Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر میوه قاچاق مشاهده کردید بدون هرگونه رحمی آتش بزنید و به اظهاراتی مانند حیف است یا می‌توان آنها را به افراد مستحق داد توجه نکنید، زیرا ورود یک آفت به کشور می‌تواند باغات را از بین ببرد.به گزارش بلاغ،محمد علی طهماسبی معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی امروز در مراسم سی ونهمین سمینارسالانه حفظ نباتات کشور، اظهار کرد: مصرف کنندگان دیگر به دنبال خرید محصولات سالم کشاورزی هستند و در صورتی که محصولات تولید با خواسته‌های مصرف کنندگان هماهنگی نداشته باشد، بازاری نیز نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خرما یی که می‌خواهیم به استرالیا صادر کنیم ابتدا از ما سوال می‌شود که چه سمی برای تولید آن استفاده و در چه زمانی مصرف شده است و استانداردهای جهانی و کدکس برای تولید آن باید رعایت شود.


معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: اکنون در باغات پسته آفت رفته است و باید مراقبت کرد که این آفت در حجم بالاتری در باغات این محصول توسعه نیابد.

وی با بیان اینکه آفات تغییر رفتار داده‌اند، تصریح کرد: در موارد مختلفی دیده‌ایم که یک حشره کوچک، داد همه را در بخش کشاورزی در می‌آورد؛ زمانی یک موقع جاروئک جادوگر را در باغات کشور نداشتیم اما به یک باره به کشور وارد شد و سطح زیادی از باغات (لیمو ترش) را از بین برد.

طهماسبی گفت: مسئولین سازمان حفظ نباتات با اقداماتی که انجام می‌دهند می‌توانند در حفظ سرمایه کشاورزان و ثروت آفرینی آنها نقش کنند، بنابراین نقش مهمی را در کشاورزی کشور ایفا می‌کنند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه هیچ آلایندگی در بخش کشاورزری نباید پذیرا باشیم، اظهار داشت: نباید اجازه داد سموم کشاورزی به منابع آب زیر زمینی نفوذ کند و از سموم باید مانند دارو استفاده کرد.

وی با بیان اینکه به سموم انباری باید بیشتر توجه شود، گفت: سازمان حفظ نباتات نباید تولیدات کشاورزی که نیاز به فرآوری دارد بعد از تولید به حال خود رها کند و تا آخرین مرحله باید نظارت لازم را داشته باشد.

میوه قاچاق از مواد مخدر خطرناک‌تر است

وی که در جمع مسئولان استانی و کشوری سازمان حفظ نباتات صحبت می‌کرد، با اشاره به اینکه توسعه گلخانه‌ها در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی است، گفت: سعی کنید که در هر استان گلخانه قرنطینه‌ ای داشته باشید و تسهیل گری کنید تا زمینه بروز آفات جدید در کشور فراهم نشود.

وی همچنین به موضوع قاچاق میوه اشاره کرد و گفت: اگر میوه قاچاق را مشاهده کردید بدون هر گونه رحمی آتش بزنید و به مسائلی که مطرح می‌شود که حیف است یا می‌توان آنها را به افراد مستحق داد و در بازار توزیع کرد، توجه نکنید، زیرا ورود یک آفت به کشور می‌تواند باغات کشور خودمان را از بین ببرد و خسارت زیادی به کشاورزان وارد کند.

طهاسبی اظهار داشت: میوه قاچاق از مواد مخدر نیز خطرناک‌تر است زیرا قاچاق مواد مخدر سلامت یک یا تعدای از افراد را به خطر می‌اندازد اما میوه‌های قاچاق سلامت کل مردم را هدف قرار داده‌اند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۰۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی اخیر بیش از ۵ هزار میلیارد ریال به بخش کشاورزی کنارک خسارت زد

عیسی قاضی مدیر جهادکشاورزی شهرستان کنارک گفت:بر اساس برآوردهای اولیه ،بارندگی شدید دو روز اخیر، بیش از ۵ هزار میلیارد ریال به تاسیسات و زیربناهای بخش کشاورزی، مرغداری ها ،باغات و مزارع ،بند سارها و آب بندان ها خسارت زد.

عیسی قاضی افزود :سیلاب به  ۳ هزار هکتار اراضی دیم زیر کشت سورگوم و ماش ،۵ واحد مرغداری با ۸۰ هزار قطعه مرغ و  جوجه ،بیش از ۶۰۰ بندسار و ۱۰ آب بند آسیب جدی وارد کرد.

وی تصریح کرد: با توجه به سرریز کردن سد کهیر و آب گرفتگی ،مسدود شدن راه های روستایی و  هجوم سیلاب به باغات میوه های گرمسیری و واحدهای دامداری سبک و سنگین ،احتمال افزایش میزان خسارت وارده وجود دارد .
قاضی تاکید کرد مدیریت جهادکشاورزی با کلیه امکانات ، آماده خدمت رسانی به بهره برداران میباشد

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ممنوعیت تغییر کاربری اراضی حاصلخیز کشاورزی
  • توصیه های فنی پیشگیری از خسارت در باغات سیاه ریشه
  • توصیه‌های فنی پیشگیری از خسارت در باغات سیاه ریشه
  • برداشت بیش از ۲۵۲ هزار تن انواع محصولات گرمسیری ازباغات سیستان و بلوچستان
  • تغییر کاربری اراضی حاصلخیز کشاورزی ممنوع است
  • خسارت بیش از ۵ هزار میلیارد ریالی به بخش کشاورزی کنارک
  • بارندگی اخیر بیش از ۵ هزار میلیارد ریال به بخش کشاورزی کنارک خسارت زد
  • پوتین: در تنبیه متجاوز با درایت عمل کردید/ رئیسی: هرگونه اقدام علیه منافع ایران را دردناک‌تر از قبل پاسخ خواهیم داد
  • کشت نخیلات در ۴۷ هکتار از باغات کارون
  • لزوم برداشت نارنج حاشیه باغات برای قطع پل ارتباطی میزبانی مگس میوه