Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-25@22:49:01 GMT

۱۰ کاری که باید قبل از ۳۰ سالگی انجام داد

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۸۰۲۳۳

افراد قبل از ۳۰ سالگی انرژی و زمان بیشتری دارند به همین دلیل بهترین فرصت برای انجام کار‌هایی است که باید در سال‌های جوانی انجام داد.

به گزارش شریان نیوز، ۳۰ سالگی سن عجیبی است. بیشتر افراد از رسیدن به این سن اضطراب دارند. همه مدام از حس و حال خراب ۳۰ ساله شدن می‌گویند و حتی در روانشناسی نیز از آن به عنوان بحران ۳۰ سالگی یاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییر هر مقطع زمانی و سنی، وقتی دشوار است و به بحران تبدیل می‌شود که آمادگی لازم برای ورود به مرحله بعدی را نداشته باشید.

به همین خاطر اگر هنوز ۳۰ ساله نشده اید خود را برای مرحله بعدی کاملا آماده کنید. مثلا فعالیت‌های زیادی وجود دارند که تجربه آن‌ها می‌تواند بسیار ارزشمند باشد و شما را برای مواجه شدن با چالش‌های پیش رو پخته‌تر کند. فرصت تجربه‌های ناب را از خود نگیرید و شجاعانه بدون هراس از سن و عدد از فرصت‌های خود بهره ببرید.

اگر ۳۰ سال را رد کرده اید باز هم دیر نشده است. سن واقعا یک عدد است و هیچ اهمیتی ندارد. مهم این است که روز به روز خود را قوی‌تر و آماده‌تر کنید و در زندگی رو به جلو پیش بروید. منظور از کسب تجربه‌های مختلف قبل از ۳۰ سالگی گوشزد کردن این نکته است که روز‌های جوانی و عمر بسیار مغتنم و مهم هستند و نباید بی برنامه و بی هدف، آن‌ها را از بین برد.

قبل از ۳۰ سالگی انرژی و زمان افراد بیشتر است و به همان اندازه مسئولیت‌های خیلی کمتری در زندگی دارند. به همین خاطر بهترین فرصت برای انجام کار‌هایی در اختیار خواهد بود که شاید با شلوغ‌تر شدن زندگی و اضافه شدن بر شمار مسئولیت‌ها امکان انجام آن‌ها کاهش پیدا می‌کند. پس تا می‌توانید از سال‌های اوج جوانی خود استفاده کنید.

انرژی جوانی را با ماجراجویی، شادمانی و کمی جنون ترکیب کنید و با قوت به سمت ۳۰ سالگی پیش بروید. کار‌های متنوعی وجود دارد که می‌توانید تا قبل از ۳۰ سالگی با فراغ بال دنبال کنید. نگذارید دوران قبل از ۳۰ سالگی به بطالت بگذرد. به بهانه نداشتن پول کافی، فرصت سفر کردن، دوست پیدا کردن، تفریح و… را از خود سلب نکنید. برنامه ریزی داشته باشید و از تک تک سال‌های قشنگ جوانی خود لذت ببرید.

۱- قبل از ۳۰ سالگی به دانشگاه بروید

تا قبل از ۳۰ سالگی بهترین فرصت برای تحصیل و رفتن به دانشگاه وجود دارد. در این دوران با حضور در دانشگاه و خواندن رشته‌ای مناسب که به آن علاقه دارید، تا حد زیادی به ساختن سال‌های بعدی زندگی تان کمک خواهید کرد. در دانشگاه ضمن یادگیری دانش و مهارت، دوستان خوبی پیدا می‌کنید. شبکه ارتباطی شما با دیگران در زندگی گسترده‌تر خواهد شد و آینده شغلی خود را نیز مشخص خواهید کرد. در طول تحصیل از کارآموزی هم غافل نشوید. با کارآموزی کردن در شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف می‌توانید چشم انداز مناسب و دقیق تری نسبت به آینده خود داشته باشید.

۲- پس انداز کردن را بیاموزید

خیلی ولخرجی نکنید بهتر است در جوانی پس انداز کردن را یاد بگیرید اگر در کنار تحصیل یک کار ساده هم داشته باشید به شما در پس انداز کردن کمک می‌کند.

۳- اهداف بالاتر داشته باشید

شغل‌هایی را انتخاب کنید که آینده‌ی خوبی داشته باشد، سعی کنید هدف‌تان را بالا بگیرید تا پس از ۳۰ سالگی به این نتیجه نرسید که استعداد‌تان پای کار‌های بی خود هدر رفته است.

۴- علاقه‌های خود را دنبال کنید

برای رسیدن به علایق خود تلاش کنید، کار‌هایی که دوست دارید را تجربه کنید و نگذارید که حسرتی به دلتان بماند. مثلا اگر طرفدار یک گروه موسیقی هستید حتما در کنسرت های آن شرکت کنید، اگر دوست دارید شبی را در طبیعت بگذرانید سریعا برنامه‌ای برای آن ترتیب بدهید و…. باور کنید نیمی از خواسته‌های ما با برنامه ریزی و پیگیری قابل دسترسی هستند پس با بهانه‌های واهی مختلف، امکان خوش گذراندن را از خود نگیرید.

۵- منظم بودن و برنامه ریزی را یاد بگیرید

خیلی از افراد تا قبل از ۳۰ سالگی بسیار بی هدف و بدون برنامه زندگی می‌کنند. در این سن و سال نمی‌دانند و حس نمی‌کنند که چقدر امکان رشد و پیشرفت برایشان وجود دارد و فکر می‌کنند تا ابد جوان باقی خواهند ماند. برای دوری از شکست‌ها در آینده، باید منظم باشید و برنامه ریزی کنید. کسانی که از جوانی و سنین کم، شروع به برنامه ریزی و داشتن نظم در امور می‌کنند تا حد زیادی در آینده مثلا در روابط خانوادگی و کاری خود موفق می‌شوند.

۶- دوست صمیمی پیدا کنید

همه‌ی ما در زندگی دست کم به دو سه دوست صمیمی نیاز داریم. شاید یک دوست صمیمی هم بتواند به تنهایی دنیای مان را چنان تغییر دهد که از داشتن دوستان متعدد بی نیاز شویم. این قبیل دوستی‌ها بیشتر در دوران نوجوانی و جوانی پا می‌گیرند و در بیشتر موارد تا پایان عمر ادامه می‌یابند.

۷- عادات بد را تا قبل از ۳۰ سالگی ترک کنید

انسان در جوانی از انعطاف‌پذیری بیشتری برخوردار است. وقتی جوان هستید راحت‌تر می‌توانید، عادت‌های بد خود را کنار بگذارید و رفتار‌های خوب و مثبت در خود به وجود بیاورید. مثلا اگر سیگار می‌کشید حتما تا قبل از ۳۰ سالگی، آن را ترک کنید. اگر اضافه وزن دارید یا اهل ورزش نیستید، در خود عادت‌های جدید ایجاد کنید. شروع به ورزش کنید و تغذیه‌ای سالم داشته باشید. ایجاد عادات خوب کلید اصلی تغییر و تحول مثبت در زندگی است.

۸- یاد گرفتن زبان خارجی

منظور این است که لازم نیست به زبان خارجی مسلط باشید بلکه همین که آشنا باشید کافی است البته، اگر توانستید به زبان خارجی مسلط شوید و روان صحبت کنید که خیلی هم عالی است. اگر چه برای یادگیری هیچ وقت دیر نیست، توصیه می‌شود یادگیری زبان خارجی را در سنین جوانی آغاز کنید و به تعویق نیندازید.

۹- در جمع حضور داشته باشید

تا قبل از ۳۰ سالگی شبکه ارتباطی خود را گسترش بدهید. مثلا دوستان خوبی برای خود پیدا کنید و با افراد مختلفی در ارتباط باشید. معاشرت زیاد باعث می‌شود، رفتار‌ها و منش شما در زندگی بسیار پخته‌تر بشود. فرصت حضور در جمع را برای خود فراهم کنید و سعی کنید با اظهار نظر در جمع یا بعضا سخنرانی کردن در محافلی مثل دانشگاه و… به میزان اعتماد به نفس خود بیافزایید. خجالت را کنار بگذارید و شخصیتی اجتماعی داشته باشید. این کار تا قبل از ۳۰ سالگی بسیار مهم است. هر چقدر اعتماد به نفس تان بیشتر باشد در آینده شغلی، خانوادگی و… نیز موفق‌تر خواهید بود.

۱۰- خیلی حرص آینده را نخورید

یکی از درس‌هایی که سنین بیست سالگی به آدم می‌دهد این است که آن لحظه‌ی جادویی که همیشه انتظار داشتید فرا برسد تا احساس کنید که به یک فرد بالغ و کامل تبدیل شده اید، هیچ وقت فرا نخواهد رسید. فکر کردن به ۵ سال آینده هیچ فایده‌ای ندارد. آینده همیشه در حال تغییر است و هیچ وقت آن چیزی نمی‌شود که ما انتظارش را داشتیم؛ بنابراین بهترین کاری که می‌شود در قبال آن کرد این است که از فکر کردن بیش از حد به آن خودداری کنیم. می‌خواهید برای سال‌های خیلی دور برنامه ریزی کنید؟ بی خیال! هر چقدر بیشتر در آینده غرق شوید بیشتر همین زمان حال که در آن زندگی می‌کنید را از دست می‌دهید. هر آدم سالم دیگری هم برای خود و خانواده اش اهدافی را دنبال می‌کند، اما اگر این هدفمندی منجر به وارد کردن استرس به خود شود، از سم سیانور نیز مهلک‌تر است. با زمان پیش بروید و زندگی تان را زهرمار نکنید.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۰۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سدسازی در جنوب سیستان وبلوچستان در اولویت کاری منطقه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، استاندار در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در فرمانداری شهرستان چابهار برگزار شد،  با بیان اینکه باید تمام طرح های سطح استان با دقت کافی و انجام مطالعات و پیش‌بینی‌های لازم انجام شوند، گفت: به واسطه پیش بینی‌ها و اقدامات پیشگیرانه‌ای که پیش از وقوع سیلاب اخیر انجام شد، کمترین آسیب جانی را داشته‌ایم.

 محمد کرمی افزود: در سیلاب اخیر حجم بسیار بالایی از آب در قسمت سرریز سد کهیر با ارتفاع سه متر به وجود آمد که اکنون حجم ورودی آب بسیار کم شده است.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: ما شاهد محدوده‌ای به وسعت حدود ۳۲۰ کیلومتر منطقه درگیر سیلاب بوده‌ایم و، چون این مناطق به صورت دشت است؛ خسارت‌ها نیز کاهش یافت. 
وی ادامه داد: کار‌های بسیار خوبی دراین مدت در محدوده درگیر سیلاب در جنوب استان انجام شده، اما باید کار‌های باقیمانده نیز با سرعت مضاعف پیگیری و انجام شوند.
کرمی بیان کرد: دو بالگرد جدید ارتش نیز در حال افزوده شدن به تیم‌های حاضر در منطقه است تا علاوه بر گروه‌های جهادی که در اختیار ستاد اجرایی هستند، با تلاش مضاعف هرچه زودتر از این بحران عبور کنیم.
وی افزود: باید مباحث آبرسانی با سرعت پیگیری شوند و تیم‌های موجود در منطقه نیز با تامین نیروی انسانی و امکانات از سایر استان‌ها تکمیل شوند تا روستا‌های دارای تنش آبی مشکلاتشان کاسته شود.
استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: اعتبارات لازم برای افزودن دستگاه‌های راهسازی به راهداری داده شده است و این موضوع به اطلاع فرمانداران منطقه نیز قرار داده شده است.
وی ادامه داد: نکته بسیار حائز اهمیتی که در سیلاب گذشته هم بر آن تاکید شده است؛ آن است که باید از آب‌های حاصل از باران‌های این چنینی استفاده مفیدی و لازم صورت گیرد.
کرمی یادآور شد: ما دو اولویت مهم در امر سدسازی سد کاجو و سد قصر قند را در منطقه دنبال می‌کنیم و با ساخت این سد‌ها بخشی از آب حاصل از باران‌های سیلابی کنترل می‌شوند.
وی افزود: بر همین اساس بخش مطالعاتی سد‌های حوزه جنوب انجام شده و به رئیس جمهور ارائه شده است همچنین در بخش هوتگ‌ها به دنبال استفاده مفید از از آنها برای ذخیره و جلوگیری از خسارات ناشی از سیلاب‌ها هستیم.
وی ادامه داد:  بخشی از راه‌های ما به شدت آسیب دیده و بخشی نیز به علت نبود پل کافی برای گذر آب رودخانه‌ها، تخریب شده است.
کرمی گفت: در منطقه مهرستان نیز به واسطه نبود پل و استفاده از آبنما در طول مسیر راه اصلی، ارتباط دو شهرستان قطع شده بود که می‌توانست با ایجاد یک پل این مشکل به صورت ریشه‌ای حل شود.
وی ادامه داد: پل‌هایی که احداث شده به واسطه مطالعات ۵۰ سال گذشته و دبی آب ۲۰۰ سال پیش دچار آسیب شده است و بر همین اساس باید تغییرات اساسی در مطالعات صورت گیرد تا کمترین آسیب ایجاد شود.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در بحث برق رسانی و آبرسانی نیز برخی از لوله‌ها در مسیر رودخانه‌ها قرار گرفته‌اند وبه جای آنکه در کنار پل قرار گیرند، عنوان کرد: بخشی از فیبر نوری هم در مسیر آب قرار داده شده در حالی که می‌توانستند با انجام اقدامات فنی نظیر کابل کشی از عمق پنج متری و یا شش متری زمین و بتن‌ریزی خسارت را کاهش دهندوباید به صورت اساسی در این زمینه کار شود.

دیگر خبرها

  • گواردیولا: منچسترسیتی و آرسنال از وضعیت لیورپول در امان نیستند
  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟
  • «پیری» دقیقا از چه سنی آغاز می‌شود؟
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • علی دایی: هر کاری بتوانم برای ترانه علیدوستی انجام می‌دهم!
  • ورود استاندار تهران به برخی موازی کاری‌ها در پاکدشت
  • نماینده مجلس: فرونشستِ اصفهان جدی است؛ وزیر میراث فرهنگی در حال انجام چه کاری است؟
  • سدسازی در جنوب سیستان وبلوچستان در اولویت کاری منطقه
  • سرمربی تیم فوتسال قرقیزستان: مقابل ایران بدون استرس بازی می‌کنیم
  • سیمونه اینزاگی پس از فتح اسکودتو: کاری باورنکردنی انجام دادیم