Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پایه و آبی گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، چندی پیش صحبت‌هایی مبنی بر احداث جاده‌ی تندرستی در مجموعه ورزشی آزادی و در اطراف دریاچه آزادی به گوش رسید. این پروژه زیر نظر مجموعه ورزشی آزادی و شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی برای درآمدزایی از محیط مجموعه آزادی در نظر گرفته شده است.

در این میان اما فدراسیون قایقرانی نسبت به این پروژه اعتراضاتی را بیان کرد و یکی از اصلی‌ترین آن‌ها این بود که حضور عموم مردم در کنار دریاچه‌ای که تمرینات ورزشکاران قایقرانی پیگیری می‌شود می‌تواند ملی پوشان را تحت تاثیر قرار دهد و آرامش لازم را از این محیط بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پی این اتفاق هفته‌ی گذشته مسئولان ورزشگاه آزادی و شرکت توسعه و تجهیز و فدراسیون قایقرانی جلسه‌ای برگزار کردند و در نتیجه‌ حسن کریمی رئیس شرکت توسعه و تجهیز به همراه احمد گواری سرپرست فدراسیون قایقرانی و دیگر مسئولان مربوطه از محیط اطراف دریاچه آزادی و مکانی که قرار است جاده تندرستی در آن احداث شود بازدید کردند.

در این بازدید گواری دلایل فدراسیون قایقرانی را برای مخالفت با این طرح بیان کرد و حسن کریمی این دلایل را پذیرفت و قرار شد هفته بعد در جلسه‌ای جمع بندی و تصمیم نهایی در مورد این پروژه انجام شود.

احمد گواری سرپرست فدراسیون قایقرانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: مدتی است که بحث تغییراتی در اطراف دریاچه آزادی مطرح شده است. هفته‌ی گذشته‌ جلسه‌ای با مسئولان شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی داشتیم و در آن جلسه قرار شد که حسن کریمی از این مکان بازدید میدانی کند. امروز این اتفاق به همراه متخصصین و مسئولان ورزشگاه آزادی افتاد و ما نیز دلایل فنی مان را برای مخالفت با طرح جاده تندرستی بیان کردیم.

او ادامه داد: در رینگ اول دریاچه آزادی، احداث جاده تندرستی به محیط تمرینی قایقرانان آسیب می‌زند و درخواست کردیم که در این مکان چنین اتفاقی نیافتد. بحثی صورت گرفت و در نهایت دلایل ما را پذیرفتند.

گواری گفت: کنار دریاچه محل رفت و آمد ما است و وسایلمان را از آنجا جا به جا می‌کنیم. محل استارت ما هم در همان مکان است. به همین علت امکان حضور عموم مردم در این مکان ممکن نیست و شرایط تمرینی ورزشکاران قایقرانی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید:

حضور ۵ ایرانی درکمیته‌های تخصصی کنفدراسیون روئینگ آسیا

ایران میزبان هجدهمین دوره مسابقات کاناپولو قهرمانی آسیا

ملکی: برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو آماده می‌شویم

انتهای پیام/

صحبت های گواری در مورد احداث جاده تندرستی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون قایقرانی اخبار ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۲۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد سهمیه‌های کاروان المپیک به ۱+۳۱ رسید

در فاصله ۹۳روز مانده تا آغاز المپیک ۲۰۲۴ پاریس، کاروان ایران موفق شد به مدد تاریخ‌سازی ژیمناستیک و قایقرانی و ادامه درخشش کشتی‌گیران، ۱+۳۱ سهمیه المپیک کسب کند. این درحالی است که سهم کشتی از تعداد سهمیه‌های کاروان ایران ۳۶.۶ درصد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، تنها ۹۳ روز دیگر تا شروع یکی از هیجان‌انگیزترین و سطح بالاترین تورنمنت‌های ورزشی جهان باقی است. رقابتی که کاروان ورزشی ایران برای حضور در آن تاکنون موفق به کسب ۱+۳۱ سهمیه شده و طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته، این امکان وجود دارد که تعداد سهمیه‌های ایران به عدد ۳۵ برسد.

هشت رشته شمشیربازی، کشتی (آزاد و فرنگی)، قایقرانی، دوچرخه‌سواری، تیراندازی، وزنه‌برداری، ژیمناستیک و تکواندو درحالی برای ایران سهمیه کسب کرده‌اند که به مدد ادامه درخشش کشتی ایران در رقابت‌های گزینشی قاره آسیا در بیشکک قرقیزستان تعداد سهمیه‌ها در ورزش اول کشور به عدد ۱۱ رسید.

