Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری امتداد، سهمانی در آئین افتتاحیه دوره سه روزه توانمندسازی بازرسان بانک رفاه طی سخنانی با تصریح اینکه تقویت حوزه های نظارتی بانک تقویت بنیه مالی و ساختار سازمانی بانک را به دنبال دارد گفت: ساختار های نظارتی قادر هستند در موقعیت های پاسخگویی به ذی نفعان، بانک را بیمه کنند در صورتی که بانک در شرایط متلاطم اقتصادی به دنبال پاسخگویی به نیازهای ذی نفعان باشد حوزه های نظارتی می توانند بازوی مشورتی قوی برای آن باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین برای ایفای تعهدات خود در مقابل سپرده گذاران باید ساختارهای نظارتی بانک را تقویت کنیم و توسعه دهیم.

مدیر عامل بانک رفاه به ضرورت وجود حوزه های نظارتی که به مسائل و دانش روز اشراف و آگاهی کامل دارند پرداخت و اظهار داشت: بانک ها به دلیل اینکه با طیف بسیار متنوع و متکثری از آحاد جامعه در ارتباط هستند باید مراقبت های ویژه ای را ملحوظ نظر قراردهند: چرا که در صورت وجود تلاطم و چالش در یک بانک، نه تنها تعداد کثیری از سپرده گذاران با مشکل مواجه می شوند بلکه اقتصاد کلان و دولت و حاکمیت هم ممکن است دچار خسران جبران ناپذیری شوند.

دکتر سهمانی با تشریح نقش نظام بانک در اقتصاد کلان و اجرای برنامه های توسعه ای دولت ها گفت: دولت ها برای اجرای برنامه های کلان خود نیازمند نظام بانکی با ثبات، دارای ساختار مالی قدرتمند و پایدار هستند؛ این عوامل هم در نظام بانکی با وجود استقرار یک نظام نظارتی پویا، فعال و دانش محور محقق می شود.

وی وجود دو عامل کفایت سرمایه و رعایت استانداردهای گزارشگری مالی را از جمله مهم ترین عوامل ثبات نظام بانکی دانست و افزود: بانکی که از وجود این دو عامل بهره می گیرد، بانکی بادوام خواهد بود و در شرایط بحرانی بقا خواهد یافت.

مدیر عامل بانک رفاه در ادامه افزود: حوزه های نظارتی و به ویژه بازرسی باید به این دو مقوله حساس باشند و با رصد و پایش مستمر آن، نکات مورد نیاز را به مدیران عالی بانک گوشزد کنند. این حوزه علاوه بر این باید مراقبت های ویژه ای هم در خصوص مدیریت ریسک، ترکیب دارایی ها و مفاهیم مختلف ترازنامه داشته باشد.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۲۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما؛ سید محمد مهدی احمدی مدیر کنسرسیوم بانک‌های خریدار پرسپولیس در برنامه مجله فوتبال شبکه خبر گفت: ۸۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس به ۶ بانک واگذار شد و تا ۲ سال این فرآیند را بانک شهر مدیریت خواهد کرد. باشگاه پرسپولیس نزدیک به ۱۸۰ میلیارد تومان به نظام بانکی بدهکار است.  

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کاهش جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت
  • کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت
  • فیلم|بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • معرفی توانمندیهای نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان.
  • افزایش دوربین‌های ترافیکی سطح شهر در زنجان
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی