Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا ؛ولی آذروش -مدیرعامل هلدینگ آتیه صبا-  با توجه  بر لزوم پیگیری موضوع شفافیت از سوی شریعتمداری  -وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی -دستور راه اندازی پنجره شفافیت آتیه صبا در پایگاه اطلاع رسانی این مجموعه را صادر کرد.

بنابراین گزارش؛ این پنجره جهت ثبت و انتشار کلیه اطلاعات مالی و اقتصادی راه اندازی شده است که به یکپارچگی اطلاعات و دسترسی آنلاین به اطلاعات مالی و اقتصادی شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا و شفافیت اطلاعات آن کمک مضاعف خواهد کرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برنامه های خود را در راستای ساماندهی شرکت های زیر مجموعه آتیه صبا در سایه شفافیت، رسانه ها رکن اصلی شفافیت اقتصادی ، فدا نکردن شفافیت بر حاشیه ، حفظ حقوق بازنشستگان و رعایت انضباط مالی و خط قرمز اخلاقی ، حرکت در مسیر شفافیت با انضباط مالی و اداری و در نهایت با شعار اساسی آتیه صبا پیشگام در شفافیت و انظباط مالی برشمرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حقوق رسانه سرمایه گذاری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۳۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منظور از صورت سود و زیان چیست؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، یکی از انواع صورت‌های مالی که شرکت‌ها موظف به تهیه‌ی آن هستند، صورت سود و زیان است. این صورت مالی بیان‌گر نحوه‌ی عملکرد یک واحد تجاری در طی دوره‌ی مالی مشخص است. از این‌رو برای هرگونه تصمیم‌گیری برای آینده‌ی شرکت و هدایت سرمایه باید اقدام به تهیه گزارش سود و زیان کرد. در ادامه به اهمیت و نحوه‌ی تهیه‌ی این صورت مالی می‌پردازیم.

صورت سود و زیان چیست؟

بدون شک تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری برای آینده‌ی هر کسب‌وکاری بدون در نظر گرفتن شرایط فعلی آن واحد اقتصادی چندان منطقی نیست. به عبارت دیگر برای سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های جدید باید اطلاعات کافی از پیشینه‌ی کسب‌وکار داشت. پس لازم است عملکرد آن واحد اقتصادی بررسی شود. به همین دلیل انواع صورت‌های مالی تهیه می‌شود. از جمله صورت‌های مالی مهم، صورت سود و زیان است. تهیه‌ی این صورت مالی برای آگاهی از وضعیت شرکت و یا سازمان اهمیت بالایی دارد. در واقع این صورت مالی، گزارش کامل و دقیقی از عملکرد شرکت در رابطه با میزان درآمد، هزینه‌ها، سود و یا زیان ارائه می‌دهد. با وجود این اطلاعات، مدیران و سهام‌داران متوجه سودآوری و یا زیان‌دهی شرکت می‌شوند. بدون شک در چنین شرایطی امکان تصمیم‌گیری واقع‌گرایانه و سنجیده‌تر بیش‌تر می‌شود.

لازم به ذکر است که این صورت مالی شامل بخش‌های مختلفی مانند، انواع هزینه‌ها، درآمدهای عملیاتی، مالیات بر درآمد و سود و زیان خالص است.

مراحل تهیه صورت سود و زیان

تهیه‌ی صورت مالی سود و زیان در چندین مرحله اتفاق می‌افتد. این مراحل شامل موارد زیر است:

تعیین دوره مالی؛

جمع‌آوری اطلاعات؛

محاسبه درآمدها؛

برآورد هزینه‌ها؛

تعیین سود ناخالص؛

محاسبه هزینه‌های عملیاتی؛

تعیین سود عملیاتی؛

محاسبه سود خالص؛

تعیین درآمد خالص؛

تهیه گزارش سود و زیان.

روش محاسبه و گزارش‌دهی از سود و زیان

همان‌طور که از اسم این صورت مالی برمی‌آید؛ دو عنصر اصلی در آن نقش مهمی ایفا می‌کنند. این دو عنصر شامل درآمدها و هزینه‌ها است. درآمدهای یک شرکت شامل درآمدهای مالی، سرمایه‌گذاری، درآمدهای حاصل از فروش محصولات و خدمات است. از سوی دیگر در محاسبه هزینه‌ها باید انواع هزینه‌ها از جمله هزینه‌های تولید، هزینه‌های عملیاتی و هزینه‌های مالی را در نظر گرفت.

بعد از جمع‌آوری و محاسبه‌ی تمامی درآمدها و هزینه‌ها در دوره مالی مشخص، نوبت به محاسبه‌ی سود و زیان می‌رسد. در این مرحله طبق فرمول‌های خاص، هزینه‌ها از درآمدها کم می‌شود و تفاضل بین این دو، نشان می‌دهد که شرکت در حال سودآوری است یا زیان‌دهی. محاسبه‌ی این صورت مالی ساده است و با دو فرمول زیر نتیجه مشخص می‌شود:

هزینه‌های دوره مالی- میزان درآمدهای دوره مالی= سود دوره مالی

درآمدهای دوره مالی- میزان هزینه‌های دوره مالی= زیان دوره مالی

نقش دفاتر قانونی حسابداری در تهیه‌ی صورت‌های مالی

طبق آن‌چه که اشاره کردیم، برای تهیه‌ی گزارش سود و زیان نیاز به اطلاعات دقیق از انواع درآمدها تا هزینه‌ها است. اصولاً تمامی رویداهای مالی در دفاتر قانونی ثبت می‌شوند. درواقع این دفاتر جز ابزارهای کار اصلی هر حسابداری است. عدم تحریر دفاتر قانونی جدای از متحمل شدن جریمه از سوی ادره‌ی مالیات باعث سردرگمی در محاسبات نیز می‌شود. زیرا دفاتر قانونی حسابداری به نوعی تضمین‌کننده‌ی تمامی رویدادها و عملیات مالی و حسابداری است. تمامی درآمدها و هزینه‌ها، بستانکاری‌ها و بدهکاری‌ها همراه با تاریخ دقیق در این دفاتر ثبت می‌شود. از این‌رو هنگام تهیه‌ی انواع گزارش‌های مالی از جمله گزارش سود و زیان از اطلاعات موجود این دفاتر استفاده می‌شود. به همین دلیل این دفاتر به عنوان ابزارهای مهمی برای مدیریت مالی و ارزیابی عملکرد شرکت‌ها به شمار می‌روند. مهم‌ترین دفاتر قانونی حسابداری شامل دفتر روزنامه، دفتر کل و دفتر معین است.

با توجه به آن‌چه‌که شرح آن رفت، تهیه‌ی صورت سود و زیان به این دلیل مهم است که نگاه واقع‌بینانه‌تری از شرایط به مدیران، سهام‌داران و ذی‌نفعان ارائه می‌دهد. بدون شک در چنین شرایطی تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها دقیق‌تر صورت می‌گیرد. در نهایت لازم به ذکر است که شرکت نوین آرنا آماده‌ی همکاری با شما و برآورد و تهیه‌ی انواع گزارش‌های مالی کسب‌وکارتان است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6084498

دیگر خبرها

  • چقدر می توان به صورت های مالی شرکت ها اعتماد کرد؟
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • بارگذاری اطلاعات مربوط به مراکز انتفاعی در وبگاه شفافیت شهرداری
  • بارگذاری اطلاعات مربوط به مراکز انتفاعی در سایت شفافیت شهرداری
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی
  • مانع تراشی در مسیر شفافیت بازار مسکن
  • رونمایی از کتاب "نگاهی به عملکرد شرکت‌های دولتی"
  • شفافیت در هزینه کرد‌ها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند
  • شفافیت در هزینه کردها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند
  • منظور از صورت سود و زیان چیست؟