Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمدعلی حسن‌زاده»، معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری برنا، گفت: بندر چابهار از ظرفیت‌های زیادی برخوردار است. هزینه تمام شده حمل به چابهار کمتر از هزینه تمام شده به سایر بنادر و موقعیت خوبی برای ترانزیت و ترانشیب کالا و ارائه خدمات صادراتی و وارداتی استان‌های شرقی و شمال شرقی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر تصریح کرد: با جابجایی بخشی از کالاهای استان‌های شرقی و جذب کالای ترانزیتی می‌توانیم هم به اقتصاد کشور کمک کنیم و هم کشورهای همجوار از موقعیت ممتاز چابهار استفاده کنند.

وی افزود: فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای ایجاد ترمینال‌های بار در این بندر را داریم و با دادن فراخوانی در خصوص پایانه‌های مسافری قصد داریم، شرکت‌هایی که در حوزه گردشگری و دریایی فعال هستند در این فراخوان شرکت کنند.

حسن‌زاده با بیان اینکه 7 اسفندماه همایشی با عنوان روز چابهار خواهیم داشت، گفت: حدودا از  ۳۵ کشور خارجی دعوت کرده‌ایم تا در این همایش حضور داشته باشند و در آن روز مزایا، امکانات، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های سرمایه‌گذاری بندر چابهار با تشویق دولت و به ویژه سازمان بنادر و دریانوردی بیان می‌شود، تا شاهد حضور تجار و خطوط کشتیرانی در بندر چابهار باشیم.

حسن‌زاده اظهار کرد: با فعالیت بندر چابهار به عنوان نقطه مهم سواحل مکران که در شرق این بندر قرار گرفته، می‌توانیم شاهد ایجاد زنجیرهای از توسعه‌های فرعی در بقیه سواحل باشیم.

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر افزود: برنامه‌ای برای حضور چینی‌ها در بندر چابهار نداریم و تا به الان به صورت کتبی، درخواستی از سوی چینی‌ها به ما ارسال نشده است اما هندی‌ها در این بندر فعال هستند.

وی تاکید کرد: هندی‌ها براساس قرارداد تجاری 18 ماهه در این بندر مشغول بکار شدند و حدودا 10هکتار از فاز یک و 360 متر اسکله را به هندی‌ها دادیم که فعالیت‌های تخلیه و بارگیری را انجام می‌دهند و شریک ایرانی دارند. عمده نیروهای کاری ایرانی و ترجیحا قومی هستند.

حسن‌زاده بیان کرد: حضور هندی‌ها صرفا در حد ارائه خدمات تخلیه و بارگیری کشتی‌هاست و مدیریت بخش دریایی بندر در دست سازمان بنادر و دریانوردی است.

خبرنگار: طالب زاده

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بخش دریایی دولت سازمان بنادر و دریانوردی کشتی معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۰۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار

تین نیوز

معاون وزیر حمل و نقل تاجیکستان در دیدار با معاون وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران از ابراز تمایل تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، معاون وزیر حمل و نقل جمهوری تاجیکستان در رأس هیاتی با معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی دیدار و گفت و گو کرد.

در این نشست که نظام الدین زاهدی، سفیر تاجیکستان در ایران، فیروز محمود اف، مدیرکل بین المللی وزارت حمل و نقل و رحم الدین سلام زاده، مدیر موسسه دولتی حمل و نقل جاده ای و خدمات لجستیک تاجیکستان ، جلیل اسلامی، معاون امور بندری و اقتصادی، خسرو سرایی، مدیرکل ترانزیت، لجستیک و توافقنامه ها، تیمور بشیر گنبدی، رئیس اداره توافقنامه های بین المللی سازمان بنادر و دریانوردی، حضور داشتند، خانم شایسته مراد زاده، معاون وزیر حمل و نقل تاجیکستان در دیدار با علی اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی بر علاقه مندی دولت این کشور برای سرمایه گذاری لجستیکی در بندر چابهار تاکید کرد. 

معاون وزیر حمل و نقل تاجیکستان در این نشست افزود: روابط دو جانبه تجاری و اقتصادی بین تهران و دوشنبه در سطح خوبی قرار دارد.

وی با اشاره به سوابق تاریخی و فرهنگی مشترک بین دو کشور ایران و تاجیکستان، اظهار کرد: طی دو سال گذشته، سطح روابط اقتصادی و جابه جایی کالا بین دو کشور رو به رشد بوده و افزایش یافته است.

مراد زاده همچنین از علاقه تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار خبر داد.

اهتمام دولت سیزدهم برای توسعه روابط تجاری با کشورهای فارسی زبان

در این دیدار همچنین علی اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی ایران نیز با اشاره اهتمام دولت سیزدهم برای توسعه همکاری های اقتصادی و بازرگانی با کشورهای همسایه، به ویژه با کشورهای فارسی زبان، تاکید کرد: رویکرد تهران در توسعه همکاری های حمل و نقلی و ترانزیتی با کشورهای همسایه، منافع برد برد و اشتراکی برای همه فعالان اقتصادی است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه مطابق برنامه ریزی صورت گرفته و اهتمام وزیر راه و شهرسازی ایران برای اتصال بندر چابهار به راه آهن سراسری کشور، طی یک سال آینده، تاکید کرد: با حضور دولت هند و سرمایه گذاری یک شرکت هندی در بندر چابهار، علاوه بر ارتقای ظرفیت های زیرساختی و تجهیزاتی این بندر، عملکرد تخلیه و بارگیری بندر چابهار نیز به بیش از ۵ میلیون تن افزایش یافته است.

صفایی با بیان اینکه آینده تجاری و بازرگانی بسیار خوبی در انتظار بندر چابهار است، افزود: هم اکنون کشتی های لاینر به صورت مستقیم از هند و چین در بندر شهید بهشتی چابهار پهلوگیری می کنند.

وی با استقبال از سرمایه گذاری زیرساختی دولت و شرکت های خصوصی مورد تایید تاجیکستان در بندر چابهار برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار، تاکید کرد: مدل اقتصادی و بازرگانی مد نظر دولت تاجیکستان، میزان و مدت قرارداد سرمایه گذاری این کشور در بندر اقیانوسی چابهار را تعیین خواهد کرد.

به گفته صفایی، سرمایه گذار تاجیکی این امکان را دارد با ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار، از آن برای ترانزیت کالاهای کشورش و کالاهای سایر کشورها استفاده کند و از تسهیلات و تخفیفات ترانزیتی بندر چابهار بهره ببرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • اتمام تعمیر اسکله تاریخی بلوار بندرانزلی
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • طرز پخت 10 کیلو چلو مرغ کاری توسط آشپز هندی (فیلم)
  • جای خالی بخش خصوصی در سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • آمادگی تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار
  • سفر حدود ۷ میلیون گردشگر با وسیله نقلیه شخصی به قشم
  • مسلمانان روهینگیا همچنان با پاکسازی قومی مواجه هستند
  • ۷ موقعیتی که هنگام مواجهه با آنها باید «نه» بگوییم