Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: در پرداخت کارانه پرستاران دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تاخیر هفت ماهه مواجه هستیم. علی آزادیان در گفت و گو با بلاغ، اظهار کرد: تعداد پرستاران این دانشگاه علوم پزشکی در استان را در قسمت‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی، مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستان‌ها حدود 5 هزار و 400 پرستار در حال خدمت رسانی عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی  در خصوص کمبود پرستار، گفت: به ازای هر تخت بیمارستان حدود 1.2 شاخصه پرستاران است که انتظار به 1.5 است در واقع حدود 800 تا 1000 نفر کمبود پرستار در استان مواجه هستیم.

مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به چارت تشکیلاتی دانشگاه، بیان کرد: مازندران بعنوان یک استان مسافرخیز این تعداد پرستار برای بیمارستان‌ها ، اورژانس و مراکز بهداشتی درمانی کافی نیست و این تعداد برای قبل پیک سفرهاست.

آزادیان در خصوص شیفت‌های پرستاران، تصریح کرد: شیفت های پرستاری با توجه به نیاز بیمارستان با درخواست و توان خود پرسنل انجام می‌شود حداکثر 12 ساعت است.

وی ادامه داد: تعدد شیفت‌ها زیاد است اما 12 ساعت به بالا چون از ارتقاء بهره‌وری استفاده می‌کنند از نظر قانونی ممنوع و در استان وجود ندارد.

مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران در خصوص جذب پرستار؛ گفت : درخواست جذب پرستار به دانشگاه ارائه دادیم از سال 94 تا 96 آزمون استخدام برگزار و به ازای هر سال حدود 250 پرستار جذب شدند.

آزادیان بیان کرد: وضعیت نسبت به گذشته بهتر اما کافی نیست.

وی درباره تعداد و حق و حقوق پرستارهای شرکتی، تصریح کرد : حدود 700 هزار پرستار شرکتی در بیمارستان‌های استان خدمت‌رسانی می‌کنند حق و حقوق آنها از وزارت خانه سالانه مشخص و پرداخت می‌شود.

این مسئول در مورد تاخیر پرداختی حقوق پرسنل پرستاری، اظهار کرد : تاخیر در حقوق پرستاران شرکتی‌ها نداریم شاید بدلیل مسائل اداری چند روز وقفه بیفتد اما پرداخت می‌شود.

آزادیان ادامه داد: در پرداخت عملکردی یک تاخیر 8 ماه داریم اما با مدیریت جدید هر 7 ماه یک مورد عملکردی پرداختی داریم.

مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران در خصوص دوره آموزشی، گفت : در دوره آموزشی دانشکده ها فعال هستند همچنین در دوره کارشناسی ارشد در حال برگزاری است.

وی ادامه داد: بدنبال مجوز آموزش دکتری پرستاری هستیم که هنوز موفق نشدیم.

آزادیان در خصوص کمبود پرستار آقا، افزود: با توجه به اورژانس 115 فعال در استان و پیش بیمارستانی عقب نباشند اکثر پرستارهای آقا به این سمت سوق پیدا می کنند و در بیمارستان ها محدود هستند.

وی شاخص نیروهای مرد در بیمارستان ها را 13 درصد عنوان کرد اما قاعده کار 50 درصد باید باشند.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۰۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام دلفان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی لرستان هشت پروژه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است، اظهار داشت: یکی از این پروژه‌ها بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد بوده که ابتدا ۲۳ درصد پیشرفت داشت که الان پیشرفت فیزیکی آن به ۶۵ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه تعداد تخت‌های این بیمارستان از ۵۱۵ تخت به ۶۱۱ تخت رسیده است، افزود: اگر پرداخت اعتبار این بیمارستان به همین روال باشد، سال آینده افتتاح خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه بیمارستان «رازی» کوهدشت نیز ۵۵ درصد پیشرفت داشته که اعتبارات آن تأمین نشده است، ادامه داد: اگر اعتبار آن اختصاص پیدا می‌کرد، روند پیشرفت آن بیشتر می‌شد.

دلفان با بیان اینکه بخشی از اعتبارات این بیمارستان باید از سوی سازمان مدیریت و بخشی هم توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد، گفت: سازمان مدیریت نتوانسته سهم خودش را عملیاتی کند.

وی با بیان اینکه بیمارستان «گهر» دورود نیز ۲۵۶ تخت دارد و ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: سه پروژه دیگر سفر دولت شامل درمانگاه «بزنوید»، «چمن سلطان» و امامزاده «محمدحسن» تکمیل شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، افزود: همچنین زایشگاه خرم‌آباد که جز مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان بوده نیز عملیاتی و تکمیل شده است.

کد خبر 6087655

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • استخدام ۲۱ هزار پرستار / تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور