Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-25@08:25:36 GMT

طلا ریخت،دلار بالا رفت

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۸۰۱۵۳

طلا ریخت،دلار بالا رفت

ایسنا نوشت: قیمت طلا روز سه‌شنبه تحت تاثیر رشد ارزش دلار که تقاضا برای خرید این فلز ارزشمند را محدود کرد کاهش یافت و نزدیک به پایین‌ترین حد خود در سه هفته اخیر ایستاد.

به گزارش شریان نیوز، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۱۲۷۷.۲۴ دلار رسید. بهای معاملات این بازار روز دوشنبه به ۱۲۷۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۱ دلار سقوط کرده بود که پایین‌ترین قیمت در سه هفته گذشته بود.

در بازار آمریکا، هر اونس طلا برای تحویل در فوریه با ۰.۴ درصد کاهش، به ۱۲۷۷.۲۰ دلار رسید.

دلار روز سه‌شنبه در برابر سبدی از شش ارز رقیب نزدیک به بالاترین حد خود در دو هفته گذشته ایستاد.

به گفته کایل رودا، تحلیلگر بازار در شرکت "آی جی مارکتس"، طلا قربانی رشد ارزش دلار در کوتاه‌مدت شده است. افت ارزش یورو و نگرانی‌ها نسبت به چشم‌انداز رشد اقتصادی در اروپا، از رشد ارزش دلار حمایت کرده و طلا را به پایین سطح ۱۲۸۰ دلار رسانده است.

این اواخر به دلیل تعطیلی دولت آمریکا، آمار چندانی از این کشور منتشر نشده است. اگر آمار ضعیف‌تر بیشتری منتشر شود ممکن است باعث افت بازده اوراق قرضه شده و از قیمت طلا پشتیبانی کند. همچنین برای این‌که طلا به قیمت بالاتری صعود کند باید از نظر فنی سطح ۱۳۰۰ دلار را بشکند.

گران‌تر شدن دلار قیمت طلا را که به این ارز معامله می‌شود تحت فشار قرار داده و آن را برای خریداران آمریکایی گران‌تر کردند.

بازارهای سهام آسیا روز سه‌شنبه به دلیل بدبینی نسبت به چشم‌انداز اقتصاد جهانی که سرمایه‌گذاران را از دارایی‌های پرریسک دور نگه داشت، کاهش پیدا کردند.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی خود از رشد اقتصاد جهانی را کمتر کرده است و نتایج یک نظرسنجی، بدبینی فزاینده میان مدیران تجاری به دلیل تنش‌های تجاری را نشان داد. با این حال اینها تاثیر چندانی روی قیمت طلا نداشتند.

تحلیلگر شرکت INTL FCStone در یادداشتی نوشتند: به نظر می‌رسد عوامل متعددی که در اوایل ژانویه به رشد ارزش طلا کمک کرده بودند از جمله ملایم شدن موضع بانک مرکزی آمریکا در خصوص افزایش نرخ‌های بهره و نشانه‌های روشن از کندی رشد اقتصاد جهانی، اکنون دیگر روی قیمت این فلز ارزشمند تاثیری ندارند و در عوض به نظر می‌رسد طلا تحت تاثیر رشد ارزش دلار و بازده اوراق ۱۰ ساله آمریکا قرار دارد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پالادیوم برای تحویل فوری در ۱۳۶۱.۵۰ دلار ایستاد. این فلز هفته گذشته تا رکورد بالای ۱۴۳۴.۵۰ دلار صعود کرده بود. هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۱۵.۲۰ دلار رسید و هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد کاهش، ۷۹۰ دلار معامله شد.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۰۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت کاهش یافت

پس از کاهش تنش‌ها در خاورمیانه قیمت‌های جهانی نفت خام روز دوشنبه با افت یک درصدی همراه شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، کاهش تنش‌ها بین ایران و رژیم صهیونیستی و تمرکز بازار بر عوامل بنیادین سبب شد قیمت‌ نفت روز دوشنبه (سوم اردیبهشت‌) بیش از یک‌درصد کاهش یابد.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز دوشنبه تا ساعت ۶ و ۵۵ دقیقه به وقت گرینویچ با یک دلار و ۲۱ سنت یا ۱.۴درصد کاهش به ۸۶ دلار و ۸ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا برای تحویل در ماه مه نیز روز دوشنبه با ۹۷ سنت یا ۱.۲درصد کاهش با قیمت ۸۲ دلار و ۱۷ سنت برای هر بشکه معامله شد. این در حالی است که برای تحویل در ماه ژوئن با یک دلار و ۲۳ سنت افت به ۸۰ دلار و ۹۹ سنت برای هر بشکه رسید.

ییپ جون رانگ، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی، گفت: با پیش‌بینی‌های گسترده مبنی بر فروکش‌کردن تنش‌های ژئوپلیتیک بین ایران و رژیم صهیونیستی، قیمت‌ نفت خام برنت نتوانست افزایش اولیه خود را حفظ کند.

وی افزود: به همین دلیل بازارها ریسک ژئوپلیتیک مرتبط با اختلال احتمالی در عرضه نفت را همچنان کاهش می‌دهند. اختلال در عرضه، در زمان کنونی بعید به نظر می‌رسد.

به‌گفته ییپ، افزایش ذخیره‌سازی نفت خام آمریکا نیز به فروش نفت فشار بیشتری وارد کرده است.

داده‌های اداره اطلاعات انرژی آمریکا هفته گذشته نشان داد ذخایر نفت خام آمریکا ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه افزایش یافت که حدود دو برابر پیش‌بینی تحلیلگران بود. تحلیلگران افزایش یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه‌ای را برای ذخیره‌سازی آمریکا پیش‌بینی کرده بودند.

تینا تانگ، تحلیلگر مستقل بازار نیز اعلام کرد: نگرانی‌های اقتصادی بار دیگر به عامل کاهشی در بازار نفت تبدیل می‌شود و افزایش ذخیره‌سازی ایالات‌متحده و تندروی بانک مرکزی آمریکا و درنتیجه افزایش ارزش دلار، قیمت‌ نفت را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. افزایش ارزش دلار سبب بالارفتن قیمت نفت برای دارندگان ارزهای دیگر می‌شود.

دیگر خبرها

  • دنیای اقتصاد : در سال ۱۴۰۳ نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم/ رشد اقتصادی هم بالا نخواهد رفت
  • در سال ۱۴۰۳ نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم/ رشد اقتصادی هم بالا نخواهد رفت
  • قیمت دلار، سکه، طلا و یورو چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳/ طلا ریخت، سکه عقب نشست
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ قیمت طلا و سکه باز هم ریخت
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • برنج هم از تورم جا نماند!
  • قیمت نفت اندکی بالا رفت
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • رونمایی از پشت پرده گرانی خودرو
  • قیمت نفت کاهش یافت