کشتی آزاد ایران تاکنون در اوزان ۶۵، ۷۴، ۸۶، ۹۷ و ۱۲۵ کیلوگرم موفق به کسب سهمیه شده است و تنها در وزن ۵۷ کیلوگرم تکلیف مشخص نیست.

در کشتی فرنگی نیز ملی‌پوشان کشورمان که پیش از این در اوزان ۶۰، ۶۷، ۹۷ و ۱۳۰ شده بودند در پایان رقابت‌های گزینشی قاره آسیا موفق به کسب دو سهمیه در اوزان ۷۷ و ۸۷ کیلوگرم شدند تا با تکمیل پازل شش تایی کشتی فرنگی، تعداد سهمیه‌های کشتی به عدد ۱۱ برسد و این رشته ورزشی ۳۶.۶ درصد از سهمیه‌های کسب شده کاروان المپیک را به خود اختصاص دهد.

شمشیربازی ایران نیز سه سهمیه انفرادی و یک سهمیه تیمی (در مجموع سه سهمیه) کسب کرد و با چهار شمشیرباز راهی پاریس خواهد شد و به گفته مسئولان مرکز نظارت بر تیم‌های ملی، به محض رقابت نماینده چهارم شمشیربازی کشورمان در المپیک، بلافاصله این سهمیه به نام ایران ثبت می‌شود و به همین دلیل تعداد سهمیه‌های شمشیربازی از سوی مرکز نظارت بر تیم‌های ملی به صورت سه+ یک محاسبه می‌شود.

تیراندازی ایران نیز تاکنون چهار سهمیه المپیک توسط هانیه رستمیان در تپانچه ۲۵ متر، شرمینه چهل امیرانی و فاطمه امینی در تفنگ ۱۰ متر و محمد بیرانوند در اهداف پروازی کسب کرده است.

یک سهمیه وایلد کارت نیز به دوچرخه‌سواری ایران تعلق گرفته است.

در رشته وزنه‌برداری نیز علی داودی در دسته فوق سنگین و میرمصطفی جوادی در دسته ۸۹ کیلوگرم دو سهمیه برای ایران دشت کرده‌اند و این احتمال نیز وجود دارد که رضا دهدار نیز در دسته ۱۰۲ کیلوگرم صاحب سهمیه شود.

پیش از این تکواندوی ایران نیز چهار سهمیه توسط ناهید کیانی (۵۷-)، مهران برخورداری (۸۰-)، مبینا نعمت‌زاده (۴۹-) و آرین سلیمی (۸۰+) به‌دست آورده است.

قایقرانی در دو رقابت اخیر کسب سهمیه به میزبانی کره‌جنوبی و ژاپن خوش درخشید و با ثبت یک رکورد تاریخی، بیشترین سهمیه‌ها در تاریخ المپیک را برای این رشته ثبت کرد.

فاطمه مجلل در روئینگ یک نفره سنگین وزن بانوان نخستین سهمیه قایقرانی ایران را به نام خود سند زد تا بلافاصله مهسا جاور و زینب نوروزی نیز با کسب نخستین سهمیه تاریخی قایقرانی ایران در روئینگ دونفره سبک وزن بانوان افتخاری دیگری در کارنامه قایقرانی کشورمان ثبت کنند.

در آب‌های آرام نیز محمدنبی رضایی در کانو یک‌نفره هزار متر و علی آقامیرزایی در کایاک یک‌نفره هزار متر موفق به کسب دو سهمیه المپیک شدند تا قایقرانی ایران در مجمع صاحب پنج سهمیه المپیک شود.

آخرین و یکی از تاریخی‌ترین سهمیه‌های المپیک ایران هم فعلاً توسط ژیمناستیک کسب شد تا مهدی الفتی اولین ژیمناست ایرانی باشد که در ۶۰ سال گذشته در این بازی‌ها شرکت می‌کند.

به این ترتیب کاروان ورزشی ایران تاکنون توسط هشت ورزشکار دختر و ۲۴ ورزشکار پسر موفق به کسب ۳۱+ یک سهمیه المپیک شده است.

منبع: ایرنا

کد خبر 747406

دیگر خبرها

  • «زنده باد درخت» بر روی بیلبورد‌های پایتخت
  • وزیر ورزش: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد/ ۱۲۰۰ میلیارد برای بازسازی آزادی
  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد
  • وعده جدید: ورزشگاه آزادی متحول می‌شود
  • تعداد سهمیه‌های کاروان المپیک به ۱+۳۱ رسید
  • کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳
  • «آکادمی ورزش و تندرستی» دانشگاه علامه‌طباطبائی راه‌اندازی شد
  • مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات
  • کاهش آمار مجروحان و مصدومان حوادث در طرح سلامت نوروزی
  • پایان هشتمین جشنواره سفیران سلامت دانش آموزی در خراسان رضوی