط بیرونی است.

مواقعی پیش می آید که موافقت کردن با درخواستی می تواند این آرامش درونی را به دلیل تضاد با ارزش های شما، بار بیش از حد مسئولیت ها یا درگیری در موقعیت های سمی مختل کند.

در چنین مواردی، نه گفتن نه‌تنها بهترین پاسخ است، بلکه از از آرامش شما محافظت خواهد کرد.

آرامش درونی ما ارزشمند است و باید به هر قیمتی حفظ شود. بنابراین اگر در موقعیتی قرار گرفتید که این آرامش را تهدید می کند، به یاد داشته باشید که نه گفتن اشکالی ندارد.

۷) هنگامی که موافقت کردن باعث خوشحالی و رضایت آنی می شود

این مورد ممکن است شما را متعجب کند، اما گاهی اوقات بهتر است هنگامی که موافقت کردن فوراً باعث خوشحالی می شود، نه بگویید.

ما در دنیایی زندگی می کنیم که در آن حس رضایت فوری اغلب در اولویت قرار می گیرد. ما می خواهیم دیگران را راضی کنیم، مورد پسند واقع شویم و از تعارض اجتناب کنیم. بله گفتن اغلب می تواند به ما احساس رضایت و موفقیت فوری بدهد.

با این حال، بسیار مهم است که دیدی فراتر از آن رضایت آنی داشته باشیم و تأثیر بلندمدت انتخاب هایمان را در نظر بگیریم. آیا موافقت با این درخواست منجر به استرس خواهد شد؟ آیا با اهداف و ارزش های بلندمدت ما همسو است؟

گاهی اوقات، بهترین پاسخ نه است، حتی اگر بله گفتن باعث خوشحالی ما در کوتاه مدت شود. شما باید انتخاب های مسئولانه ای بگیرید که در دراز مدت به نفعتان باشد، حتی اگر در لحظه احساس رضایت نداشته باشید.

بنابراین دفعه بعد که وسوسه شدید برای لذت و رضایت در لحظه با درخواستی موافقت کنید، لحظه ای مکث کنید و در نظر بگیرید که آیا نه گفتن ممکن است انتخاب بهتری برای آینده شما باشد یا خیر.

دیگر خبرها

  • زهره حمیدی وضعیت بیماری‌اش را تشریح کرد؛ بعد از بیماری یک انسان جدیدتر شدم
  • زهره حمیدی ازوضعیت پس از سرطان گفت/انسان دیگری شدم و حالم خوب است
  • مهرداد صدقی با یک آبنبات جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • در ۷۲ ساعت پرماجرا بر «مجید نوری» در سوئد چه گذشت؟
  • در ۷۲ ساعت پرماجرا بر مجید نوری در سوئد چه گذشت؟
  • روزگار بحرانی یاران صیادمنش: 9 بازی 3 امتیاز
  • گاف عجیب دولت رئیسی /عدد نمی فهمید یا عدد نمی فهمید؟! /گردش مالی یک بنگاه املاک تک نفره در اشکولک تپه سفلی هم از ۵۰ میلیون تومان بیشتر است
  • هنگامی که هواداران منچستر یونایتد رونالدو را پس از هت تریک مقابل این تیم تشویق کردند / فیلم
  • ۷ موقعیتی که هنگام مواجهه با آنها باید «نه» بگوییم
  • گل قهرمانی استقلال را مهرداد بزند!